tatlım cıkmaz daha kı kanda bıle cıkmaz 31mayısta yaptırdım bende bekleyelım 15 ıne kadar[/QUO
işallah oyledir canım çok umutluydum bıraz umudumu yıtırdım kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hasasıyet var yogun bı sekılde dedım oldu heralde ama sonuc husran cıktı işallah 15 ınde kanda cıkar hepımız ıcın hayırlısı olsun ısallah alahın ıznıyle sonuca ulaşırız
tatlım cıkmaz daha kı kanda bıle cıkmaz 31mayısta yaptırdım bende bekleyelım 15 ıne kadar[/QUO
işallah oyledir canım çok umutluydum bıraz umudumu yıtırdım kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hasasıyet var yogun bı sekılde dedım oldu heralde ama sonuc husran cıktı işallah 15 ınde kanda cıkar hepımız ıcın hayırlısı olsun ısallah alahın ıznıyle sonuca ulaşırız
benımde pek umudum kalmadı aslında karnım felaket sıstı ve cok agrıyo adet ha oldum ha olcam sankı goremem gıbı gelıyor 15ını ınsallah senınkı tutmustur
benımde pek umudum kalmadı aslında karnım felaket sıstı ve cok agrıyo adet ha oldum ha olcam sankı goremem gıbı gelıyor 15ını ınsallah senınkı tutmustur
canım aynı şeyler bende de var işallah iyi haberler alırız iyi düşünmek istiyorum allah yardımcımız olsun nerde oldun sen aşılamanı canım
canım aynı şeyler bende de var işallah iyi haberler alırız iyi düşünmek istiyorum allah yardımcımız olsun nerde oldun sen aşılamanı canım
ilk ankarada oldum da bunu bogazlıyan dıye bı ılce var orda oldum
ilk ankarada oldum da bunu bogazlıyan dıye bı ılce var orda oldum
yanı ilk özel bu devlet diyorum kı özele bosa dunyanın parasını vermısız hıc gerek yok aynı ıslem sonucta sen nerde oldun
Canımm kanda bile şüpheli ilişkiden en az 10 gün sonra çıkıyor evde idrar testinde hiiç çıkmaz hele bukadar erken..Umutsuzluk yokk!!gününü bekle inş güzel haberlerini alıcaz...arkadaşalar meraba yeni üyeyim bende 1 haziranda aşılama oldum ama dayanamayıp dün evde test yaptım negatif çıktı
Canım sende umutsuzluğa kapılma ilk kimyasal gebeliğimde ağrıdan yatamıyordum göğüslerim,kasığım sanki bıcak batması gibi ani ağrılar oluyordu bende ayyy kesin hastalanıcam derken günüm geçti hemen kan tahlili verdim hamileyimm tabi 2 gün sonra değerim düştü kimyasal oldu sonuç ama ağrı var diye umudumuzu yitirmeyelim gebelik belirtisi de olabiliyor ağrı.Ayrıca progesteron içeren bir ilaç varsa o da yapıyor.Ben 7 sinde yatırdım ve göğüs ağrısından duramıyorum bugün ara ara sol kasığımda ağrıyor ama bu olumsuz bir belirti değil ki...
canım hepiniz cok iyisiniz teşerkkür edermi tedavi gördüğümü asılama yaptırıp 2 yıldır hep hüsrana ugradıgımı kimse bilmiyo ANNEM bile bir eşim vardı destekçi oda 4 gündür şehir dışında 4gün daha yok evde yapayalnızım allahtan baska kimsem yok ama sizin böyle sorup msj atmanız beni sevindirdi acıkçası
Aynen canım zamanı var bizde elimizden geleni yapıp bol bol dua edicez rabbim hepimizin gönlündekini versin...
Canımm inş güzel haberlerini alırız yarın kaçta yaptırıcan testi?hemen yaz sonucu çatlarız valla
canımm ben daha hastaneye gitmicem burda sabah sağlık ocağına gidip kan vercem,muhtemelen öğleden sonra çıkar sonuç..akşamda yazarım buraya iyi ya da kötü haberi...
Canımm kanda bile şüpheli ilişkiden en az 10 gün sonra çıkıyor evde idrar testinde hiiç çıkmaz hele bukadar erken..Umutsuzluk yokk!!gününü bekle inş güzel haberlerini alıcaz...
inşallah canım daha önce bende yasadım aynı seyleri kasım ayında hamile oldugumu ögrendim degerim 96 flndı ama sonradan birden düştü ve apar topar kürtaja aldılar beni artık cok bunaldım ...yani anlayacagın cok seyler yasadım tam seviniyorum sonu hüsran oluyo yine aynı seyler olcak diye cok korkuyorum...Canım sende umutsuzluğa kapılma ilk kimyasal gebeliğimde ağrıdan yatamıyordum göğüslerim,kasığım sanki bıcak batması gibi ani ağrılar oluyordu bende ayyy kesin hastalanıcam derken günüm geçti hemen kan tahlili verdim hamileyimm tabi 2 gün sonra değerim düştü kimyasal oldu sonuç ama ağrı var diye umudumuzu yitirmeyelim gebelik belirtisi de olabiliyor ağrı.Ayrıca progesteron içeren bir ilaç varsa o da yapıyor.Ben 7 sinde yatırdım ve göğüs ağrısından duramıyorum bugün ara ara sol kasığımda ağrıyor ama bu olumsuz bir belirti değil ki...
Merhaba kızlar nasılsnız
Hayır canım korku yookk ben iki kere yaşadım onu ama her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç...Canımm kanda bile şüpheli ilişkiden en az 10 gün sonra çıkıyor evde idrar testinde hiiç çıkmaz hele bukadar erken..Umutsuzluk yokk!!gününü bekle inş güzel haberlerini alıcaz...
inşallah canım daha önce bende yasadım aynı seyleri kasım ayında hamile oldugumu ögrendim degerim 96 flndı ama sonradan birden düştü ve apar topar kürtaja aldılar beni artık cok bunaldım ...yani anlayacagın cok seyler yasadım tam seviniyorum sonu hüsran oluyo yine aynı seyler olcak diye cok korkuyorum...
Tam ben geldim kızlar gitti :))
Huhuuuu ben buralardayım
Günaydın ahaliiii.....
Umutluuuuuu nollluur güzel haberlerle gel....
dün akşam ne kaynatmışsınız kız... bi karamsarlıklar bi böyle sıkıntılar olmaz öyle şey şimdi olmazsa bidahaki ay olcak.... durmak yok
benim dünden beeri karnım ağrıyoo... hayırdır inş. diyip geçiştiriyorum bakalım ne olcak sonuç.. yarın ola hayrola...
saat 9 da içtima vargelenler parmak kalldırsın
günaydınlar.. yeni bir gün yeni umutlarla gelsin inşallah.. umutlu arkadaşım allah gönlünün myradını versin inşallah..bugün öncelikle senin. sonraki günler sırayla hepimizin...
Günaydın kızlar.
Günaydın şekerler... ablam gelin olunca sırada bana gelecek... :)) umutlu güzel sonuç alınca sırada bana gelecekkkk
İnşallah umutlunun güzel sonuçlarını alırız. Sonrada seninkini canım.
inş canım hepimizin sonuçları güzel olsa keşke...
kısmet ama napalım olmazsada dünyanın sonu değil.... bu arada varmı böyle ekstra hissettiğiniz bişey.. bende hiç bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?