Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya Neyse üzülme kuzum ya zaten ümitli değildik demi :)
Şimdi sen doktormu değiştireceksin

Yok yaw vallahi üzülmedim kitap okumaya kendimi öyle kaptırıyorum ki bu ara herşeyden soyutlanıyorum sanki
Evet canım bi sökülsün normale dönsün memorial a gidicem son aşılamam doktorla konuşup ona göre tarih belirleyip yaptırıcam ya hemen ya da tatil dönüşü tavsiyr istiycem birde ikili aşılama yaptırmak istiyorum ozikanın ki gibi iki gün üst üste...

sbl2332 hangi tarihte aşılama olmuştun
Bu arada üzülmemen iyi bişey stresin azalması bebişinin gelişini hızlandırır :)
stresle prolaktini yükseltiyoruz tabii buda gebelikten koruyucu gibi oluyormuş.

sbl2332 hangi tarihte aşılama olmuştun
Bu arada üzülmemen iyi bişey stresin azalması bebişinin gelişini hızlandırır :)
stresle prolaktini yükseltiyoruz tabii buda gebelikten koruyucu gibi oluyormuş.

Canım 4 Temmuzda olmuştu ve bu 2.aşilamamdı şuan epeyce kırmızı oldu ayyy koptuuummm vallahi tırlatıyorum yaa
Bu ay zaten hiç stres yapmamıştım canım oyüzden çok rahattım

Kızlarrr yardımmm...Bu ayki aşılamam erken olmuştu dolayısı ile reglimde erken geldi eee şimdi 3.aşılamaya başlasam tatilimin ilk günlerinde adet olmayı bekliyor olucam aşılama olmasan tatilin 4.günü falan hastalanıcam yani her türlü tatilde kırmızılarla geçicek be yapsam yaww doktora gitsem adet tarihimi ileri atmak için d.kontrol ilacı mı istesem hem 1 ay baskılayınca 2.ay yumurtişler coşar belki nedersiniz help meeeee!!!

hepinizin iyi dilekleri ve duaları için tesekkur ederim) burası da olmazsa insan hiçbir yerde teselli bulamıyor çünkü benim annem dahil kimse bilmiyor yaşadıklarımı tek bilen sizlersiniz )

Canım kartı görmüşsün hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır ;((
Bence git doktorla görüş ve ole karar ver . Bu arada yarın tekrar aşılama )
Canım eşimden yarın tekrar sperm alicaklarmis İslem ole olacakmış. Çift aşılamanın fiyatına gelince ekstra para almadılar ama sanırım Mustecep bey benim istediğimi söylemedi de ben uygun gordum dedi ve sayesinde para almadılar )

hepinizin iyi dilekleri ve duaları için tesekkur ederim) burası da olmazsa insan hiçbir yerde teselli bulamıyor çünkü benim annem dahil kimse bilmiyor yaşadıklarımı tek bilen sizlersiniz )

Canımm hepimiz için geçerli vallahi kimseyle paylaşamayıp içimize attıklarımızı burada paylaşıyoruz çok şükür bulduk birbirimizi yoksa bu süreçler nasıl geçerdi bilmiyorum(

Ya dimi canım gidip nezaman yapsak ertelesem 1 ay falan desem abest olmaz dimi yani doktor beni yönlendirir dimi canım kafam karıştı yaw:S
Yaaa sevdim ben senin doktoru bana yapmaz öyle ama yine de daha tanımadan sevdim İnş bu sefer güzel haberkerini alıcaz canım yarın kaçta aşılaman?
Bende yarına görüşme alabilirsem orada olurum birde canım senin ismin neydi özelden de atabilirsin hani senin tavsiyenle geldiğimi söylerim doktora oyüzden soruyorum...inş yarın karşılaşırız yaw sabahtan arıycam aynı güne verirlerse süper olur...
Aynen canım hayırlısı böyleymiş artık alıştım sanırım kırmızı kartı görmeye)

Bence bu ay kesb git bi kontrol etsin seni ne zaman yapacagınıza birlikte karar verirsiniz ) canım yarın Mustecep bey izinli onunla görüşeceksen yarın yok cuma orada benim de aşılamamı baska bi doktor yapacak) özelden nasıl atılacağını keşfedip mesaj atıyorum canım sana
Ben telden giriyorum ya su sekilli smileleri bile yapamıyorum ezik gibi hep cin Ali smileler bende )

Attım mesaj kontrol edermisin)

Bencede yaw gidicem...Hımmm ozaman cumaya randevu alayım bende heycanlandım yawyeni bir döngü yeni bir umut ve heyecan oluyor
Tamam canımm at bende bakayım hmen Hahah bende telden giriyorum canımm pc yle kim uğraşacak

Bencede yaw gidicem...Hımmm ozaman cumaya randevu alayım bende heycanlandım yawyeni bir döngü yeni bir umut ve heyecan oluyor
Tamam canımm at bende bakayım hmen Hahah bende telden giriyorum canımm pc yle kim uğraşacak

Yaaa ben beceremiyorum o zaman ilk biraraya geldiğimizde bana gösterirsin dü smileleri nasıl yapiyosun cok cahalım cogggk)
Hadi bakalım hayırlısı yeni umutlarda durmak yok yola devam)

Yaaa ben beceremiyorum o zaman ilk biraraya geldiğimizde bana gösterirsin dü smileleri nasıl yapiyosun cok cahalım cogggk)
Hadi bakalım hayırlısı yeni umutlarda durmak yok yola devam)

Tamam canımmm aslında mesaj yazdığımız ekranda çıkıyor hepsi altta toplu olarak hangisine istiyorsan üzerine tıklamak yeterli oluyor ama bazen çıkmıyor mu acaba yaw birkaç kişi daha söylemişti anlamadım biraraya gelince göstericem söz
Ayneenn kuzum durmak yok aşılamaya olmadı tüpe devaaamm

günaydın kızlar .. dün akşam havuç salatalık yoğurt ve kuru üzüm yedim.. sabah 75,3 çıktım darısı bugün vve diğer günlerin başına :) tospik hatunlar gelin beraber rejim yapalım :) bebişler belki bizi beğenmedikleri için gelmiyolardır :)

Günaydın kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aşılamanın 13.günü ((( doktorum gene de 15. Gün kan testi yapalım dedi ama 0 sonucunu görmekten psikolojim bozuldu (( sizce kan bhcgnin olumlu gelme şansı var mı?

Günaydın canım,
Acele bizde ettik hayal kırıklığı oluyor yapmasaydın keşke.
Ama yapmışsın bir kere bugün 13.günün ise kanda baktır çıkar zaten
canınıda sıkma lütfen olumsuz olursa. Aşılamada şans% 10 biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…