Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba inşallah aşılama sonuçları pozitif çıkar ve çektiğiniz sıkıntılar emeklerinize değer...ben de Ağustos ayında aşılama olacağım Allah nasip ederse ama içimde garip bi burukluk var...ya tutmazsa..? diye...sanırım tutmazsa çok üzüleceğim...

Merhaba yoosun. Hayırlı olur inşallah.
Senin sorunun neydi canım
İçini şimdiden sıkma. Güzel düşün güzel olsun

Merhaba, hoşgeldin aramıza, bak ben bugün kısmetse sonucu öğrenicem, umarım hepimiz için bütün bu çektiğimiz sıkıntılara değer, hayırlı sonuçlar alırız.
Beni düşünsene, sen daha aşılama olmadın bile, ben oldum aradan 13 gün geçti ve sonucu öğrenicem, inan benim içim senden daha da bi buruk.

Yok test yapmıycam canım :) bekliycem ama dediğim gibi ümidim yok.
Çalışmalar oldu ama :))))
guldusum ya gebelik testi bari yap ya :) belkim hamişsindir. nazlı bebişin geç tutunmuştur.
bir de şu gebelik testindeki silik çizgi meselesi nasıl ?
kan testinden ümidi kesince merakımı dindirmesi için gebelik testi aldım. çok hafif belli belirsiz bir pembe hat çıktı ama sadece gün ışığında belli oluyor. yani eşime göstersem bana deli der :))) ama daha önceki testimde hiç öyle bişey yoktu yani zorlama hat bile yoktu. yoksa gerçekten şansımı çok mu zorluyorum:))))

mervecim senin için niye buruk gebelik testinden umudun var. bence hamiş olabilirsin.Allah isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun...

yosun hoşgeldin inşallah herşey gönlünce olur :) öyle baştan buruklukla başlanmaz. Hamile olucakmışsın gibi psikoloji ile başla.Şöyle düşün bebişinin gelmesine az kaldı. Sonra zaten stresten hormonları zıplatıyoruz ama bekleme döneminde olumlu düşün :) tabii ben pek uygulayamadım ama belki sen uygularsın...

Yok canım değilimdir hamile. Bugün günüm zaten hasta olmam lazım. 7 gün gecikebilir oda nerden biliyorum iğnelerden sonraki ay bi dengesizleşiyor :) Umarım pazartesi olurumda trasnfer bayrama yapılır evde dınlenırım hıc degılse :)))
ikinci çizgimi belirsiz çıktı. kendini fazla dinleme diyeceğim canım ama mümkü olmuyor oda.:)))

evet kontrol kısmı değil de diğer taraftaki:) sanırım kafayı yiyorum :)

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

Merhaba yoosun. Hayırlı olur inşallah.
Senin sorunun neydi canım
İçini şimdiden sıkma. Güzel düşün güzel olsun

tşk ederim canım...klomen tedavisi gördüm ama sorun yok dediler.. çok beklemek istemedik bakalım canım inş.aşılama tutar

çok teşekkür ederim canım Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin eder inş.

mervecim senin için niye buruk gebelik testinden umudun var. bence hamiş olabilirsin.Allah isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun...

görmek istediğimizi görüyoruz sadece, asıl olan gerçeği değil... Bugünde sürekli teste baktım durdum atmadım bile.

belki inatçı bi bebiş geliyodur :)

ooohhh keyfe bak :) bambaşka bi hatun çıkacak birazdan :)

Ohhh vallahi bambaşka çıktımmYalan dünyadaki Gülistan gibi olmuştum ya neydi o halim

Güldüşümmmmm canım sahii sen bayrama kadar transferini yaptırmış olucan yaw haydi ins bayram sonrası hamiş haberini alıcaz canımmm)Buarada benim bugün gideceğim doktor direk tüp derse hiiiç 3.aşılamayya kasmıycam bende bayram sonrası tüpe başlarım direk...Birdeee memorial ın tüp bebek merkezini araştırdım biraz veee Türkiyenin sayılı merkezlerinden biriymiş yaw burnumun dibi niye gitmemişim hiç anlamadım Latif beyden falan vaz geçtim ben hem evede yakın daha gitmeden içim ısındı

hahah gülistaaan gülistaaan bende gülistan gibiyim iyimi dip boyasından nefret ettirdi kadın ya

memorial hastanesi nerde yahuu, merak ettim bende araştırıcam, malüm bu aşılama tutmazsa, direk tüp bebek

görmek istediğimizi görüyoruz sadece, asıl olan gerçeği değil... Bugünde sürekli teste baktım durdum atmadım bile.

atma testi bebişin büyüyünce ilk burdan haberini aldım dersin.inşallah canım ya Allah hepimizi mutlu eder inşallah.

selammmmmmm şekerlerrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
kimler hamişmiş topiği okumaya üşendim sibel yaz bi zahmet

hahah gülistaaan gülistaaan bende gülistan gibiyim iyimi dip boyasından nefret ettirdi kadın ya
Sorma canım ya onun yüzünden her ay dip boyaya koşar oldumAşılamalarım olunca 2 ay boyatmadım boya da etkilemesin aklı.da soru işareti olmasın diye bugün rahatladım çok şükürrr
memorial hastanesi nerde yahuu, merak ettim bende araştırıcam, malüm bu aşılama tutmazsa, direk tüp bebek

Araştır canım epey iyi hatta önde gelen tüp merkezlerinden biri yurt dışından bile gelen varmış birkaç şubesi var ama tüp bebek için şişlideki ekibi öneriyorlar benim gideceğimde şişlideki oh ohhiyi denk geldi ya :Ozikaaaa seviyorum seni senin sayende oldu yaw)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…