Canım benim neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun kendine.
Git hastaneye randevuszu arada almıyorlar mı
Merhaba kızlar, bu sabah test yaptım yanlız ikinci idrarımla, unuttum gene sabah. Direk tek çizgi çıktı, yanında da silik çizgi çıktı.
Dalga mı geçiyo benimle. Yarın kan testi yaptırıcam kesinleşicek herşey, ama idarar testinde bile silik çıkıyosa kanda hiç çıkmaz gibi geliyo bana. Ne yapsam ben bugün bi test daha mı yapıyım :26:
Rezil oldum zaten, eczacı arkadam dan gülüyodur, bu salakta 2 senedir test ala ala bizi zengin etti diye
Merhaba kızlar, bu sabah test yaptım yanlız ikinci idrarımla, unuttum gene sabah. Direk tek çizgi çıktı, yanında da silik çizgi çıktı.
Dalga mı geçiyo benimle. Yarın kan testi yaptırıcam kesinleşicek herşey, ama idarar testinde bile silik çıkıyosa kanda hiç çıkmaz gibi geliyo bana. Ne yapsam ben bugün bi test daha mı yapıyım :26:
Rezil oldum zaten, eczacı arkadam dan gülüyodur, bu salakta 2 senedir test ala ala bizi zengin etti diye
Silik çizgi varlığı hamilelik yönünde mervecim. Test yapmana gerek yok sadece kan testi yaptırsan yeterli :) zaten o da olumlu olucaktır. Ben bak 13. Günümde bırak silik çizgiyi hiçbirşey yoktuMerhaba kızlar, bu sabah test yaptım yanlız ikinci idrarımla, unuttum gene sabah. Direk tek çizgi çıktı, yanında da silik çizgi çıktı.
Canım idrarda bile silik çıkıyorsa kanda çıkmaz ne demek yaw kim söyledi onu sana!Asıl bukadar günde idrarda çıkmaz kanda çıkar canım boşuna idrar testleri ile uğraşmr koş kan ver 1 saate kesin sonucunu al idrar testi yapıp boşu boşuna canını sıkma.
Ya bence silikte çıksa umut verici ben daha onu bile görmedim)
Senin kaçıncı gunün kan testi yapsana
Silik çizgi varlığı hamilelik yönünde mervecim. Test yapmana gerek yok sadece kan testi yaptırsan yeterli :) zaten o da olumlu olucaktır. Ben bak 13. Günümde bırak silik çizgiyi hiçbirşey yoktubu arada hangi testi yapıyorsun benimki laboquik erken gebelik testi idi.
o kadar yarıyor diyorsun yani
Napim canım hasta olamyı bekliyorum yarın olmam lazım. Sancılarım var. Birde ateşim düştü 35-34-6 larda olur olmaz ikinci günü gidip start vereceğim allahın izni ile.
Yok canım almıyorlar aynı ekipten başka bir doktora yönlendiriyorlar ama benim istediğim doktora olmuyor sağolsun ozikacım araya girdi oradaymış hemen halletti bende rahatladım))
gerçektenmi, idarar da çıkmaz mı ? içime su serptin
Ama çoğu kişinin idrarda çıkmış, okudum hep :26:
Yarın kesin sonuç aldım randevumu, inşallah dediğin gibidir...
Kızlar yine yeni yeniden hastanedeyim aşılama için) lütfen benim için dua edin )
Guldusum Haziran tüp bebek topigini okuyorum görsen hergün 1 hamile haberi var topikte hatta 1 Temmuz da 5 hamile çıkmış)
Benim içime de sen hemen hamile kalacaksın gibi geliyo) ama tedaviye başlayınca lütfen tecrübelerini bizimle paylaş.. Dualarım ilk tüp bebeğe gideceğin için seninle çünkü eminim herkese umut olacaksın )
Allah kolaylık versin şimdiden canım umarım ilk umudumuz sen olursun. gün gün yapılanları paylaş bizimle:):) ilaç dozu fazla diyorsunuz ya ben aşılamada 37.5 doz kullanmıştım 6 gün sanırım çok da fazla yükleme yapılmaz değilmi?aşılamada kişiye göre doz belirleniyoya yoksa standart bi doz mu var tüp bebekte en az şu kadar diye?
hayırlısı olsun canım.bence içinden ne geliyosa anlat burda anlattığın gibi doktorada zaten mantıksız bişeye yönlendirmez seni.Biz duygusal baksak da onlar sakin oluyor genelde aceleci olmuyorlar
Allah kolaylık versin şimdiden canım umarım ilk umudumuz sen olursun. gün gün yapılanları paylaş bizimle:):) ilaç dozu fazla diyorsunuz ya ben aşılamada 37.5 doz kullanmıştım 6 gün sanırım çok da fazla yükleme yapılmaz değilmi?aşılamada kişiye göre doz belirleniyoya yoksa standart bi doz mu var tüp bebekte en az şu kadar diye?
hayırlısı olsun canım.bence içinden ne geliyosa anlat burda anlattığın gibi doktorada zaten mantıksız bişeye yönlendirmez seni.Biz duygusal baksak da onlar sakin oluyor genelde aceleci olmuyorlar
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yarınki görüşme için dosyalarımı hazırlayayım yep yeni bir başlangıç olacak
Amin canım sağolasın. Evet herşeyimizi zaten burda rahat paylaşabiliyoruz :)))Oda ilginçtir ya kimse ile konuşamıyoruz topiği yüzlerce kişi okuyor :))))hahah ama olsun bizi tanımıyorlar:))
37,5 mu? azmış canım senin benim aşılamada 100 lük vuruluyordum :))) tüpte bu 150-200 oluyor :)))
banada 37,5 vurdular hep o yüzden bir tane 16mm yumurtam anca oldu
Kızlar yine yeni yeniden hastanedeyim aşılama için) lütfen benim için dua edin )
Guldusum Haziran tüp bebek topigini okuyorum görsen hergün 1 hamile haberi var topikte hatta 1 Temmuz da 5 hamile çıkmış)
Benim içime de sen hemen hamile kalacaksın gibi geliyo) ama tedaviye başlayınca lütfen tecrübelerini bizimle paylaş.. Dualarım ilk tüp bebeğe gideceğin için seninle çünkü eminim herkese umut olacaksın )
:))benim bünye sağlammış demek :))) 100 lükte ilkinde 5 yumurtam ikinci iğnelerde 3 yumurtam olmuştu :)
bu seferde galıab 10 u tamamlar:)))))
bana doktor sebepsiz diye yumurtlama problemin yok yüksek doz verilirse çoğul gebelik riski var demişti o yüzden az doz verip tek yumurtayla aşılama yapmıştı.hatta okuduğum kadarıyla 2 kutu ilaç bile kullanan olmuş aşılamalarda.Şimdi tüp bebekte de ona göre az mı doz verilir acaba.amacım daha az ilaçla tüp bebek :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?