Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:

Son düzenleme:
arkadaşalar meraba yeni üyeyim bende 1 haziranda aşılama oldum ama dayanamayıp dün evde test yaptım negatif çıktı
Canımm kanda bile şüpheli ilişkiden en az 10 gün sonra çıkıyor evde idrar testinde hiiç çıkmaz hele bukadar erken..Umutsuzluk yokk!!gününü bekle inş güzel haberlerini alıcaz...

Canım sen neredesin istanbuldamısın?En güzeli kimseye söylememek zaten söyleyince bir dünya soruya maruz kalıyor insan ama yakın bir arkadasın ya da kuzenin falan yok mu paylaşabileceğin dertleşebileceğin?

canımm ben daha hastaneye gitmicem burda sabah sağlık ocağına gidip kan vercem,muhtemelen öğleden sonra çıkar sonuç..akşamda yazarım buraya iyi ya da kötü haberi...

Günaydın ahaliiii.....

Umutluuuuuu nollluur güzel haberlerle gel....

dün akşam ne kaynatmışsınız kız... bi karamsarlıklar bi böyle sıkıntılar olmaz öyle şey şimdi olmazsa bidahaki ay olcak.... durmak yok

benim dünden beeri karnım ağrıyoo... hayırdır inş. diyip geçiştiriyorum bakalım ne olcak sonuç.. yarın ola hayrola...

saat 9 da içtima var gelenler parmak kalldırsın

günaydınlar.. yeni bir gün yeni umutlarla gelsin inşallah.. umutlu arkadaşım allah gönlünün myradını versin inşallah..bugün öncelikle senin. sonraki günler sırayla hepimizin...

günaydınlar.. yeni bir gün yeni umutlarla gelsin inşallah.. umutlu arkadaşım allah gönlünün myradını versin inşallah..bugün öncelikle senin. sonraki günler sırayla hepimizin...

Günaydın kızlar.

Günaydın şekerler... ablam gelin olunca sırada bana gelecek... :)) umutlu güzel sonuç alınca sırada bana gelecekkkk

İnşallah umutlunun güzel sonuçlarını alırız. Sonrada seninkini canım.

inş canım hepimizin sonuçları güzel olsa keşke...

kısmet ama napalım olmazsada dünyanın sonu değil.... bu arada varmı böyle ekstra hissettiğiniz bişey.. bende hiç bişey yok..

inş canım hepimizin sonuçları güzel olsa keşke...

kısmet ama napalım olmazsada dünyanın sonu değil.... bu arada varmı böyle ekstra hissettiğiniz bişey.. bende hiç bişey yok..

Aynen canım kısmet. Bekleyip göreceğiz.
Bende gögüs şişliği var. Belimde ağrı. Dün akşam sanki içimden sıcak bişeyler gidiyor hasta olacakmışım gibi gidiyorum korku ile bakıyorum bişey yok.
Birde kasıklarda basınç oluştu . Kaç akşamdan beride kabus görüyorum. Hep kaçıyorum bişeylerden kovalanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…