İnş canımmcanimmm takilma sen supermanlararabbim ol desin 1milyonla bile olur
Yaaa sevindim valla10 numara bi rakam canım... hiç canını sıkma yani....
yavrum hakkaten sebebsiz sizinki
Hahahahaha :))ahhh ahhh diren iden :)))) elbet bunlrın telefonuda aklı bir karış havalarda gezecek... :))
kızlar ben kaçanzii :)) yarın sabah görüşmek üzere 9 da içtima alıcamumutlu seni dört gözle bekliyorum yavrumm güzel haberlerle gel inşallahhh
bende kaldirdimmm ama resimlere bayildimmmm
''olmadı maalesef gene olamadık kızlar nasip işte
bende kaldirdimmm ama resimlere bayildimmmm
idencim güle güle canım
inan bunu bende bilmiyorumasyalı27 burdamısın. Nasıl moralin.
pes etmek gibi bir niyetim daha dogrusu öyle bir şansımz yok nefes aldıkça mücadele varYaa canımm rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak ama bizde ozamana kadar pes etmeyeceğiz...Üzülme diyemeyeceğim çünkü çok zor biliyorum ama sabırla bekliycez bebeklerimizi elbet birgün gelecekler biliyoruz.
bende pko oldugum için 2 yıldır her ay klomenle 2 ay da igneyle ilk aşılamamda 10 ikincide 5 yumurtam oluo eşimin sperm degeri düşük ama dr ilaç vermio iyi normal dio ama sizler burada 200 300 milyondan bahsediyonuz benm iki asılamamda 3 milyonla yaptırdım herneyseecanım allah sabır versin... belki bizimde olmıycak.. hatta benim büyük ihtimal olmayacak.. üzülmemek lazım şu an kötüsündür belki ama şükür yeniden umut kurabileceğimiz yumurtamız var sperm var... allah çok şükür...
canım hepiniz cok iyisiniz teşerkkür edermi tedavi gördüğümü asılama yaptırıp 2 yıldır hep hüsrana ugradıgımı kimse bilmiyo ANNEM bile bir eşim vardı destekçi oda 4 gündür şehir dışında 4gün daha yok evde yapayalnızım allahtan baska kimsem yok ama sizin böyle sorup msj atmanız beni sevindirdi acıkçası''
hadi yaaoffff ne desem bilmiyorum canım ya,hayırlısı olmuştur inşallah,çünkü hani bir söz vardır''Üzülme der Mevlana, Eğer istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından yada olmaması gerektiğinden olmuyordur'' diye...sabretmeyi bilmeliyiz...benimde yarın test günüm,çok stresliyim,hayırlısı olur inşallah..sende üzülme.
Aynen canım mücadeleye devam pes emek yok bu hepimiz için geçerli bizlerinde ne olacağı belli değil ki...pes etmek gibi bir niyetim daha dogrusu öyle bir şansımz yok nefes aldıkça mücadele var
bende pko oldugum için 2 yıldır her ay klomenle 2 ay da igneyle ilk aşılamamda 10 ikincide 5 yumurtam oluo eşimin sperm degeri düşük ama dr ilaç vermio iyi normal dio ama sizler burada 200 300 milyondan bahsediyonuz benm iki asılamamda 3 milyonla yaptırdım herneysee
evet cnm seni anlayabiliyorum allah yar ve yardımcımız olsun napalım elden hiçbişi gelmioo zorla olduracak degiliz yaAynen canım mücadeleye devam pes emek yok bu hepimiz için geçerli bizlerinde ne olacağı belli değil ki...
Canım bizde birşey olmadığı halde 3 yıldır uğraşıyoruz sayıya bakmıyor bu iş olacağı varsa 1 milyonla da oluyor kısmet bize elimizden geleni yapıp beklemek düşüyor oyüzden sıkma canını ve biran önce toparlanıp önüne bak.Ben 2 kere hamilesin haberini alıp 2. Gün de tutunamadı olmadı söylemiyle yıkıldım düşünsene bi gidiyorum bhcg 100 2 gün sonra ikiye katlanması lazım benimki hoop yarıya düşüyor tam ah diyorum hamileyim sonrası büyükbir hayal kırıklığı üstelik hiç bir sebep yok oyüzden asla umudunu yitirme olacaakkk ama zamanı varr...
herşeyin bi zamanı var işte...rabbim ol derse olur,dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişi yok...benimde bugün biraz kasıklarım ağrıyo,zaman zaman da batma şeklinde...bakalım hayırlısı artık
evet cnm seni anlayabiliyorum allah yar ve yardımcımız olsun napalım elden hiçbişi gelmioo zorla olduracak degiliz ya
arkadaşalar meraba yeni üyeyim bende 1 haziranda aşılama oldum ama dayanamayıp dün evde test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?