Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Âmin inşallah canım hepimize )

Ben geldiimm
Dosyam hazır,akşam yemeğim hazır ohh rahatım valla 1 saat koşu bandına cıkıp birde duş aldım mı tamamdır

Ben geldiimm
Dosyam hazır,akşam yemeğim hazır ohh rahatım valla 1 saat koşu bandına cıkıp birde duş aldım mı tamamdır

ohhh bende saat 7,15 gibi koşu bandının üzerinde olucam inşallah :) hemde streç film sarıp Acayip terletiyor ben normalde hiç terlemem de :)

bende aşılmama oldum bugün itibariyle. artık hayırlısı demekten başka bişi kalmıyor.ümidim yok ama bakalım. biraz kasık ağrım var. dr normal hayatına dönebilirsin dedi. Sizinde öylemiydi?bende ona güvenerek yarın İzmir e gidicem.8 saatlik bir yolculuk ama gitsem mi bilemedim.:18:

Hoşgeldin bebeğem :))
ooo maşallah . bende bu akşam sahile iftara gidicem deniz beni rahatlatıyor :))

Ohhhh vallahi hangimizi rahatlatmazki denizzzz bizlerin yerine de miss gibi içine çek deniz havasını canımm
ohhh bende saat 7,15 gibi koşu bandının üzerinde olucam inşallah :) hemde streç film sarıp Acayip terletiyor ben normalde hiç terlemem de :)
Aaaa aklıma gelseydi bende sarardım yaw neysee birdahakine başta toto olmak üzere herbir yanıma sarayım bende mantıklı hatta süper fikir yaw)

Hayırlı olsun canım
neden umutsuzsun.
8 saat biraz fazla hayatım ya önemli mi gitmek zorundamısın

çekerim anım
kısmetse cumarteside annem babam ben birinci hırka-i şerife gideceğiz
ordan eyüp sultana sahura kadar orada kalacagız :) tabı ben kırmızı kartları gormez ısem :)

Hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerini alırız. Kasık ağrısı oluyor canım ilk hafta boyunca ara ara hatta progesteron içeren bir ilaç verdiyse kullanman için o da ağri yapıyor ama önemseme ağır kaldırma kendini zorlama biryerlere falan uzanmamaya dikkat et yeter..Ben tatile gidebilirmiyim dediğimde hemen gidebilirsin ertesi gün denuze bile girebilirsin normal ilişkiden farklı düşünme demişti oyüzden rahat ol canım ben 1.asilamamda 15 gün mumya gibi yatmıştımama sonuç negatifti oyüzden önemli olan rahat olmak unut aşılama olduğunu gez toz rabbim ol derse olacak...

Hayırlı olsun canım
neden umutsuzsun.
8 saat biraz fazla hayatım ya önemli mi gitmek zorundamısın

sağol cnm. benim tektüp tıkalı ya cnm bide kapalı taraftan yumurtlamışım bu ay ondan birz umutsuzum. Aslında gitmek zorunda değilim de annemler orda burda tek başıımayım eşimde işe gidince gündüzleri çok sıkılıyorum bebek işini daha çok kafama takıyorum

umarım sen hasta olmazsında bize güzel haberler verirsin cnm

çekerim anım
kısmetse cumarteside annem babam ben birinci hırka-i şerife gideceğiz
ordan eyüp sultana sahura kadar orada kalacagız :) tabı ben kırmızı kartları gormez ısem :)

Ayy inş kırmızılar gelmezde gidersin canım rabbim banada nasipetsin nasıl istiyorum Eyüp sultana gitmeyi şu kırmızılarım geçsinde bende gideyim inş ya...

Amin cnm İnşallah hepimiz güzel haberler alırız progestan verdi banada. kendimi yormamaya çalışıcamda İzmire gitmek istedim. Dr sorun olmaz dedi ama ben biraz tereddüt ettim. banada ilişki falanda serbest normal ilişkiden farkı yok dedi. kendini hiç kasma dedi. Kısmet canım ya aslında varsa kaderimizde her şekilde olur.
İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız cnm

Amin canım inşallah rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasipetsin hepimize...
Canım izmire gittiğinde kendini rahat hissedeceksen git önemli olan bu çünkü bu bekleme süresince evde tek olup acabalarla boğuşmaktansa ailenin yanında kafan meşgul olur doktorunda benim doktorumun aynılarını söylemiş bişeycik olmaz meraketme...

evet cnm akışına bırakıcam ve gidicem evde kalırsam kafayı bu konuyla bozarım. olacağı varsa da olmaz. bu arada adaşız sanırım bende sibel. ve bende 4 yıl 1 aydır evliyim. sen çalışıyor musun cnm? hangi şehirdesin?

kız unutma bidahakine on numara oluyo... dün akşam gittim eve 76,2 filmi sardım 40 dk koştum indim 75,7 sabahta 75,3 :) Bakalım bu akşam kaç çıkıcam

En güzeli canım akısına bırakmak vallahi ben öyle yaptım) Aslında adaş değiliz yani aslında benin adım sibel değil ama kimse bana adımı sormadı herkes sibel dedi bende bozmadım ama memnun oldum canım ikimizde 2009 da evlendik ozaman )yok canım çalışmıyorum aslında 8 yıllık iş hayatım oldu ama sağlık sebeplerinden ötürü bırakmak zorunda kaldım sonrada birtürlü iş beğenemedim(

aaa süpermiş valla herkes sibel diyince bende öyle sandım... evet cnm 2009 da evlendim. iş konusunda da hakkında hayırlısı inşallah :)

aaa süpermiş valla herkes sibel diyince bende öyle sandım... evet cnm 2009 da evlendim. iş konusunda da hakkında hayırlısı inşallah :)

Forum adım oldu sibel İş olayı artık zor aradan çok zaman geçti ama yeni bir meslek edindim artık pasta yapıyoruminş ufak biryer açmak istiyorum butik cafe tarzı tabii öncee bebiş geliyor sonra iş inş)
Sen çalışiyormusun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…