Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar, bu sabah test yaptım yanlız ikinci idrarımla, unuttum gene sabah. Direk tek çizgi çıktı, yanında da silik çizgi çıktı.
Dalga mı geçiyo benimle. Yarın kan testi yaptırıcam kesinleşicek herşey, ama idarar testinde bile silik çıkıyosa kanda hiç çıkmaz gibi geliyo bana. Ne yapsam ben bugün bi test daha mı yapıyım :26:
Rezil oldum zaten, eczacı arkadam dan gülüyodur, bu salakta 2 senedir test ala ala bizi zengin etti diye

Canım benim neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun kendine.
Git hastaneye randevuszu arada almıyorlar mı

Yok canım almıyorlar aynı ekipten başka bir doktora yönlendiriyorlar ama benim istediğim doktora olmuyor sağolsun ozikacım araya girdi oradaymış hemen halletti bende rahatladım))

Kızlar yine yeni yeniden hastanedeyim aşılama için ) lütfen benim için dua edin)
Guldusum Haziran tüp bebek topigini okuyorum görsen hergün 1 hamile haberi var topikte hatta 1 Temmuz da 5 hamile çıkmış )
Benim içime de sen hemen hamile kalacaksın gibi geliyo ) ama tedaviye başlayınca lütfen tecrübelerini bizimle paylaş.. Dualarım ilk tüp bebeğe gideceğin için seninle çünkü eminim herkese umut olacaksın )

Canım idrarda bile silik çıkıyorsa kanda çıkmaz ne demek yaw kim söyledi onu sana!Asıl bukadar günde idrarda çıkmaz kanda çıkar canım boşuna idrar testleri ile uğraşmr koş kan ver 1 saate kesin sonucunu al idrar testi yapıp boşu boşuna canını sıkma.

Ya bence silikte çıksa umut verici ben daha onu bile görmedim)
Senin kaçıncı gunün kan testi yapsana

Silik çizgi varlığı hamilelik yönünde mervecim. Test yapmana gerek yok sadece kan testi yaptırsan yeterli :) zaten o da olumlu olucaktır. Ben bak 13. Günümde bırak silik çizgiyi hiçbirşey yoktu bu arada hangi testi yapıyorsun benimki laboquik erken gebelik testi idi.

gerçektenmi, idarar da çıkmaz mı ? içime su serptin
Ama çoğu kişinin idrarda çıkmış, okudum hep :26:
Yarın kesin sonuç aldım randevumu, inşallah dediğin gibidir...

Ya bence silikte çıksa umut verici ben daha onu bile görmedim)
Senin kaçıncı gunün kan testi yapsana

eVet kesin değil ama gene de umut verici işte, bakıp bakıp saf saf salak gibi gülümseme nedeni, bazen acıyorum halime
Aşılamanın 13.günündeyim. 11 gününde yaptım çok az silik çıktı belli belirsizdi. Bugün daha net.
Yoksa ben mi öyle görüpte inanamak istiyorum onuda bilemedim yaa

Yarın kan testi yaptırıcam zaten, doktor 20 sinde yaptır dedi ama ogün cumartsiye geliyo mecbur yarın cuma yaptırıcam.
Markası certain

o kadar yarıyor diyorsun yani
Napim canım hasta olamyı bekliyorum yarın olmam lazım. Sancılarım var. Birde ateşim düştü 35-34-6 larda olur olmaz ikinci günü gidip start vereceğim allahın izni ile.

Allah kolaylık versin şimdiden canım umarım ilk umudumuz sen olursun. gün gün yapılanları paylaş bizimle:):) ilaç dozu fazla diyorsunuz ya ben aşılamada 37.5 doz kullanmıştım 6 gün sanırım çok da fazla yükleme yapılmaz değilmi?aşılamada kişiye göre doz belirleniyoya yoksa standart bi doz mu var tüp bebekte en az şu kadar diye?

Yok canım almıyorlar aynı ekipten başka bir doktora yönlendiriyorlar ama benim istediğim doktora olmuyor sağolsun ozikacım araya girdi oradaymış hemen halletti bende rahatladım))

hayırlısı olsun canım.bence içinden ne geliyosa anlat burda anlattığın gibi doktorada zaten mantıksız bişeye yönlendirmez seni.Biz duygusal baksak da onlar sakin oluyor genelde aceleci olmuyorlar

gerçektenmi, idarar da çıkmaz mı ? içime su serptin
Ama çoğu kişinin idrarda çıkmış, okudum hep :26:
Yarın kesin sonuç aldım randevumu, inşallah dediğin gibidir...

Canım idrarda çıkabilmesi için betahcg nin kanda idrarla dışarı atılacak kadar çok yükselmesi gerekiyor...Kimilerinde silikte olsa çıkabiliyor ama kandaki değerlerine bağlı bu ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve her ikisinde de kandaki değerim 110 ile 120 arasındaydı fakat idrarda ikisinde de çıkmamıştı zaten heryerde yazıyor şupheli ilişkiden 10 gün sonra kanda baktırdığında direk çıkıyor idrar zaman kaybı hee idrarda silik çıkmışsa bile gebelik vardır

Hadi canım hayırlı olsun dualarımız seninle inşallah bebişin tutunur sana.
Evet bende okuyorum yazıyorumda oraya baya hamile var aralarında :)
Ayyy canım inşallah çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah bebişleri olur sonra toplanır dedikodu yaparız:)))
Tabi ki neler yapılıyor hepisini yazacağım sizlere.
İnşallah canım allah sağlıklı bebekler nasip etsin

Sağol canımm aynen öyle yapıcamm nasıl bunaldım anlatamam aslında direk tüpe geçesim vardı ama sağlık sandığımız illa 3.yü yaptır yoksa hakkın yanacak dedi vardır bir hayır dedim bendeArtık tatil dönüşü olur gibime geliyor ama bakalım yeni doktorumun tavsiyeleri ne olacak
Stres oldum sabah sabah yaw

Amin canım sağolasın. Evet herşeyimizi zaten burda rahat paylaşabiliyoruz :)))Oda ilginçtir ya kimse ile konuşamıyoruz topiği yüzlerce kişi okuyor :))))hahah ama olsun bizi tanımıyorlar:))
37,5 mu? azmış canım senin benim aşılamada 100 lük vuruluyordum :))) tüpte bu 150-200 oluyor :)))

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yarınki görüşme için dosyalarımı hazırlayayım yep yeni bir başlangıç olacak

banada 37,5 vurdular hep o yüzden bir tane 16mm yumurtam anca oldu

Canım dularımız seninle, inşallah aşılaman tutar da tüple uğraşmana gerek kalmaz :)

:))benim bünye sağlammış demek :))) 100 lükte ilkinde 5 yumurtam ikinci iğnelerde 3 yumurtam olmuştu :)
bu seferde galıab 10 u tamamlar:)))))

bana doktor sebepsiz diye yumurtlama problemin yok yüksek doz verilirse çoğul gebelik riski var demişti o yüzden az doz verip tek yumurtayla aşılama yapmıştı.hatta okuduğum kadarıyla 2 kutu ilaç bile kullanan olmuş aşılamalarda.Şimdi tüp bebekte de ona göre az mı doz verilir acaba.amacım daha az ilaçla tüp bebek :):):)

vallahi canım 5 yumurtam oldu yinede olmadı sebesiz olmasına rağmen :) demek olacağı yoktu
Evet var tüpte çünkü 10-15 yumurta oluşması lazım zaten bunun 4-5 kişiye göre değişiyor döllenebiliyor. O yüzden fazla ve kaliteli yumurta lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…