Kızlar bana bi akıl verin aşılamanın 11. günündeyim bu cumartesi kan testi yaptırmam gerek, şimdi idrae testi yapsam çıkar mı acaba ?
canım bende senin gibi düşünüyorum birinciden sonra ikinci hemen olur diye inşallah olurben canım 28 yaşındayım :))
ne dördüzmü onları karnında nasıl taşıcaksın karnın çöker kızzz bide minyonsan haha
hosbulduk
tupun tikaliyken neden asilama yapti acaba :26:
rabbim hayirlisiyla versin kucagina bebisleri
bebisleri dedim Allah soyletiiiiiiii
bende bende bendeeeeeeee
sonra huniler gibi gezeriz
Eki Görüntüle 756684
Annem küçükken ban hep derdi dört çocuğun olsun benden çok çek yemek konsuunda:)
eşref saatine denk geldi galiba
Birde ben kızım eziyetmi çektircem tüp bebek yaptırcam bi kerede 4 tane doğuracak derdihepsi olacak galiba
hosbulduk
tupun tikaliyken neden asilama yapti acaba :26:
rabbim hayirlisiyla versin kucagina bebisleri
bebisleri dedim Allah soyletiiiiiiii
cnm aşılama daha olmadı perşembe günü olucak. Bir kere aşılamada şansımızı deneyelim dedik. Hayırlısı İnşallah hepimiz için. Valla cnm bende bebişler olsun isterim ama benim rahimde şekil bozukluğu olduğu için tek gebelik benim için daha iyi olucak. senin durumun ne cnm?
İnşallah canım :))
Hangisini anlatım ki bende:)))5 ay klomen kullandım. 2 kere iğne kullanıp kebdiliğinden olmasını bekledik olmadı. en son bir kerede aşılama oldum yine olmadı:)şimdi tüpe geçiyorum
ne medipolmu bagcılar medipolmu bana 1000 tl dediler aşılamayı hangi doktora yaptırdın canım :)
kızlarrrr bugün aşılamamın 4.günü 10 günüm kaldı dr. gitmek için bu nasılo bir heyecanmış yahuacaba şimdi karnımda neler oluyooooo :18: tutunmayamı çalışıyo allahıım yüzümüzü güldür yarabbimmmmmm
evet bagcilar medipol.. valla sigortaliyim diye 750 ye dustuler bide indirim yaptirdim rapor cikarttim oyle iste
muhasebesinde indirim yaptirdin mi sen?
ya kosu bandinda nasil kosuyorsun asilama olmadi mi
56 mi tospiklik dur ben kendimi camdan atip geleiyorum
rabbim insaallah yuzune guler cnm..cnm aşılama daha olmadı perşembe günü olucak. Bir kere aşılamada şansımızı deneyelim dedik. Hayırlısı İnşallah hepimiz için. Valla cnm bende bebişler olsun isterim ama benim rahimde şekil bozukluğu olduğu için tek gebelik benim için daha iyi olucak. senin durumun ne cnm?
kızlarrrr bugün aşılamamın 4.günü 10 günüm kaldı dr. gitmek için bu nasılo bir heyecanmış yahuacaba şimdi karnımda neler oluyooooo :18: tutunmayamı çalışıyo allahıım yüzümüzü güldür yarabbimmmmmm
benim doktorumda banu hanim.. iste muhasebeye cikinca sana indirim yapiyorlar kac yillik evlisin ben 8 yillik evliyim belki rapor olayinda evlilik yasi onemlidir :26:yok ben yaptırmadım prş günü banu hanıma gittim banu hanım söyledi tabi muhasebeye gitmedim tübbebegide sordum 3.500 dedi ama bi aşılamaya rapor çıkıyomuş tübbebege kafam karıştı bende sigortalıyım ama(
aşılama olduuuuu hemde iki kere ama ikiside negatif sonuçlandı canımşimdi kafam rahat eylülü bekliyorum
rabbim insaallah yuzune guler cnm..
