Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım 3 yumurta vardı pazar gunu 14 15 felandi . Salı sabahı gittim çatlamış dedi ama gene çatlatma iğnesini de vuruldum su an hastanedeyim iki aşılama olacak bugün ve yarın ) cok heyecanlıyım 3. Olmasına rağmen .

Bu arada senin için sordum on görüşmeyi çağrı merkezinden alınıyor ve dediğim gibi ücretsiz

aynen şekerimmmmmmmm bizim stresimizi onlar çeksinnnnnnn biz rahat olalım

Yok canım sabah gittim baksana dunya gercekten Kucuk yan yana gecsek birbirimizi tanımıyoruz ya aslında istanbulda oturanlar bi buluşma ayarlayabiliriz ) güzel olmaz mı

Canımmm oldun mu aşılamanı??
Vallahi süper olur yaw ama ramazan sonrası daha iyi olur sanki..

Ayyy haydi bismillahh canımm inş bu sefer olacakk...ikili aşılada fiyat nedir kuzum bende 3.yü öyle yaptırmak istiyorum..
Çok sağol canımm...istersen gel hastaneden sonra bana)

Ayyy canımm diken diken oldum ya...Ben inanıyorum valla böyle şeylere inş seninle ilgilidir torun müjdesi vermişlerdir...

inşallah canım benim şimdi 2 seçenek var
1) babanemde rahatsız ya annem hiç başından ayrılmadı onun içinde gözükmüş olabilirler diye düşünüyorum
2) annem her namazında benim için dua eder belkide benim müjdemdir bilemiyorum ama annem bana anlattığında da tüylerim diken diken oldu aklıma hemen acaba benle alakalımı dedim bencil insanın hali başka oluyor canım hemen kendime yoruyom

Ayyy haydi bismillahh canımm inş bu sefer olacakk...ikili aşılada fiyat nedir kuzum bende 3.yü öyle yaptırmak istiyorum..
Çok sağol canımm...istersen gel hastaneden sonra bana)

Kocam olmasa buluşurduk sahiden)
Canım onun için ekstra bisey almiyorlar ama cikista dayarlarsa bilemem . Dur bakalım çıkarken belli olur parasi sana haber veririm
Bu arada buluşmayı duşunun kızlar super olur ama acık havaya gidelim çünkü çenemizden kapalı yerde camlar bile patlar) eminim konuşacak cok seyimiz var

Canım sende kac yumurta vardı catlayan??

Canım her ikisi de olabilir biz bebişe yoralım...Babaannen nasıl oldu buarada??

Kısmet canım)Tamam canım buarada 2 li aşılama olunca eşlerden de iki gün üst üste mi alıyorlar sperm??nasıl olacak yaw kalite falan merak ettim haber ver mutlaka canımm...

Vallahi bencede buluşalım süper olurr)

Sonradan gördüm yaw bende tek yumurta çatlamıştı canım ilkinde ikincide ikitaneydi ...

Cikista tecrübelerim ve ben tekrar sahalara donucem )

Off canım ya çok zor rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş ((

amin canım off çok sıcak bide sanırım duşa girmem lazım terledim çok bide siboşummmmmm senin 12. günün dünse neden kan testi yaptırmıyon kızz 12. günde bile çıkıyor gerçi yaptırma süpriz olsun

aaa ben de tesadüf ayşe hanıma düştüm ama ben memnunum ya soru sorabiliyorum güler yüzlü cevaplıyor bende danışmadakileri çok sevmiyorum insanları çok azarlıyolar bana bi yapsa benzeticem onu çok ayıp doktorlardan asık suratlılar senin tanıdığın çıktığı için memnunsundur belki dr.dan başta onla başladım değiştirmek istemiyorum hayırlısı ya dr. alakası pekyok kısmetse olucak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…