Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydınnnn)
Ye ye sende tospik olucan hahah Yaw yiyip yiyip kilo almayanlara imreniyorum ya benim hemen toto ve göbek pörtlüyor

Günaydın şekerim.
Ye ye sonra nasıl kilo vercem de
Benimde nasıl olduysa iğnelerden sonra iştah kaybım oldu bol su ile kilolarımı verdim :)
Su biraz fazla iç canım.

haha saolun kızlarda ben zaten tospikim :) 170 boy 76 kg :) ayın 26 sına kadar en az 3 kg vercem ama bugün kesin startı
verdim :)))
eskiden günde bir bardak su zor içerdim şuan 1 lt suyum bitmiş bulunmakta :)

haha saolun kızlarda ben zaten tospikim :) 170 boy 76 kg :) ayın 26 sına kadar en az 3 kg vercem ama bugün kesin startı
verdim :)))
eskiden günde bir bardak su zor içerdim şuan 1 lt suyum bitmiş bulunmakta :)

şekerim can boğazdan gelirrrr bende günde en fazla 2-3 bardak su içiyorum 1,60 boy 55 kilo evlendiğim yıl 48 kiloydum evlenmek beni strese soktu 16 kilo almıştım ama diyet yaptım 2 ay önce 9 kilo verdim 2 ayda sonrada bıraktım tabi diyeti

günaydın Arkadaşlar :) nasılsınız?

ben dün gece çatlatma iğnemi oldum.yarın 12 de de aşılama..artık hayırlısı ..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, dur sana bizim tecrübeleri özetleyeyim: işlemin yapıldığı gün stres değil de tatlı bir heyecan yaşayacaksın, sonrasında test gününü beklerken sürekli kendini dinleyeceksin, ay şuram sancıdı yok buram ağrıdı diye
günler geçmek bilmeyecek ama bir bakmışsın ki büyük gün yani test günün gelmiş
Dolayısıyla biz ettik sen etme diyorum, kendini dinleme, stres yapma sakın, akışına bırak canım. inşallah aşılaman tutar ve hamiş kalırsın tatlım :129:

İyi yaptın canım dinlemişsindir hiç değilse :))
Geçmiş olsun şekerim denizde yandın ya ondan olmuştur.
Bende şükür iyiym canım. Hasta olamyı bekliyorum ki tüpe geçeyim

Vallahi iyi geldi dünki miskinlik bugün enerji doluyum
Banada oyüzdenmiş gibi geliyor canım neyseki bugün kavuk bağladı)
Hahah aynı şeyi bekliyoruzz )inş gerek kalmaz da hamişizdir yaw...

Sinemmm nasılsın kuzumm??

iyiyimmmmmm tatlişkom gün sayıyorum işte fazla nete girip kafamı bulandırıp kendimi dinlemiyorum tecrübelendik artık
yatıyom kalkıyom oyun oynuyom film izliyom mümkün oldukça aklıma getirmiyorum herhalde ondandır ne kasığım ne belim ne gögsüm ağrımıyor

En güzelini yapıyorsun canımm bende bu ay hiiç tınlamadım valla ilk hafta jelden ötürü ağrım oldu bu hafta o da yok insan kendini dinleyince ister istemez orası burası ağrıyo haha

Bugün ozikaanın da aşılaması olacaktı gidip bassam mı hastaneyi benim arkadaşım burada diye
İnş bu sefer hayırlı haberlerini alırız canımm gelince haber verr..

:) :) süpersin cnm. valla pek akışına bırakabilen tiplerden değilim. keşke öyle olabilseydim. Pek umudum yok ama İnşallah tutar diyorum yine de :) hepimiz için hsyırlısı canım :)

En güzelini yapıyorsun canımm bende bu ay hiiç tınlamadım valla ilk hafta jelden ötürü ağrım oldu bu hafta o da yok insan kendini dinleyince ister istemez orası burası ağrıyo haha

aynen yaaa şimdi kafam okadar rahat ki bu seferde eşime dert oldu herife diyom hadi birlikte olakmı diye adam diyor yok bugün değil günümüz yarın aşkım 2. yi yapalım mı? olmaz ilkindeki spermler çıkar havuza gidelim mi olmaz mikrop kaparsın yarın evi temizliycem saçmalama ben gelince süpürür temizlerim 2 hafta dayan be kızım hahaha walla bu sefer eşim takıp stres yapıyor ben gayet iyiyim

Hahahaha koptuumm yazık kız eşin bile günlerin hesabını yapıyorr ama öyle oluyor valla bende temizlik yapıyorum eve gelince söyleniyor duramadın yine dimi diye hahahgeçen hafta denize gittik bi yüzdürmedi yeter hadi çık sen diyoValla aslında bizden çok eşlerimiz stres yapıyorda çaktırmamaya çalışıyorlar...Dün kıvranıyor adet oldum mu diye soracak soramıyor ne oldu dedim geçen ay 12.gün lekenme oldu diyodun ya eeeee bugün 12.gün şey varmı bişey?hahahha bir koptuumm ben farkında değilim adam gün saymış

hay maşallah iki ayda 9 kg çok iyi rakam :) bende işte 10 günde ne verirsem kardır :) sonra baba evi anne yemeği alırım yine :)

kızçeler eşlerinizmi düştü derdine :) bakmayın hepsi meraklanıyoda çaktırmıyolar işte :) allah gönlümüze göre versin hepimizin ne diyim

hahahahahaha onu diyom yaa herifler kafayı tırlatıyor galiba bizde haftaya tatile gidicektik olmaz mikrop kaparsın hem hamileysen ya yolda sorun olur dedi yattı bizim tatil işi neymiş bayramda istanbula gidermişiz illa deniz diyomuşum ya al sana deniz diyor bu hareketleri çıldırtacak ama takmıyorum ben onu kendimide takmıyom walla dün nerden baksan 2 saat yürüdüm gezdim ilki gibi kıçımı koltuğa çivilemedim

aminnn canım

BAKIN SİZE NE ANLATCAM
annem ramazanın2. yada 3. günü tam hatırlamıyorum teravi namazındayken namazının ortasında gözleri kapalıyken melekler görmüş 7-8 tane huni şeklinde kırmızı elbiseleri varmış ayakları gözükmüyomuş kanatları armış ellerinde de mumlar varmış aynı çayda çıra oynar gibi annemin etrafında uçmuşlar walla kimseye anlatmasaydın dedim de annemde o heycanla herkese anlatmış zaten namazı bitince herkes anlamış elleri ayakları boşalmış titremiş falan rüyada değilki rüya tabirlerine bakayım dedim inşallah benle ilgilidir

Yok canım sabah gittim baksana dunya gercekten Kucuk yan yana gecsek birbirimizi tanımıyoruz ya aslında istanbulda oturanlar bi buluşma ayarlayabiliriz ) güzel olmaz mı

Valla tırlatıyorlar
Takma kuzummm yaw ya gerçekten ilkinde neydik öyle 15 gün yattım ya resmen şimdiii temizliğimi de yapıyorum yemeğimi de ,dışarıda çıkıyorum hele ilk hafta evde hiç durmadım hahahah

Ayyy canımm diken diken oldum ya...Ben inanıyorum valla böyle şeylere inş seninle ilgilidir torun müjdesi vermişlerdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…