Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklisin tatlim insan hislerine gem vuramiyor eger sen boyle rahatsan devam et insaallah hakkimizda hayirlisi olur
valla banu hanim benim once ki doktoruma gore cok daha aciklayici bir doktor herseyi sorabiliyorum cok rahatlatici ve kadin doç. ve onerilen tup bebekci bilemiyorum ins hayirlisi olur hakkimizda ben oneriyorum..

banada öyle geldi valla bi aşılama daha yapsam fena olmaz heralde

ya kızlar valla listeye takılmayalım artık :) hiç yapabilcek gücüm kalmadı böyle listesizde güzel güzel sohbetlerimiz oluyo he ne dersiniz :) Hamilelerimizi yazalım sadece altın harflerle :) zaten onlarda isimleri yazılıyo kayboluyolar :)

aaaa ama ben burayı hep beraber takip edelim paylaşalım diye seçtim liste olması güzel birşey :) hamişlerinde gitmesi çok normal çünkü burası aşılama olanların sayfası ben şahsen hamiş olsam hergün gelip bebeğimi burda anlatamam sizlerin üzülüceğini düşünürüm bence isim yazalım derim ben

geçen ayımda yaptırdım ramazan diye ara vermek istedim.. sen ne zamn istersen adetinin 2. günü gel dedi hatta cep numarasını verdi randevu alamazsan ara dedi :))

ben bir daha asilama yaptirmam herhalde direk tup bebek yaptiracagim tutmazsa:26:
amaannnn tutmazsa demek istemiyorum ins tutarda zahmet cekmem tup bebege ya zaten 2 kilo almisim

ben bir daha asilama yaptirmam herhalde direk tup bebek yaptiracagim tutmazsa:26:
amaannnn tutmazsa demek istemiyorum ins tutarda zahmet cekmem tup bebege ya zaten 2 kilo almisim

kaç yumurtan olmuştu kaçıncı gününde aşılama oldun hangi ilaçları verdi sana :)) valla ben 2 aydır tartılmıyorum kilo aldım dobişko oldum :))

ozamaaann bişi rica etcem ilk sayfadaki liste var ya onu kopyalasanız altına ismini yazıp yeniden yapıştırıp cvplasanız ben ilk sayfaya kopyalarım ama walla şuan vaktim yok patro ngelip gidiyo bi açıyom bi kapatıyorum sayfayı yütfen kızmayın yütfeeennnnn

tutmazsa demek istemiyoruz ama hep ilerisini düşünüyoruz. bu yzden de olumsuz olmasıda aklımıza geliyor. İnşallah olur senin cnm :) bu arada bu tedaviler çokkilo aldırıyormu ki?

kaç yumurtan olmuştu kaçıncı gününde aşılama oldun hangi ilaçları verdi sana :)) valla ben 2 aydır tartılmıyorum kilo aldım dobişko oldum :))

ya valla ben onu sormayi unuttum :26: 18 ile ilgili birsey hatirliyorum ama o buyuklugu mu yoksa adetimi heyecandan hatirlamiyorum :26::26:
ilaclarim gonal-f igne verdi adetimin 2. gunuydu coraspin folbiol (bunu 1 ay onceden vermisti) apikobal verdi
sonra catlatma ignesi ovitrelle verdi simdi de crinone jel kullaniyorum oyle iste birde ben diaformin kullaniyorum insulin direncim icin

coraspin ve apikobali neden verdi cnm acaba?

tutmazsa demek istemiyoruz ama hep ilerisini düşünüyoruz. bu yzden de olumsuz olmasıda aklımıza geliyor. İnşallah olur senin cnm :) bu arada bu tedaviler çokkilo aldırıyormu ki?

ben 2 kilo almisim dudaklarim yuzum cok sisti insaallah gecer
diyetisyene gidiyorum 1,5 kilo vermistim tedaviye basladim 500 gr fazla cikinca anladik kilo aldigimi

ben 2 kilo almisim dudaklarim yuzum cok sisti insaallah gecer
diyetisyene gidiyorum 1,5 kilo vermistim tedaviye basladim 500 gr fazla cikinca anladik kilo aldigimi

Anladım cnm. Neden öyle oldu ki acaba İlaçların yan etkisimi ki? bende gonal f kullandım 5 gün.bugünde çatlatma iğnemi olucam. aşılamadan sonrada progesteron takviyesi yapıcaz dedi dr. Her dr farkklı bişi kullandırıyor. aman verirsin yine sonu güzel olsunda :)

bana verdigi jelde progesteron iceriyor ayni sey sanirim

hadi kizlar ben biraz yatayim.. basim agrimaya basladi
opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…