selammmmmmm şekerlerrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
kimler hamişmiş topiği okumaya üşendim sibel yaz bi zahmet
İyiyiz kuzumm sen nasılsınnn
inş sen hamişsindir
Henüz başka hamiş haberimiz yok bildiklerin haricuinde yanii inş bugün alırız o haberii:))
yaaaaaabitane hamiş duysaydık iyi olurdu neyseeee benim daha 1 haftam var bakalım ne olcak süprayz :))))))
Haydi bakalımmm inş pozitifi alırsın buarada resmini çekip koy da görelim bizde pozitif testi bi ya9:
kuzummmmmm geçen seferinde de pozitifi gördüm idrarda ama kanda malesefffff negatifti o yüzden bu sefer bayağı bekliycem umursamıyom ama regl olcağım zaman karnım şişip bilig bilig cıvık oluyordu gene öyle olmaya başladı sanırım gene hasta olcam sanırım bakalım artık kısmet
yok çektirmedim canım çok da korkuyorum açıkçası...rahim filmi çekildin mi canım
Ohhh vallahi bambaşka çıktımmYalan dünyadaki Gülistan gibi olmuştum ya neydi o halim
Güldüşümmmmm canım sahii sen bayrama kadar transferini yaptırmış olucan yaw haydi ins bayram sonrası hamiş haberini alıcaz canımmm)Buarada benim bugün gideceğim doktor direk tüp derse hiiiç 3.aşılamayya kasmıycam bende bayram sonrası tüpe başlarım direk...Birdeee memorial ın tüp bebek merkezini araştırdım biraz veee Türkiyenin sayılı merkezlerinden biriymiş yaw burnumun dibi niye gitmemişim hiç anlamadım Latif beyden falan vaz geçtim ben hem evede yakın daha gitmeden içim ısındı
HahahahahSorma canım ya onun yüzünden her ay dip boyaya koşar oldumAşılamalarım olunca 2 ay boyatmadım boya da etkilemesin aklı.da soru işareti olmasın diye bugün rahatladım çok şükürrr
Araştır canım epey iyi hatta önde gelen tüp merkezlerinden biri yurt dışından bile gelen varmış birkaç şubesi var ama tüp bebek için şişlideki ekibi öneriyorlar benim gideceğimde şişlideki oh ohhiyi denk geldi ya :Ozikaaaa seviyorum seni senin sayende oldu yaw )
selam cnm benim 30-31 temmuz gibi olucak .(Yani olmayacakİnşallah) Allah'ım güzel haberle almayı nasip etsin bize cnm. benim 3 tane yumurtam olmuştu. Gonal f 450 kullandım 5 gün göbekten. Ama benim sağ tüp tıkalı sol açık ve ben sağdan yumurtlamışım. Oyüzden pek ümitli değilim ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. senin kaç yumurtan vardı? hepimiz için hayırlısı olsun cnm
Hayırlı cumalar, Kızlar bana dua edin bugün saat 3 te randevum var, ve aşılamanın sonucu belli olucak, kan testi ile olaya son noktayı koyucaz, bu belirsizliği sonlandırıcaz inşallah, bende kocaman bi nefes alıcam... Aşılamanın 13.günü.
Kızlar kan sonucumu alamıyorum çünkü makina bozulmuş Pazartesi çıkacakmış sanşıma(( hoş negatifi görmek bu kadar mı zor
Yok test yapmıycam canım :) bekliycem ama dediğim gibi ümidim yok.
Çalışmalar oldu ama :))))
Benim de test gunüm 31 i inşallah birlikte güzel haberler veririz. Benim de 3 yumurta vardı canım hayırlısı hakkımızda) sen de saçma saçma düşünme eğer olacağı varsa bebisin hiç bisey dinlemiyo geliyo o yüzden sakın kafana takma hersey cok güzel olacak )
Silik çizgi mı vay canına hemen ter yaptir benceguldusum ya gebelik testi bari yap ya :) belkim hamişsindir. nazlı bebişin geç tutunmuştur.
bir de şu gebelik testindeki silik çizgi meselesi nasıl ?
kan testinden ümidi kesince merakımı dindirmesi için gebelik testi aldım. çok hafif belli belirsiz bir pembe hat çıktı ama sadece gün ışığında belli oluyor. yani eşime göstersem bana deli der :))) ama daha önceki testimde hiç öyle bişey yoktu yani zorlama hat bile yoktu. yoksa gerçekten şansımı çok mu zorluyorum:))))
:) :) Amin canım İnşallah ikimizde çoook güzell haberler veririz.. Çok bekletmez bebişlerimizz biziii
atma testi bebişin büyüyünce ilk burdan haberini aldım dersin.inşallah canım ya Allah hepimizi mutlu eder inşallah.
Silik çizgi mı vay canına hemen ter yaptir bence
Hadi kızlar verin güzel bi haber)
Hahahahah) supersin ben de seni sewiyorum ben bile heyecanlandim 15;45 Di dımı heyecanla çıkışını bekliyorum hemen yaz ) hadi hayırlısı bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?