Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi bidaha okuyunca bana da komik geldi ama gerçekten balonun içine su kounca nasıl bilig biligse aynı öle oluyom

Vallahi bende koptum yaw deli hatuunn

Ayy kızlarrr herkes eşleriyle gelmiş ben k3ndimi yapa yalnız çoook ezik hissettim yaw (Ezikmiyim ben len Bu aadamlar çalişmıyor mu aaa Hepsi tüp galiba

ortamı beğenmen güzel haber olumlu başlayıp olumlu sonuçlanacak içime doğuyor :)

Ayy kızlarrr herkes eşleriyle gelmiş ben k3ndimi yapa yalnız çoook ezik hissettim yaw (Ezikmiyim ben len Bu aadamlar çalişmıyor mu aaa Hepsi tüp galiba

sbl2332 benim kadın doğumcu bir arkadaşım vardı ve bana dediki her basamakta eşinle birlikte gelinki senin ne zorluklar yaşadığını görsün.ben yaparım ben üstesinden gelirim deme sakın demişti. Aklında bulunsun fıstık :))

kız allah seni netmesin...

yavrum arkadaş eşlerinizle gidin onlarda yaşasın demiş doğru demişte ben akıllanmam uslanmam.. derim ki hep ben çekiyorum zaten bide o niye çeksin sıkıntısını :) hem ben hem o niye izin alsın derim... hep karşımdakini düşünürüm heeeepppteee üzülürüm .. :)

spermi verceği gün gelse yeter bana :)

belkim eşin gelince uğurlu olucak :)

Canım öylede eşim de herseferinde işyerinden izin almak zorunda kalacak sonunda da korkarım işsiz kalacak

Aynebn canım bende de o mantık var soermi versin yeter hahahaZaten benimle gelip sürekli izin alınca işsiz kalır mazallah sonra tüpü bırak aşılama bile yalan olur hahah)

Aynebn canım bende de o mantık var soermi versin yeter hahahaZaten benimle gelip sürekli izin alınca işsiz kalır mazallah sonra tüpü bırak aşılama bile yalan olur hahah)

aynen para lazım para :)

igorcum canım şansını işyerinden göndersin bana :) işsiz kalırsa neyderik gıss :)

Eveeeett memorial tecrübeme geldi sıra
Öncelikle Tüp bebek katına çıktığınız anda ilgi üzerinizde direk dosyanızı açıyorlar evlilik cüzdanı fotokopisi falan bile istiyorlar neyseki yanımdaydıSonra Hasta ilişkileriyle görüstüm normalinde en son onunla görüşülüyormuş ama doktorun sırasında hasta olduğu için önce oldu görüşmem.Tedavinin psikolojik zorluğundan eşin destek olması gerektiğinden falan bahsetti genel anlamda işlemlerin sıralamasından (tüb bebek) son olarakta muhasebeye gidip fiyat bilgisi almak için yönlendirdi herşey güzeldi sonraaa doktorumun yanındaki stajer doktorun odasına çağrıldım dosyamı doldurduk tahliller falan ben anlatıyorum o yazıyor arada karıstırıyor falan koptuk tabi
Veee Doktorun odasına girdikk o da ne deminden beri ortalarda biri dolanıyor herhalde yardımcı falan diyordum meğersem doktorun ta kendisi uzun boylu hayal etmiştim şaşırdım neyse herşeyin tüm tahlillerin ok dedi sebep yok hafif olarak pko var minik minik fazla yumurta oluyor ama ciddiye alınacak boyutta değil dedi muayene etti rahim kalınlığı falan ok dedi yumurtalar var dedi veee zaten 2 aşılama başarısız 3.aşilamaya gerek yok dedi direk,normal yolla şansın % 8ken aşılama ile en fazla % 12oluyor dedi tüp bebekte şansın % 60dedi ve direk reçeteye yöneldi bende şaşırdım noluyor diye tüp bebek tedavisi için gerekli tüm ilaçları yazdı bende araya girdim direk tüp mü yani dedim evet dedi tatile gidicem yalnız dedim şu tarihlerde yokum dedim ozaman ağustosta dedi peki kullandığım ilaçlardan ötürü adetimde gecikme olabilirmi dedim olursa ilaçla hallederiz dedi ok dedim ne diyeceğimi de şaşırdım herşey çok hızlı gelişti Hemşire ilaçları anlatayım mı dedi doktor yok tatil dönüsü gelecek reglinin 2. Günü dedi bana döndü 2.günü gelin dedi sonra koşturarak çıktıhee boyumu kilomu aldılar
Memnun kaldım ama çok hızlıydı birşey anlayamadım ben yaww napıcam elimde reçete kalakaldım hahah

Selam kızlaaaaaaaar

ultra ultra yoğun günler geçiriyorum o yüzden çok giremiyorum güzel haberler vardır inş...Sibelcim sanırım doktordasın izlenimlerin burdaki herkes için önemli ona göre güzel notlar al :):)
Bu arada ismin Sibel değilmiş sanırım hazır isim koymuşken bi isimde bana ver önce benim isim annem olursun :):):):)

çok öpüyorum hepinizi haftasonu cepten girmeye çalışırım iyi tatilleeeeeerrrrrrr :)

Hımmm birdee ön görüşme yalan oldu doktor muayene etti diye muayene ücreti ödedim...

Aaa buarada unuttumm ozikacımn namin var burada kuzum herkes tanıyor seni yaw kim tavsiye etti dediler seni söylediimmn aaa dün aşilaması okdu diyor kaydımı açan bayan

Hahahahhapegkk populerim canım . Eeee 3. Aşılama hemde 3. 2 kere olunca kızlar bıktı benden
saka bi yana o kadar ilgili bı yer ki bi dahaki gidişinde senide tanırlar emin ol:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…