Evet canım terzi baya pahalı yapıyor. Peki kalıpta olsa yapabiecekmisin. Var mı el becerin
İden'cim sen mi sormuştun hatırlayamadım. Morfoloji değerlerini baktımda
normal %2
baş%83
boyun%3
kuyruk%3
diğer%9 baş boyun kuyruk yazıyor
ileri hareketlilik hazırlık öncesi % 58 hazırlık sonrası %100
yerinde hareketlilik % 6 hazılrık sonrası %0
hareketsiz %36 sonrası %0
sperm sayısı 52x10 üzeri 6 ml
toplam sperm sayısı 182x10 üzeri 6
Lökasit 1x10 üzeri 6 /ml
bende pko oldugum için 2 yıldır her ay klomenle 2 ay da igneyle ilk aşılamamda 10 ikincide 5 yumurtam oluo eşimin sperm degeri düşük ama dr ilaç vermio iyi normal dio ama sizler burada 200 300 milyondan bahsediyonuz benm iki asılamamda 3 milyonla yaptırdım herneysee
canım benimde sorunum senin gibi sayıda problem yok morfoloji problemli ama bana da aşılama için sorun değil dendi.
valla sen 10 yumurta diyince ben kötü oldum ilk aşılamam tek yumurtayla olmuştum bu ay da ilaçsız olacak muhtemelen bu da tek yumurtayla olumsuz düşünme :):)
benimde tek yumurta :))
Slmmmmmmm...........
tek olsun güç olmasın :):)
Slmmmmmmm...........
Canım çok olumsuzda düşünme.
Sonuçta yeni hamile kalanlarda bütün belirtiler olmuyor.
bi insanda hiçmi belirti olmaz, hiçmi umutlandırcak bişeyi olmaz yaa...
olmazz :) zaten çok yanıltıcı belirti aramaya çalışma.zaten kanda bile en az 10 gün diyolar vücutta etkisini gösterebilmesi için en az bi hafta daha geçmeli.düşün ilk gün belirti verse o 9 ay nasıl geçer :) olabilecek tek belirti akıntı o da kullanılan ilaçlara göre değişiyor.
ben ilaç kullanmıyorum şuan :) haklısın aslında ama insan delircek gibi oluyo belirsizlikleee
bakma atıp tuttuğuma seni anlıyorum daha benim bekleme sürecim bile gelmedi ondan :):)
canlar merhaba özledım sızı hemen kostum geldım:))) Allahım ne olur hayırlı haberler alalım bugun idencım senın asılama 3unde olmadımı yarın nasıl bellı olcakkı 9gun olmus oluyo ben 31 mayısta yaptırdıgım halde beklıyorum erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?