valla bende 8 yillik evliyim neredeyse ilk asilamam biraz rahattim acikcasi ha olur ha bu sefer olur diye erteledim
direk tup bebek icin gittim ama doktorum bi asilama yapalim ondan sonra tup bebege geceriz dedi soz dinliyorum doktorumun :26:
bizde sebepsiz infertilite var birde bende pko var ama kistim yok kilodan dolayi oyle iste kiloyuda zor veriyorum insulin direncim var anlayacagin kisir dongunun ortasindayim
rabbimin hediyesi bu ne zaman verecegini o bilir teslim oldum ne yapalim
eneeeeee benim 5. gunum olmus bile
ti Allah cezami vermesin emi ben 3. gunum saniyom eheheh
Eyüp sultanda bizim yerimizede dua et ... aklından çıkarma ha :) bende telli babaya gitmiştim :) baya heycanlanmıştım :)
kızlar bişey söylicem...ben dr. dedimki düşünmiyimmi napiyim endişelenmiyimmi çünkü herkes kafana takma düşünmefelan diyor dedim..dr. bana dediki HAYIR ÇOK RAHAT OL NE DÜŞÜNMEK İSTERSEN DÜŞÜN BU ELİNİZDE OLANA BİR ŞEY DEĞİL ÇAĞIR BEBEĞİNİ KARNINI SEV OKŞA GEL BANA BEBEĞİM DE OLUCAK GELİCEKSİN BEKLİYORUZ SENİ DE TABİKİDE DÜŞÜNÜCEKSİN DEDİ..çok rahatladım çünkü insan sanki kendini engelliyormuş gibi oluyormuş düşüncelerini serbest bırak dedi hormonları hareketlendiren düşüncelermiş..sadece olmucak umudum yok vb. kelimeler asla kullanma dedisizinle paylaşıyım dedim hakikaten daha çok rahatladım umit etmek kötü değilmiş ben çok rahatım her gün konuşuyoruz eşimle :) bu ay olmaza öbür ay olucak inşallah hepimiz sevinicez..allah vermiyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmazmış..inşallahhhhhh
Amin cnm İnşallah:) Rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın.Önce bir aşılama denetiyorlar. İnşallah olumlu sonuç alırsın :)
bende o zaman niye cok istemiyorum diye kendimi yiyip bitirmeyim rahat birakayim
kızlar bişey söylicem...ben dr. dedimki düşünmiyimmi napiyim endişelenmiyimmi çünkü herkes kafana takma düşünmefelan diyor dedim..dr. bana dediki HAYIR ÇOK RAHAT OL NE DÜŞÜNMEK İSTERSEN DÜŞÜN BU ELİNİZDE OLANA BİR ŞEY DEĞİL ÇAĞIR BEBEĞİNİ KARNINI SEV OKŞA GEL BANA BEBEĞİM DE OLUCAK GELİCEKSİN BEKLİYORUZ SENİ DE TABİKİDE DÜŞÜNÜCEKSİN DEDİ..çok rahatladım çünkü insan sanki kendini engelliyormuş gibi oluyormuş düşüncelerini serbest bırak dedi hormonları hareketlendiren düşüncelermiş..sadece olmucak umudum yok vb. kelimeler asla kullanma dedisizinle paylaşıyım dedim hakikaten daha çok rahatladım umit etmek kötü değilmiş ben çok rahatım her gün konuşuyoruz eşimle :) bu ay olmaza öbür ay olucak inşallah hepimiz sevinicez..allah vermiyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmazmış..inşallahhhhhh
benim doktorumda banu hanim.. iste muhasebeye cikinca sana indirim yapiyorlar kac yillik evlisin ben 8 yillik evliyim belki rapor olayinda evlilik yasi onemlidir :26:
hmmm anladim pek umutlanmiyorum bende ama bi yandan da istiyorum
hakkimizda hayirlisi Allah herseyin en hayirlisini bilir bir plani vardir elbet dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?