benimde gidip gelmeyesin var aslında amael mahkum gelcez geri
Aaahh aynen canımm
Neyse kalkayım da evi toparlayıp kuaföre gideyim saçlarımı boyatıcam iki aydır aşiılama falan diye erteledim belki boyanın etkisi olur diye korktum bugün halledeyim bari öğleden sonra da doktora gidicem bakalım ne diycek..
Selam canım aynı gun aşılama olmuşuz umarım aynı gun güzel haberler alırız. Senın test günün ne zaman ? Kaç yumurtaya aşılama oldun canım?
Hayırlı cumalar, Kızlar bana dua edin bugün saat 3 te randevum var, ve aşılamanın sonucu belli olucak, kan testi ile olaya son noktayı koyucaz, bu belirsizliği sonlandırıcaz inşallah, bende kocaman bi nefes alıcam... Aşılamanın 13.günü.
selam kızlar nasılsınız?
Selam canımmm kuafördeyim ohhh kafam gözüm sarılı bekliyorumSen nasılsınnn???
selam kızlar nasılsınız?
OHHHH sefan olsun bebeğem :))))
Şükür bende iyi diyeyim iyi olsun hasta olamyı bekliyorum inat etti gelmiyor:)
Selam canımmm kuafördeyim ohhh kafam gözüm sarılı bekliyorumSen nasılsınnn???
OHHHH sefan olsun bebeğem :))))
Kızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma(( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor
Canımmm yaw belki pozitif olacak nereden biliyorsuunn daha kırmızı kartı yemedin kiii aaaa
Kızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma(( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor
Sağol canımm
Kuzumm acaba bebiş geliyor olmasınnn??Ayy inş yaa
ayy ne güzel ya bende gitcem tatile inşallah bayramdan 2 gün önce 3 hafta ohhh bi dinlencem varya sefamız olsunGünaydın ahali son 5 iş günü bugünü saymazsak :)))
sonra vur patlasın çal oynasın
hadi bakalım inşallah hamilesindir canımHayırlı cumalar, Kızlar bana dua edin bugün saat 3 te randevum var, ve aşılamanın sonucu belli olucak, kan testi ile olaya son noktayı koyucaz, bu belirsizliği sonlandırıcaz inşallah, bende kocaman bi nefes alıcam... Aşılamanın 13.günü.
kız test yapsana ayy belkide hamilesinOHHHH sefan olsun bebeğem :))))
daha kırmızı kartı görmedinki belki hamişşsinKızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma(( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor
ayy ne güzel ya bende gitcem tatile inşallah bayramdan 2 gün önce 3 hafta ohhh bi dinlencem varya sefamız olsun
hadi bakalım inşallah hamilesindir canım
kız test yapsana ayy belkide hamilesin
daha kırmızı kartı görmedinki belki hamişşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?