Aynen canım kısmet. Bekleyip göreceğiz.
Bende gögüs şişliği var. Belimde ağrı. Dün akşam sanki içimden sıcak bişeyler gidiyor hasta olacakmışım gibi gidiyorum korku ile bakıyorum bişey yok.
Birde kasıklarda basınç oluştu . Kaç akşamdan beride kabus görüyorum. Hep kaçıyorum bişeylerden kovalanıyorum.
hayır olsun inşallah... bende dün gece eski mahallemden eski bi arkadaşı gördüm çocuğu olmuş ne kadar tatlı diyodum... işte psikolojimiz yapıyo bunlarııı ahh ahh o psikolojinin ben :)))
canım o adet ağrısı bende de var yaa... yani ağrılar fln progesterondan oluyo bazende ben onuda kullanmıyorum... heralde negatif ondan var ağrılarım
Hayırdır canım ama kabuslarım fazlalaştı. Annemde umutlandırdı beni biraz. Bu tarz rüyalar görenler hamile oluyormuş. Çünkü karabasan musallat olurmuş. Eskiler öyle diyormuş ne kadar doğrudur bilinmez:) Ama vardır eskilerin bi bildiği :))
Evet belki psikolojikte olabilir.
Sanırım dediğin gibi progesterondan olabilir. Ben akşam baya bir masaj yaptırdım anneme bezeler biraz gitti. Akşam iğneden sonra yine yaptırdım ağrım bugün çok yok şükür.
sevindim rahatlamıştırsın biraz hiç değilse. bi laf var ya çok hoşuma gidiyo.. allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... ya istediğim olsun yada olan beni mutsuz etmesin sabı ver gibi çok rahatlatıcı bi dua
Evet canım biraz rahatladım.
Çok güzel bir dua imiş. Rahatlatıcı
Allah hayırlısını nasip etsin
Sen yarın kaçta test yaptıracaksın
sabah 8,30 gibi vercem kanı ama öğlene doğru çıkıyo sonuçlar... işyerine geliyorum internetten bakıyorum sonuca...
galiba kocamdan önce siz öğrenirsiniz sonucuya inanın allah var yukarda hiç pozitifi görceğimi sanmıyorum.. bi insan bu kadarmı karamsar olur.. ama işte eminim sizlerde zorluk çekmiştirsinizde benim yaşadığım aksilikleri bi bilseniz haklısın derdiniz..
ben laporoskopi ameliyatı olcağım zaman tam 3 ay boğazım şişti diye ertelendi.. adet bitiminde olcaktım ameliyatı taaamm adet olcam boğazım şişiyo 1 hafta geçmiyo... bidahaki ay diyolar tamam diyorum 2 gün sonra geçiyo birdahaki ay yine adet oluyorum boğazım şişiyo... artık kafayı yiyodum yaniii
Hadi canım inşallah hayırlısı olur. bende senin gibiyim olumsuz düşünmek iyi bencede. Çünkü sonuç negatif çıkarsa çok üzülmemiş oluruz. Kendimizi ne gaza getiriyoruz.:)))
Seninde baya aksilikler olmuş. Laporokopi ameliyatı ne bu arada canım
:))Uyananmamışlardır.
Çoğumuz ev hanımı mı ? çalışanda var mı? canım
:))Hayırlısı olsun bakalım canım.
Kasıklarımdaki ağrı git gide çoğalıyor. Olmayacakmış gibi hissediyorum bende iden'cim nedne bu kadar karamsarız.
bilmiyorum canım belkide yaşadıklarımızdan işte... şu umutlu gelse güzel haberlerle biraz değişcek havamız işte
Sanırım hep olumsuz oldu diye.
İnşallah güzel haberlerini alırız umutlunun.
ya bu arada kızlar elimde bi kaç parça güzel kumaşlarım var.. etek elbise tişört tarzı pijama pantolon tarzı dikmek istiyorum ama kalıp çıkarmak lazım sanırım... o işi nasıl yapabilirim bileniniz varmı... terziye götürsem astarı yüzünden pahalıya geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?