Âmin inşallah canım hepimizeHadi canım hayırlı olsun dualarımız seninle inşallah bebişin tutunur sana.
Evet bende okuyorum yazıyorumda oraya baya hamile var aralarında :)
Ayyy canım inşallah çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah bebişleri olur sonra toplanır dedikodu yaparız:)))
Tabi ki neler yapılıyor hepisini yazacağım sizlere.
İnşallah canım allah sağlıklı bebekler nasip etsin
Âmin inşallah hiçbirimizin gerek kalmaz :) dualarınız icinde ayrıca teşekkürler ben de hiç bi duamda sizleri eksik etmiyorumCanım dularımız seninle, inşallah aşılaman tutar da tüple uğraşmana gerek kalmaz :)
Ben geldiimm
Dosyam hazır,akşam yemeğim hazır ohh rahatım valla 1 saat koşu bandına cıkıp birde duş aldım mı tamamdır
Ben geldiimm
Dosyam hazır,akşam yemeğim hazır ohh rahatım valla 1 saat koşu bandına cıkıp birde duş aldım mı tamamdır
Hoşgeldin bebeğem :))
ooo maşallah . bende bu akşam sahile iftara gidicem deniz beni rahatlatıyor :))
Aaaa aklıma gelseydi bende sarardım yaw neysee birdahakineohhh bende saat 7,15 gibi koşu bandının üzerinde olucam inşallah :) hemde streç film sarıpAcayip terletiyor ben normalde hiç terlemem de :)
bende aşılmama oldum bugün itibariyle. artık hayırlısı demekten başka bişi kalmıyor.ümidim yok ama bakalım. biraz kasık ağrım var. dr normal hayatına dönebilirsin dedi. Sizinde öylemiydi?bende ona güvenerek yarın İzmir e gidicem.8 saatlik bir yolculuk ama gitsem mi bilemedim.:18:
Ohhhh vallahi hangimizi rahatlatmazki denizzzz bizlerin yerine de miss gibi içine çek deniz havasını canımm
Aaaa aklıma gelseydi bende sarardım yaw neysee birdahakinebaşta toto olmak üzere herbir yanıma sarayım bende mantıklı hatta süper fikir yaw )
bende aşılmama oldum bugün itibariyle. artık hayırlısı demekten başka bişi kalmıyor.ümidim yok ama bakalım. biraz kasık ağrım var. dr normal hayatına dönebilirsin dedi. Sizinde öylemiydi?bende ona güvenerek yarın İzmir e gidicem.8 saatlik bir yolculuk ama gitsem mi bilemedim.:18:
Hayırlı olsun canım
neden umutsuzsun.
8 saat biraz fazla hayatım ya önemli mi gitmek zorundamısın
çekerim anım
kısmetse cumarteside annem babam ben birinci hırka-i şerife gideceğiz
ordan eyüp sultana sahura kadar orada kalacagız :) tabı ben kırmızı kartları gormez ısem :)
Hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerini alırız.Kasık ağrısı oluyor canım ilk hafta boyunca ara ara hatta progesteron içeren bir ilaç verdiyse kullanman için o da ağri yapıyor ama önemseme ağır kaldırma kendini zorlama biryerlere falan uzanmamaya dikkat et yeter..Ben tatile gidebilirmiyim dediğimde hemen gidebilirsin ertesi gün denuze bile girebilirsin normal ilişkiden farklı düşünme demişti oyüzden rahat ol canım ben 1.asilamamda 15 gün mumya gibi yatmıştım ama sonuç negatifti oyüzden önemli olan rahat olmak unut aşılama olduğunu gez toz rabbim ol derse olacak...
Amin cnm İnşallah hepimiz güzel haberler alırızprogestan verdi banada. kendimi yormamaya çalışıcamda İzmire gitmek istedim. Dr sorun olmaz dedi ama ben biraz tereddüt ettim. banada ilişki falanda serbest normal ilişkiden farkı yok dedi. kendini hiç kasma dedi. Kısmet canım ya aslında varsa kaderimizde her şekilde olur.
İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız cnm
Amin canım inşallah rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasipetsin hepimize...
Canım izmire gittiğinde kendini rahat hissedeceksen git önemli olan bu çünkü bu bekleme süresince evde tek olup acabalarla boğuşmaktansa ailenin yanında kafan meşgul olur doktorunda benim doktorumun aynılarını söylemiş bişeycik olmaz meraketme...
Ohhhh vallahi hangimizi rahatlatmazki denizzzz bizlerin yerine de miss gibi içine çek deniz havasını canımm
Aaaa aklıma gelseydi bende sarardım yaw neysee birdahakinebaşta toto olmak üzere herbir yanıma sarayım bende mantıklı hatta süper fikir yaw )
evet cnm akışına bırakıcam ve gidicem evde kalırsam kafayı bu konuyla bozarım. olacağı varsa da olmaz. bu arada adaşız sanırım bende sibel. ve bende 4 yıl 1 aydır evliyim. sen çalışıyor musun cnm? hangi şehirdesin?
kız unutma bidahakine on numara oluyo... dün akşam gittim eve 76,2 filmi sardım 40 dk koştum indim 75,7sabahta 75,3 :) Bakalım bu akşam kaç çıkıcam
En güzeli canım akısına bırakmak vallahi ben öyle yaptım) Aslında adaş değiliz yani aslında benin adım sibel değil ama kimse bana adımı sormadı herkes sibel dedi bende bozmadım ama memnun oldum canım ikimizde 2009 da evlendik ozaman )yok canım çalışmıyorum aslında 8 yıllık iş hayatım oldu ama sağlık sebeplerinden ötürü bırakmak zorunda kaldım sonrada birtürlü iş beğenemedim (
aaa süpermiş vallaherkes sibel diyince bende öyle sandım... evet cnm 2009 da evlendim. iş konusunda da hakkında hayırlısı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?