Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde sorunum senin gibi sayıda problem yok morfoloji problemli ama bana da aşılama için sorun değil dendi.

valla sen 10 yumurta diyince ben kötü oldum ilk aşılamam tek yumurtayla olmuştum bu ay da ilaçsız olacak muhtemelen bu da tek yumurtayla olumsuz düşünme :):)

canım benimde sorunum senin gibi sayıda problem yok morfoloji problemli ama bana da aşılama için sorun değil dendi.

canım doktor banada bişey demedi. Yani sperm sayısı çok iyi. sorun yok dedi.
Vallahi her doktor ayrı birşey diyor insanın kafası karışıyor.

bi insanda hiçmi belirti olmaz, hiçmi umutlandırcak bişeyi olmaz yaa...

olmazz :) zaten çok yanıltıcı belirti aramaya çalışma.zaten kanda bile en az 10 gün diyolar vücutta etkisini gösterebilmesi için en az bi hafta daha geçmeli.düşün ilk gün belirti verse o 9 ay nasıl geçer :) olabilecek tek belirti akıntı o da kullanılan ilaçlara göre değişiyor.

ben ilaç kullanmıyorum şuan :) haklısın aslında ama insan delircek gibi oluyo belirsizlikleee

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------haydi umutlu haydi umutlu haydiiii

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

canlar merhaba özledım sızı hemen kostum geldım:))) Allahım ne olur hayırlı haberler alalım bugun idencım senın asılama 3unde olmadımı yarın nasıl bellı olcakkı 9gun olmus oluyo ben 31 mayısta yaptırdıgım halde beklıyorum erken daha

KUZUM bilmiyorum doktor o tarihe istedi bende anlamadım erken aslında ama istediler bende yaptırcam tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…