Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:) ay ne güzel olur bir yer açıp pasta yapmak.. demekki bu konularda marifetlisin ben pek beceremem de özeniyorum yapanlara. İnşallah öncee bebişin gelir sonrada istediğin gibi bir yer açarsın cnm. ben öğretmenim. tatildeyim ya evde kalmak beni biraz sıkıyor. O yüzdende izmire gitmek istiyorum. sen hangi şehirdeydin cnm?

öğretmenim umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız.
bu benim ilk aşılamamdı ancak olumsuz gebelik testi mevcut. yarın da kan vereceğim ama sırf doktor istedi diye yoksa ben bugün yarın adet olacağım geleceğe bakıyorum ama tabii aralık'a kadar bi takım planlarımız olduğu için bebiş işleri ile ilgilenemeyeceğiz hayırlısı hepimize sağlıklı , hayırlı bebişler nasip olur inşallah...

sağol cnm amin İnşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız :) senin içinde hayırlısı olsun cnm Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman versin. İnşallah kanda çıkar :) benimde ilk aşılamam, ben de çok umutlu değilim ama hayırlısı. bu olmazsa zaten ağustosta tüp bebeğe geçeceğiz. bebişlerimiz çok bekletmezler bizi İnşallah canım

Aslında ilk denemelerim faciaydı)fakat 2 sene sonra tekrar pasta yapıcam dediğimde epey araştırmış vr kitap okumuş olduğumu farkettimBasit tariflerle başladım beğenildikçe zorlara doğru gittim şimdi ailede kimin d.günü iste pasta siparişi bana geliyor)Koca bir dolap pastacı ekipmanım olduRuhumu dinlendiriyor aslında çok rahatlatıyor beni...inş canımm bebeğimin hoşgeldin pastasını yapmak nasip olur...
Evde yalnız olmak zor özellikle çalışanlar için bilirim ilk sene bazen çıldıracak gibi oluyordum kendimi dışarı atıyordum:18:Atla git canım değişıklik olur...Ben İstanbuldayım...

bende izinliyken çikolata işlerine merak sarmıştım ama işe başlayınca bıraktım yani vakit ayıramadım.
pasta daha zevklidir mutlaka artık bize de birgün pasta tariflerinden verirsin. Tabii tarif ile uygulama farklıdır ama birazcık öğretirsin bize :)
bu arada adet sancım var ama olamadım bir türlü arada bir oluyor geçiyor.Durmadan kontrol etmekten bi hal oldum. Hani adet olursam test yapılmayacak bile. Hastane köşelerinde negatif sonuç almak insanı çok sarsıyor. Yanından hamileler geçiyor sen de negatif bhcg'en ile mutsuz bir şekilde onlara özenerek bakıyorsun :)sanki süt dökmüş kedi gibi masum masum :) sanırım progesteron biraz adet zamanını oynatıyor.Bugün ağlaya ağlaya bir hal oldum ama şimdi biraz daha toparladım. Yarın da bir posta ağlarım ve bu ilk aşılama hikayesi de böylelikle kapatmış olurum...

iyi akşamlar arkadaşlar Allah nasip ederse ağustosta ilk aşılamamı yaptıracağız...Çok heyecanlı olsam da yine de tutmama ihtimali heyecanımı dizginliyor...Rabbim bu mübarek günün hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkarmaz umarım...

Benimde ilk çikolata ile başladı sonra şekerhamurlu kurabiye ve sonra pasta olduVeririm tabi canımm yeterki yapıcam deyin
Canım sen sancın olduğu için mi negatif bakıyorsun?Gebelikte de adet sancısı gibi ağrılar oluyor kırmızıları görmeden kestirip atma birde progesteron ilacı gerçekten günleri şaşırtıyor benim 2 aşilamamda da erken oldu adetim.Bilmezmiyim canım ya bugün tahlillerimi dosyaladım 15 tane betahcg tahlili çıktı (Artık kan vermeye gidince tanıyorlarda ben eve yakın bir laboratuvar da yaptırıyorum gider gitmez bhcg mi diyo kız nasıl oluyorum anlatamam herseferinde de negatifi alınca (
Amaaaaa birgünnn bizde pozitifi alıcaz elimize canım kocaman göbişlerle gezicez)Oramız buramız çatlamasın diye birbirimizden tavsiye alıcaz Birgün çok heyecanla gelicez ve bebeklerimizin cinsiyetlerini heyecanla yazıcaz sonra isimler gelicek aklımıza onları paylasıcaz,sonra büyük bir zevkle odalarını hazırlıycaz ,bacaklarımız şişicek midemiz yanıcakaaaa tekmeler başladı diycez ,üstünde bebek baskılı bluzlar giyicez,hepimiz şişko olucaz ama hiçbir kıyafetimize sığmamamıza rağmen çok mutlu olucazzz O birgün varrya işte o gün çok uzak değil canım inan değil...

Merhaba canım hayırlısı olsun inş ilk aşılamanda mutlu sona kavuşursun..Sen tutmama ihtimalini düşünüp şimdiden canını sıkma canım rabbim gönlüne göre versin inş...

ne güzel yazmışsın sbl2332. Çok duygulandım. Biz de mutlu olacağız değil mi? Ne güzel hayallerimiz var.Allah'ım hepimizi mutlu etsin inşallah.Güzel sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun ve yok emdi emmedi, yok ek gıdaya geçtik yemedi, yok baba dedi ,yok dede dedi diye haberleşeceğiz. o GÜNLER GELECEK İNŞALLAH. iyi geceler herkese bol bebişli rüyalar :) Belki ilerde olucak bebişlerimizi görürüz :)

Olucaz tabii canım bizde mutlu olucaz hayallerimiz gerçek olacak allahın izni ile...Evet canım o günler de gelecek inşallah tüm kalbimle inanıyorum....
İyi geceler cnımmm)Ayy evet inş görürüzz

Olucaz tabii canım bizde mutlu olucaz hayallerimiz gerçek olacak allahın izni ile...Evet canım o günler de gelecek inşallah tüm kalbimle inanıyorum....
İyi geceler cnımmm)Ayy evet inş görürüzz

Yaa ne güzel seyler söylemissiniz kızlar Allah isteyen herkese o günleri göstersin inşallah ) ben de hosgeldin bebek pastamı sana yaptirirm sbl2332 )

Selam canım aynı gun aşılama olmuşuz umarım aynı gun güzel haberler alırız. Senın test günün ne zaman ? Kaç yumurtaya aşılama oldun canım?

Günaydın ahali son 5 iş günü bugünü saymazsak :)))

sonra vur patlasın çal oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…