Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde gidip gelmeyesin var aslında ama el mahkum gelcez geri

Aaahh aynen canımm
Neyse kalkayım da evi toparlayıp kuaföre gideyim saçlarımı boyatıcam iki aydır aşiılama falan diye erteledim belki boyanın etkisi olur diye korktum bugün halledeyim bari öğleden sonra da doktora gidicem bakalım ne diycek..

bende kestircem boyatcam fln ama haftaya

Selam canım aynı gun aşılama olmuşuz umarım aynı gun güzel haberler alırız. Senın test günün ne zaman ? Kaç yumurtaya aşılama oldun canım?

selam cnm benim 30-31 temmuz gibi olucak .(Yani olmayacak İnşallah) Allah'ım güzel haberle almayı nasip etsin bize cnm. benim 3 tane yumurtam olmuştu. Gonal f 450 kullandım 5 gün göbekten. Ama benim sağ tüp tıkalı sol açık ve ben sağdan yumurtlamışım. Oyüzden pek ümitli değilim ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. senin kaç yumurtan vardı? hepimiz için hayırlısı olsun cnm

Hayırlı cumalar, Kızlar bana dua edin bugün saat 3 te randevum var, ve aşılamanın sonucu belli olucak, kan testi ile olaya son noktayı koyucaz, bu belirsizliği sonlandırıcaz inşallah, bende kocaman bi nefes alıcam... Aşılamanın 13.günü.

Haydi hayırlısı canımmn inş güzel haberlerle dönersinn inş bebişimiz geliyordur

Kızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma (( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor

Günaydın ahali son 5 iş günü bugünü saymazsak :)))

sonra vur patlasın çal oynasın
ayy ne güzel ya bende gitcem tatile inşallah bayramdan 2 gün önce 3 hafta ohhh bi dinlencem varya sefamız olsun

hadi bakalım inşallah hamilesindir canım

OHHHH sefan olsun bebeğem :))))
Şükür bende iyi diyeyim iyi olsun hasta olamyı bekliyorum inat etti gelmiyor:)
kız test yapsana ayy belkide hamilesin

Kızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma (( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor
daha kırmızı kartı görmedinki belki hamişşsin

yürekten katılıyorum sana, benimde randevum 3'te, ne zaman kan vericem ne zaman sonuçlarım çıkıcak, belkide bende p.tesiye alabilirim.

Yok test yapmıycam canım :) bekliycem ama dediğim gibi ümidim yok.
Çalışmalar oldu ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…