Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eyüp sultanda bizim yerimizede dua et ... aklından çıkarma ha :) bende telli babaya gitmiştim :) baya heycanlanmıştım :)

unuturmuyum canım dün gecede çok dua ettim hepimize herkeze dua etcem tüm isteyenlere

Et hayatım et:) Bende her sahurdan sonra ediyorum hepimiz için

Bende unuttum kızlar söylemeyi Cumartesi bende Eyup e gittim buradaki herkes için dua ettim hatta adını hatırladıklarımın adıyla ettim ) Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ...

selam kızlar topic hareketlenmişş :)herkes hoşgelmiş sefa getirmiş.Valla kızlar hem isim isim hem de toplu dua ediyorum bende her gece sizde edin isimleri tutmaya çalışın aklınızda olmaz amaaaa :):):):)
Bende cuma gece sahurda Eyüp Sultandaydım. Ozika gece gittiysen kesin görmüşüzdür birbirimizi :):) eğer gitcekseniz sahurlarda gidin çok güzel oluyo cemaatle birlşikte namaz kılıyosun.kuran okunuyo devamlı.Bu hafta da Fatih e gitmeyi düşünüyorum ama Hırka-i Şerif camii gece açıkmıdır bilen varmı???

Az önce test yaptım negatif çıktı kızlar, aşılamanın 11.günündeyim. Cuma günü kanda bakılıcak ama ben eczanenin önünden geçerken dayanamadım aldım bi test, ilk idrar değil belki ondan,belkide daha erken vs vs vs kendimi avutmak için daha doğrusu kandırmak için o kadar çok bahanem var ki, sonunda şunu anladım 1.aşılama negatif...

merve-uk en azından test yapabilmişsin ben onu yapıcak vakit bulamadan adet sancım başladı. bu ağrı daha önceki ağrıya benzemiyor (((((( kırmızı kartım gördüm sayılır. dün gecede rüyamda mens olduğumu görüp uyanınca ağlamıştım. Şimdi kabusum gerçek oldu. Çok üzgünüm anlatılamaz bir duygu (((((((

evet salak gibi hayaller içindeydim, görmüş oldum bari yalandan da olsa kimin silikte olsa çift çizgiyi görüyolar yaa, ona bile razıydım yani...
Seni anlıyorum,ama yapıcak hiç bi şeyimiz yok.

Çok sağol canımm inş buseferki aşılaman pozitif sonuçlanır kuzum..Aaa seninde mi iğnesiz çatladı canım kac mm di enson??Yok canım benim 2 sinde de kendi kendine çatladı hiç çatlatma iğnesi olmadım..

Selam canımm..Benimki sebebsiz infertiliteama 5 ay klomen tedavisi sonrası 1 ay ara vermiştim aşılama öncesi ve o ay adet olmadım gecikme oldu doktorum normal demişti uzun süreli klomen sonrası yine öyle olsun istemiyorum ve şöyle de birşey okudum ara vermeden devam edilince tedaviye şans daha da artıyotmuş ama bilmiyorum sorucam gidince doktora...

Canım rüyan hayır olsun inş
Canım 2.sine değill 3.süne başlıycammAralıksız 1,2,3 devam ediyorum artık)

Kızlar ne bu olumsuzluk durun bu sfeer olmadıysa bir dahakine olur inşallah
sperm yumurta var nasıl olsa:))üzmeyin kendinizi

sibelcim nasılsın? bugün yoktun uyuyormuydun:)

Selam canımmvallahi sabah bir günaydın deyip tekrar uyumuşum Dün çok yoruldum bugün dinlendim uyanınca da kitabıma daldım gün nasıl geçti anlamadım yawBirde uçuk çıktı dudağımda çok fena..

Sen nasılsın canım??

canım ayşe hanımı hiçmi hiç tavsiye etmem ben 1 yıldır gidiyorum o hastaneye evet doktorları güler yüzlü soruları cevaplıyor hatta danışmadaki sekreter (nihal abla) o bile çok iyi ama bazı kişiler gerçekten çıltırtıyor kadını ona o yüzden hak veriyorum ki benle arası çok iyi doktorlara gelince orda başarı ve ilgi sırasına sokarsam 1.Ali doktor 2.Ayla doktor 3.Aydan doktor benim arkadaşım hastanede çalışıyor bizzat çalışanlardan aldığım bir bilgidir. Şans eseri Ali doktorda arkadaşımın abisi çıktı tabi ki ilgisi daha da arttı aşılamamı bile ali doktor yaptı sana tavsiyem 115 yada 112 odalarından randevu al tecrübe konuşuyor

Günaydınnnn ...

nasılsınız kızlar ... dün akşam güya yemek yemicektim ama abimlere gittik yedimde yedim :) nolcak benim bu halimmm

Günaydınnnn ...

nasılsınız kızlar ... dün akşam güya yemek yemicektim ama abimlere gittik yedimde yedim :) nolcak benim bu halimmm

Günaydınnnn)
Ye ye sende tospik olucan hahah Yaw yiyip yiyip kilo almayanlara imreniyorum ya benim hemen toto ve göbek pörtlüyor

Buarada hamike kalan uğramıyor yaww hani bebişleri beraber büyütecektik)
Asyalii,buket ve diğer hamişlerimizz nasılsınızzz??Arada bir ses verin yawww??
Asyaliim sana birşey sorucam canımm...

İyi yaptın canım dinlemişsindir hiç değilse :))
Geçmiş olsun şekerim denizde yandın ya ondan olmuştur.
Bende şükür iyiym canım. Hasta olamyı bekliyorum ki tüpe geçeyim

Günaydınnnn ...

Günaydın şekerim.
Ye ye sonra nasıl kilo vercem de
Benimde nasıl olduysa iğnelerden sonra iştah kaybım oldu bol su ile kilolarımı verdim :)
Su biraz fazla iç canım.

günaydın Arkadaşlar :) nasılsınız?

ben dün gece çatlatma iğnemi oldum.yarın 12 de de aşılama..artık hayırlısı ..

Günaydın hoşgeldin canım
iyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın ?
Hadi hayırlısı olsun bakalım.

sağol cnm bende iyiyim:) biraz heyecan ve stres var galiba. Hayırlısı artık.sen adet olmayı bekliyorsun dimi?tüp bebekte öncümüz sen olucan galiba. Senin içinde hayırlısı İnşallah cnm:)

sağol cnm bende iyiyim:) biraz heyecan ve stres var galiba. Hayırlısı artık.sen adet olmayı bekliyorsun dimi?tüp bebekte öncümüz sen olucan galiba. Senin içinde hayırlısı İnşallah cnm:)

Stres yapma özellikle rahat ol. Demesi kolay ama dene.
Evet adet olmayı bekliyorum. Öncü birlik olarak gidiyorum
Amin hepimizi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…