Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selammmmmmm şekerlerrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
kimler hamişmiş topiği okumaya üşendim sibel yaz bi zahmet

İyiyiz kuzumm sen nasılsınnn
inş sen hamişsindir
Henüz başka hamiş haberimiz yok bildiklerin haricuinde yanii inş bugün alırız o haberii:))

Haydi bakalımmm inş pozitifi alırsın buarada resmini çekip koy da görelim bizde pozitif testi bi ya 9:

kuzummmmmm geçen seferinde de pozitifi gördüm idrarda ama kanda malesefffff negatifti o yüzden bu sefer bayağı bekliycem umursamıyom ama regl olcağım zaman karnım şişip bilig bilig cıvık oluyordu gene öyle olmaya başladı sanırım gene hasta olcam sanırım bakalım artık kısmet

benzetmeye bak yarıldım burda :))

sbl inşallah hayırlısı olur..ben de Antalya memorial da aşılama yaptırmayı düşünüyorum...gerçekten hastalar hep olumlu yazmışlar...umarım senin için de en hayırlısı olur...

Hahahahah) supersin ben de seni sewiyorum ben bile heyecanlandim 15;45 Di dımı heyecanla çıkışını bekliyorum hemen yaz) hadi hayırlısı bebisim

Benim de test gunüm 31 i inşallah birlikte güzel haberler veririz. Benim de 3 yumurta vardı canım hayırlısı hakkımızda ) sen de saçma saçma düşünme eğer olacağı varsa bebisin hiç bisey dinlemiyo geliyo o yüzden sakın kafana takma hersey cok güzel olacak )

Hadi hayirlisi cAnim güzel haber verirsin inşallah ta topigimiz şenlenir )

:) :) Amin canım İnşallah ikimizde çoook güzell haberler veririz.. Çok bekletmez bebişlerimizz biziii

Silik çizgi mı vay canına hemen ter yaptir bence
Hadi kızlar verin güzel bi haber)

Hahahahah) supersin ben de seni sewiyorum ben bile heyecanlandim 15;45 Di dımı heyecanla çıkışını bekliyorum hemen yaz) hadi hayırlısı bebisim

Geldiim bekliyorumm nekadar ilgililer yaw medical parkta iyiydi ama burada fazla ilgi var şimardımmm Tabii birdeeee burası uzay üssü gibi geldi bana yaw medical park böyle değildi ki orası da frna değildii ilk izlenimler bunlarr şimdilikk birazdan girerim artıkk)huhuu kalbim güm gümm )Birde doktorun bayanı erkeği olmaz ama hep bayan doktorlara denk gelirdim bu ilkk

Aaa buarada unuttumm ozikacımn namin var burada kuzum herkes tanıyor seni yaw kim tavsiye etti dediler seni söylediimmn aaa dün aşilaması okdu diyor kaydımı açan bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…