- 15 Haziran 2009
- 129
- 25
- 118
Aaa buarada unuttumm ozikacımn namin var burada kuzum herkes tanıyor seni yawkim tavsiye etti dediler seni söylediimmn aaa dün aşilaması okdu diyor kaydımı açan bayan
şimdi bidaha okuyunca bana da komik geldi ama gerçekten balonun içine su kounca nasıl bilig biligse aynı öle oluyom
hadi hayırlı sonuçlarla gel arkadaşım :)
Nasıl bir yol izleyeceğim burada bugün belli olacak haydi hayırlısı ins canımm
14.günüm yani temmuz 5'te yapılmıştı da bu hormon makinasını yapabilecek yetenekte olsaydım da sonucu daha önce alsaydım iyiydi :)Yasasın geliyo bebisss) olumlu duşun olumlu olsun canım senin kaçıncı gunündu
ortamı beğenmen güzel haber olumlu başlayıp olumlu sonuçlanacak içime doğuyor :)Geldiim bekliyorumm nekadar ilgililer yaw medical parkta iyiydi ama burada fazla ilgi var şimardımmmTabii birdeeee burası uzay üssü gibi geldi bana yaw medical park böyle değildi ki orası da frna değildii ilk izlenimler bunlarr şimdilikk birazdan girerim artıkk )huhuu kalbim güm gümm )Birde doktorun bayanı erkeği olmaz ama hep bayan doktorlara denk gelirdim bu ilkk
Vallahi bende koptum yaw deli hatuunn
Ayy kızlarrr herkes eşleriyle gelmiş ben k3ndimi yapa yalnız çoook ezik hissettim yaw(Ezikmiyim ben len Bu aadamlar çalişmıyor mu aaa Hepsi tüp galiba
Vallahi bende koptum yaw deli hatuunn
Ayy kızlarrr herkes eşleriyle gelmiş ben k3ndimi yapa yalnız çoook ezik hissettim yaw(Ezikmiyim ben len Bu aadamlar çalişmıyor mu aaa Hepsi tüp galiba
belkim eşin gelince uğurlu olucak :)kız allah seni netmesin...
yavrum arkadaş eşlerinizle gidin onlarda yaşasın demiş doğru demişte ben akıllanmam uslanmam.. derim ki hep ben çekiyorum zaten bide o niye çeksin sıkıntısını :) hem ben hem o niye izin alsın derim... hep karşımdakini düşünürüm heeeepppteee üzülürüm .. :)
spermi verceği gün gelse yeter bana :)
sbl2332 benim kadın doğumcu bir arkadaşım vardı ve bana dediki her basamakta eşinle birlikte gelinki senin ne zorluklar yaşadığını görsün.ben yaparım ben üstesinden gelirim deme sakın demişti. Aklında bulunsun fıstık :))
kız allah seni netmesin...
yavrum arkadaş eşlerinizle gidin onlarda yaşasın demiş doğru demişte ben akıllanmam uslanmam.. derim ki hep ben çekiyorum zaten bide o niye çeksin sıkıntısını :) hem ben hem o niye izin alsın derim... hep karşımdakini düşünürüm heeeepppteee üzülürüm .. :)
spermi verceği gün gelse yeter bana :)
Aynebn canım bende de o mantık var soermi versin yeter hahahaZaten benimle gelip sürekli izin alınca işsiz kalır mazallah sonra tüpü bırak aşılama bile yalan olur hahah )
Aaa buarada unuttumm ozikacımn namin var burada kuzum herkes tanıyor seni yawkim tavsiye etti dediler seni söylediimmn aaa dün aşilaması okdu diyor kaydımı açan bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?