Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:))Ne zaman test tarihin canım
şükür bende iyiym bende hasta ollmayı bekliyorum ki tüpe geçeyim

ayın 12 sinde aşılama odum bugün daha 5. günümse sanırım 26 yada 27 doktorum şu tarihte gel falanda demedi bakcaz artık duruma 29 una kadar beklemeyi düşünüyorum zaten regl olursam 24 olmam lazım günümde olursam tabi ki

bu arada canım tüp bebek için bayağı araştır doktorlarını falan özelde yaptırcaksan çok önemli devlet okadar önemsemiyor bende doktoruma dedim bu olmazsa tüpe geçelim diye olmaz dedi 1 ay ara vericem sonra iğneliye geçicez dedi tüp öyle kolay değil vucuduna da yazık dedi hem olmaması için bir sorunun yok ki dedi az sabırlı ol dedi bizde arkadaşın abisi diye ok dedik

Benimde duşa giresim varda servis bekliyorum fırın için gelsip gitseler de rahat etsem yaw)
Yok canım ya bu sefer test mest yaptırasım yok 18 falan hastalanmam lazım onu bekliyorum hiiç teste koşasım yok bu ay bende tırlattım galiba)

benimde tam 1 hafta sonra hasta olmam lazım bakalım şimdilik bana müsadeee anneme gidicem dün geldi yupiiiiii akşam yemeğe ordayız yarın sabah görüşürüz artık hepinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkk kendinize iyi bakın kırmızılardan uzak durun veeeeee hamiş olarak sohbete devam edin

Yaaa cok heyecanlı hadi hayırlısı )

Özelde yaptırıyorum canım. Doktorum prof. Cem Fıçıcıoğlu baya ilgilendi. Şu var ki bence tüp mantıklı nedne diyeceksen sebesiz infertelite iğne ile olamdı aşılama ile olmadı. zaten onlardada iğne vurulduk hormonlarla bi ton oynandı.
Süreç zorlu geçiyor. He bununda garantisi yok. % 50 şans aşılama % 10 baya fark var.
o yzüden bana tüpmantıklı geldi yanı şeyleri deneyip dünyanın parasın ıverdim. baştan tüp yapaydım daha iyiydi

Tamam canımm görüşmeküzeree)ayyyy inş yaaaww inş )
Yaaa cok heyecanlı hadi hayırlısı )
Vallahi bende heyecanda yok hahahahah sıyırdım herhalde artık
Buarada haydi artık aşılamaya kuzum (saatin geldi seni rabbim yanında olsun dualarımız an itibari ile seninle ben yakınından üflüyorum bak

bende keşke en başında tüp yaptırsaymışım, dünyanın parası tuttu gitl gel yol paralarıyla benim aşılama 1,500 tl yi geçti....
hem şansın daha fazla tüp bebekte, aşılamada da hemen hemen aynı hormonları alıyosun vücuduna.
Ne yapalım denemedik demeyiz onuda denedik deriz,
Bu arada içimde hala bi umut var...

Aynen benimde öyle canım.
Evet denemdik demeyiz :)
sen ne durumdasın
ben her an hasta olacakmışım gibi hissediyorum

Aynen benimde öyle canım.
Evet denemdik demeyiz :)
sen ne durumdasın
ben her an hasta olacakmışım gibi hissediyorum

berbat bi durumdayız, sıkıntıdan ağzımın kenarında uçuk çıktı, dün salak gibi gittim test aldım eve geldim dedim ki, bunu sabah yapıcam. Ama ben dayanamadım rahat battı çünkü, testi yaptım kocaman bi negatif....
Testi yaptığım saatte akşam 7 gibi...
İçime düştü bi kurt, cuma günü ne randevu aldım kanda baktırıcam.öyle işteeee

Canım insanın elinde olan bişey değil bu
elimizde olmadan sıkıntı yapıyoruz.
Kaçıncı günün bugün

Eveeetttt kızlarr bugün 13.günümdü ve kırmızı kartı yedim yine azcuk pembe ama kırmızıya sayıyorum onu Allahım sıyırıyorum sanırım artık bukadar nasırlaşmış olamam dimi ya
Neyse bekleyeyim artarsa yarına randevu alıcam...

Ozikacım sen ne yaptın hiç sesin çıkmadı kuzum??

Hadi ya Neyse üzülme kuzum ya zaten ümitli değildik demi :)
Şimdi sen doktormu değiştireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…