günaydın kızlar .. dün akşam havuç salatalık yoğurt ve kuru üzüm yedim.. sabah 75,3 çıktım darısı bugün vve diğer günlerin başına :) tospik hatunlar gelin beraber rejim yapalım :) bebişler belki bizi beğenmedikleri için gelmiyolardır :)
Günaydın kızlarr...
Busefer nasıl bir regl oldum anlatamam bu ne yaw ilk günden çok fazla geliyor hiç böyle olmazdı :SBirde erken oldu pofff tatildeyken bat olmuş olacak((
İdencim bende seninleyim kuzum günde 6 öğün yiyiyorum azcuk kilo vermeye calışıyorum...
Günaydın şeker
azimliyim bu sefer diyorsun :)
kilo ile çok önemli zaten. doktorlar özellikle kilo verin diyor.
Günaydın kızlarr...
Busefer nasıl bir regl oldum anlatamam bu ne yaw ilk günden çok fazla geliyor hiç böyle olmazdı :SBirde erken oldu pofff tatildeyken bat olmuş olacak((
İdencim bende seninleyim kuzum günde 6 öğün yiyiyorum azcuk kilo vermeye calışıyorum...
Günaydın canım,
Hadi ya bazen iğnelerin etkisi ile az olunuyor bazen fazla.
Aman hiç değilse için temizlenmiş oluyor canım :)
Tatile belki denk gelmez tampon kullanırsın.
Kızlar 6 öğün yemeyin obezite yapıyor.
Karatayı bi dinleyin kadın güzel şeyler anlatıyor. İk i öğün yiyin diyor.
Günaydın canım,
Hadi ya bazen iğnelerin etkisi ile az olunuyor bazen fazla.
Aman hiç değilse için temizlenmiş oluyor canım :)
Tatile belki denk gelmez tampon kullanırsın.
Kızlar 6 öğün yemeyin obezite yapıyor.
Karatayı bi dinleyin kadın güzel şeyler anlatıyor. İk i öğün yiyin diyor.
ben 6 öğün yesem cidden obez olurum düşünsene iki saatte bi yemek yiyosun aklın fikrin yemede :) benim yemek yemeyi unutmam lazım :) yani üç öğün az miktarda :)
ben 6 öğün yesem cidden obez olurum düşünsene iki saatte bi yemek yiyosun aklın fikrin yemede :) benim yemek yemeyi unutmam lazım :) yani üç öğün az miktarda :)
Bakalım doktora gidince sorucam gidersem yani henüz karar veremedim tatil dönüşümü gitsem şimdimi gitsem tek bildiğim tatil öncesi aşılama yaptırmayacağım ozaman tatildeyken kesin adet olucam ve benim rahat bir tatile çok ihtiyacım var...Ama busefer de ara verince reglimin olmama ihtimali var hem belki doktor bir tavsiyede bulunur ne bileyim adetimi geciktirmek için d.kontrol ilacı verip yumurtaları 1 ay baskılayıp sonra aşılama yaparız daha iyi olur der böylece adetimde kaynamamış olur kafan karışık ne yapayım ben yaww???
Canım o bünye ye göre değişiyor yaw ben nezaman 2 öğün yesem kilo alıyorum çünkü aç kaldığım için vücudum yağ depoluyor ama saatlerine dikkat edip 6 öğün yediğimde kilo veriyorum geçen sene dietisyene gittim tam 13 kilo verdim 6 öğün yiyerek metabolizmayı hızlandırıyor yaw...
Kendini nasıl rahat hissedecesen onu yap bebeğim.
Tatile gitmek istiyorsan git sonra devam edersin adette olursan tampon kullanırsın.
Biliyorsun bende ara vermeyi düşünüyordum dr izin vermedi devam dedi. Tatil dedim boşver tatili dedi hamile kal gidersin yine dedi. Bende iyi o zaman dedim :)))) Reglin düzenli olmuyorsa bence baskılıyıı iğne kullanma alt üste ediyor sonraki ay.
En iyi kararı yine sen vereceksin canım. düşün ona göre karar ver.
Metebolizmadan metebolizmaya değişiyor haklısısn cnaım kimi iki kere yer alır kimi 6 kere yer alır :))
bende su içsem alırım :) :) :)
kızçem sen naptın n zaman başlıyon tüp bebeğe allah kısmet ederse[/QU
o kadar yarıyor diyorsun yani
Napim canım hasta olamyı bekliyorum yarın olmam lazım. Sancılarım var. Birde ateşim düştü 35-34-6 larda olur olmaz ikinci günü gidip start vereceğim allahın izni ile.
o kadar yarıyor diyorsun yani
Napim canım hasta olamyı bekliyorum yarın olmam lazım. Sancılarım var. Birde ateşim düştü 35-34-6 larda olur olmaz ikinci günü gidip start vereceğim allahın izni ile.
ayyy allahın izni ile başlar hayırlısı ilede bitirirsin :) bizlerde heycanlanırız belkim :) benim bu adet geçti ağustosda izinden döndüğüm gün adet olmuş olucam o zamanda gidemem doktora izinden gelip izin alamam yani benim tüp bebek raporu cartı curtu için start vermem eylülün 10unu bulur :) Ozamana kadarda kim öleeee kim kaalaaa :))
Haydaaaa memorial ı aradı ozikanın doktorundan yarına randevu alayım diye dolu dedi en uygun haftaya salı dedi((ee benim reglim bitince oluyor (anlattım böyle böyle diye hastanede daha önce kaydınız varmı dedi yok dedim ozaman en uygun belirttiğim tarih dedi (pofff zaten sinirlerim bozuk birde aksilikler beni buluyor ya (
Haydaaaa memorial ı aradı ozikanın doktorundan yarına randevu alayım diye dolu dedi en uygun haftaya salı dedi((ee benim reglim bitince oluyor (anlattım böyle böyle diye hastanede daha önce kaydınız varmı dedi yok dedim ozaman en uygun belirttiğim tarih dedi (pofff zaten sinirlerim bozuk birde aksilikler beni buluyor ya (
Sibelim tatlım sen cuma günü git gir sırasına doktorun illa alacaklar.. randevu vermiyolar ama randevusuz hastalarada bakıyolar biraz fazla beklersin sadece o kadar.. erkenden git hastaneye sen ...
Sibel geldi mı mesajim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?