Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben kaçanzii :)) yarın sabah görüşmek üzere 9 da içtima alıcam umutlu seni dört gözle bekliyorum yavrumm güzel haberlerle gel inşallahhh

canimmm takilma sen supermanlara rabbim ol desin 1milyonla bile olur
İnş canımm valla % 100ileri hareketli görünce eyvahhh bizim durum vahim dedim :):
10 numara bi rakam canım... hiç canını sıkma yani....

yavrum hakkaten sebebsiz sizinki
Yaaa sevindim valla)Canım bende iki kere gebelik oldu aslında ama kimyasal oldu pıhtılaşma falan olabilir dediler inş vardır da sorun çözülür dedim benim eşimin genetik tahlilleri yapıldı onlar da temiz çıktı bir dünya para tuttu peehhh sevineyim mi üźüleyim mi birşey yok diye bilemiyorum bazen...
ahhh ahhh diren iden :)))) elbet bunlrın telefonuda aklı bir karış havalarda gezecek... :))
Hahahahaha :))

kızlar ben kaçanzii :)) yarın sabah görüşmek üzere 9 da içtima alıcam umutlu seni dört gözle bekliyorum yavrumm güzel haberlerle gel inşallahhh

Tamam canım görüşmeküzere.. Yaaa evett Umutlu yarın senden güzel haberler alıcaz inş...

olmadı maalesef gene olamadık kızlar nasip işte
''
hadi yaa offff ne desem bilmiyorum canım ya,hayırlısı olmuştur inşallah,çünkü hani bir söz vardır''Üzülme der Mevlana, Eğer istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından yada olmaması gerektiğinden olmuyordur'' diye...sabretmeyi bilmeliyiz...benimde yarın test günüm,çok stresliyim,hayırlısı olur inşallah..sende üzülme.

kızlarr ya bana destek oluyosunuz çok saolunnn...inşallah yarın çook güzel haberlerle geliirim buraya.

Umutlu canımm var mı herhangi bir belirti???senin heyecanını bizde yaşıyoruz inannn

Yaa canımm rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak ama bizde ozamana kadar pes etmeyeceğiz...Üzülme diyemeyeceğim çünkü çok zor biliyorum ama sabırla bekliycez bebeklerimizi elbet birgün gelecekler biliyoruz.
pes etmek gibi bir niyetim daha dogrusu öyle bir şansımz yok nefes aldıkça mücadele var

bende pko oldugum için 2 yıldır her ay klomenle 2 ay da igneyle ilk aşılamamda 10 ikincide 5 yumurtam oluo eşimin sperm degeri düşük ama dr ilaç vermio iyi normal dio ama sizler burada 200 300 milyondan bahsediyonuz benm iki asılamamda 3 milyonla yaptırdım herneysee

canım hepiniz cok iyisiniz teşerkkür edermi tedavi gördüğümü asılama yaptırıp 2 yıldır hep hüsrana ugradıgımı kimse bilmiyo ANNEM bile bir eşim vardı destekçi oda 4 gündür şehir dışında 4gün daha yok evde yapayalnızım allahtan baska kimsem yok ama sizin böyle sorup msj atmanız beni sevindirdi acıkçası

pes etmek gibi bir niyetim daha dogrusu öyle bir şansımz yok nefes aldıkça mücadele var
Aynen canım mücadeleye devam pes emek yok bu hepimiz için geçerli bizlerinde ne olacağı belli değil ki...

Canım bizde birşey olmadığı halde 3 yıldır uğraşıyoruz sayıya bakmıyor bu iş olacağı varsa 1 milyonla da oluyor kısmet bize elimizden geleni yapıp beklemek düşüyor oyüzden sıkma canını ve biran önce toparlanıp önüne bak.Ben 2 kere hamilesin haberini alıp 2. Gün de tutunamadı olmadı söylemiyle yıkıldım düşünsene bi gidiyorum bhcg 100 2 gün sonra ikiye katlanması lazım benimki hoop yarıya düşüyor tam ah diyorum hamileyim sonrası büyükbir hayal kırıklığı üstelik hiç bir sebep yok oyüzden asla umudunu yitirme olacaakkk ama zamanı varr...

evet cnm seni anlayabiliyorum allah yar ve yardımcımız olsun napalım elden hiçbişi gelmioo zorla olduracak degiliz ya

herşeyin bi zamanı var işte...rabbim ol derse olur,dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişi yok...benimde bugün biraz kasıklarım ağrıyo,zaman zaman da batma şeklinde...bakalım hayırlısı artık

herşeyin bi zamanı var işte...rabbim ol derse olur,dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişi yok...benimde bugün biraz kasıklarım ağrıyo,zaman zaman da batma şeklinde...bakalım hayırlısı artık

Aynen canım zamanı var bizde elimizden geleni yapıp bol bol dua edicez rabbim hepimizin gönlündekini versin...
Canımm inş güzel haberlerini alırız yarın kaçta yaptırıcan testi?hemen yaz sonucu çatlarız valla

arkadaşalar meraba yeni üyeyim bende 1 haziranda aşılama oldum ama dayanamayıp dün evde test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…