Eyüp sultanda bizim yerimizede dua et ... aklından çıkarma ha :) bende telli babaya gitmiştim :) baya heycanlanmıştım :)
unuturmuyum canım dün gecede çok dua ettim hepimize herkeze dua etcem tüm isteyenlere
Et hayatım et:) Bende her sahurdan sonra ediyorum hepimiz için
Bende unuttum kızlar söylemeyi Cumartesi bende Eyup e gittim buradaki herkes için dua ettim hatta adını hatırladıklarımın adıyla ettim) Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ...
merve-uk en azından test yapabilmişsin ben onu yapıcak vakit bulamadan adet sancım başladı. bu ağrı daha önceki ağrıya benzemiyor(((((( kırmızı kartım gördüm sayılır. dün gecede rüyamda mens olduğumu görüp uyanınca ağlamıştım. Şimdi kabusum gerçek oldu. Çok üzgünüm anlatılamaz bir duygu (((((((
Çok sağol canımm inş buseferki aşılaman pozitif sonuçlanır kuzum..Aaa seninde mi iğnesiz çatladı canım kac mm di enson??Yok canım benim 2 sinde de kendi kendine çatladı hiç çatlatma iğnesi olmadım..Canım Selam umarım görmezsinde gerek kalmaz memorial ara tup bebeğe bağlan canım on görüşme istediğini söyle onlar yardımcı olurlar
Ben de yarın gidicem ben de tekrar sorarım senin için
Yarın aşılamam var bugün yumurtan çatlamış dedi cok şaşırdım senin yumurtan catladiginda yine de çatlamamış iğnesi oldun mu canım
tünaydın kızlar ben daha yeni uyandım eee 4 de yatınca bu saate kadar uyuyo insanuyku tulumu oldum yauu benim enerjim yok be idencim 3 gündür evden çıkmadım bugün inşallah bi akşam eyüp sultan yapcaz eşimle hepimiz için dua etcem sibelcim bence 1 ay ara ver ama adet olamıyorum diyosun senin niye bebegin olmuyodu tatlım...
mrb canım benim hiç enerjim yok buna bi dur demem lazım :))
İnsaallah Rabbim hayırlısını verir ben ümit ve ümitsizlik arasındayim zaten %20 şans verdi doktor olmadı biraz dinlenir Tup bebeğe geçerim kısmet :)
Sonuçta bu bir hediye hediyeyi vermedi diye şımarık cocuklar gibi tepinmecegim sadece istiyorum o kadar :)
Bu arada bende yatmıyorum ama evden dışarı çıkmadım hiç site içindeyim uzaklasmiyorum esim izin vermiyor pek ilgili hehe yemek yapıyor kaldırıyor tpluyor
Bu arada ben bugün rüya gördüm
Doktorumu gördüm diyor ki bugün dollenmis yumurtan rahmim duvarına yerleşti sakın ani hareket yapma bütün gün yat  ne demek acep :O
Hosbuldummm Rabbim herkesin gönlüne göre hayirlisiyla versin inşaallah..
Merhaba ya bisi merak ettim aşılaman tutmadiysa hemen 2.sine mı başlayacaksın adet olur olmaz
sibelcim nasılsın? bugün yoktun uyuyormuydun:)
ben bursadan geldim ve ankaradada 7 ay özele gittim eşimdede bende sorun olmadığı halde özelde hep aşılama dediler.bende devlete gittim kuzenim bana zekeriya tahir burak kad. has. doğumevini önerdi ama infertilite bölümüne tabiki randevu aldım gittim.. inanın çok güzel bir hastane çok sistemliler ve danışmadaki sekreterler hariç doktor ve hemşireler çok nazik hatta orda dr. ayşe şahin var şiddetle tavsiye ediyorum sorduğum her soruya güleryüzlülükle cevap verdi..oda aşılama dedi..elim mahkum aşılama oldum.ilk aşılamamdı aşılamayı başka bir dr. yaptı şansımdanmıdır bilmem oda çok güleryüzlüydü bana sen çok güleryüzlüsün hamile kalıcaksın dedi ..inşallah temennileri gerçek olur..kısacası tavsiye ediyorum orayı özelden çok bir farkı yok çok sistemli olduğu için ve aşırı yoğunlukta yok sadece bebği olmayanlar gidiyor herkes birbirini anlıyor arkadaşlarım bile oldu :) tavsiye ederim..
Günaydınnnn ...
nasılsınız kızlar ... dün akşam güya yemek yemicektim ama abimlere gittik yedimde yedim :) nolcak benim bu halimmm
Selam canımmvallahi sabah bir günaydın deyip tekrar uyumuşum Dün çok yoruldum bugün dinlendim uyanınca da kitabıma daldım gün nasıl geçti anlamadım yaw Birde uçuk çıktı dudağımda çok fena..
Sen nasılsın canım??
Günaydınnnn ...
nasılsınız kızlar ... dün akşam güya yemek yemicektim ama abimlere gittik yedimde yedim :) nolcak benim bu halimmm
günaydın Arkadaşlar :) nasılsınız?
ben dün gece çatlatma iğnemi oldum.yarın 12 de de aşılama..artık hayırlısı ..
Günaydın hoşgeldin canım
iyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın ?
Hadi hayırlısı olsun bakalım.
sağol cnm bende iyiyim:) biraz heyecan ve stres var galiba. Hayırlısı artık.sen adet olmayı bekliyorsun dimi?tüp bebekte öncümüz sen olucan galiba. Senin içinde hayırlısı İnşallah cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?