14.günüm yani temmuz 5'te yapılmıştı da bu hormon makinasını yapabilecek yetenekte olsaydım da sonucu daha önce alsaydım iyiydi :)
Selam kızlaaaaaaaar
ultra ultra yoğun günler geçiriyorum o yüzden çok giremiyorum güzel haberler vardır inş...Sibelcim sanırım doktordasın izlenimlerin burdaki herkes için önemli ona göre güzel notlar al :):)
Bu arada ismin Sibel değilmiş sanırım hazır isim koymuşken bi isimde bana ver önce benim isim annem olursun :):):):)
çok öpüyorum hepinizi haftasonu cepten girmeye çalışırım iyi tatilleeeeeerrrrrrr :)
Hayirli olsun sibel ne cabuk gelisti hersey beni hatirladinmi bilmiyorum ama daha ben asilama olmaya yakin sen asilama olmustun 2.asilamayida olmussun masaallah tupe gecmissin bende ilki tutmadi ikincisi pztesi veya sali olacam ve direk tupe gecmek istiyorum eylulde. Memorial bende dusundum nette arastirdigimda ilk sirada ama sisli umraniyeye yakinmi? Ben almanyadan gelecem ve akrabamda umraniyede kalirim
Hımmm birdee ön görüşme yalan oldu doktor muayene etti diye muayene ücreti ödedim...
Hımmm birdee ön görüşme yalan oldu doktor muayene etti diye muayene ücreti ödedim...
Aaaa niye para aldılar ki canım şaşırdım valla keşke deseydin tup bebek hastasının diye . Bi dahaki gidişinde hasta ilişkileriyle görüş bunu kesinlikle çünkü ön muayenede ücret yok dediler
Memnun kaldın mı peki doktordan ve neye karar verdin canım
Yalnızzzz tek birşeyi hiiiiç beğenmedim o da vajinal muayene koltuklarıAaaa niye para aldılar ki canım şaşırdım valla keşke deseydin tup bebek hastasının diye . Bi dahaki gidişinde hasta ilişkileriyle görüş bunu kesinlikle çünkü ön muayenede ücret yok dedilerNe kadar aldılar canım
Memnun kaldın mı peki doktordan ve neye karar verdin canım
Amin canımmm inşInsallah sen tecrubelerini paylas bizimle cok gizel aciklamissin hamile kal bizde senin arkandan teker teker hqmile kalalim
Vallahi canım söyledim ücret isteyen kıza tüp bebek için ön görüşmeydi diye ama doktor muayene etmis sadece görüsme olmamıs dedi mecbur verdim zaten diğer doktorumun iki katı muayene ücreti her gittiğimde vereceksem yandım(
Canım iyi bir doktora benziyor ama çok hızlı oldu direk reçeteye sarıldı nebileyim tuhafıma gitti ama başkada ne yapabilirdiki adam olacağı söylüyor evime yakın olması da benim için artı 3.aşilamaya hiç yanaşmadı istersen yapalım falan bile demedi zaten sanırım tüpe geçicem akşam eşimle de konusayım zaten ekipler ilgi alaka güzel gerçekten....
Yalnızzzz tek birşeyi hiiiiç beğenmedim o da vajinal muayene koltuklarıo ne yaw konfordan yoksun dilimin ucuna kadar geldi sustum valla
HahahhaNiye kız yatıya mı kalıcan çok güldümmmmm
Yalnızzzz tek birşeyi hiiiiç beğenmedim o da vajinal muayene koltuklarıo ne yaw konfordan yoksun dilimin ucuna kadar geldi sustum valla
:))Bende o koltuğu hiç sevmiyorum :)))
İnsan sinir oluyor ya :)))
Kesinlikle tedaviye başlarsan git bunu görüş hasta ilişkileriyle ödeyeceğin paradan düşsünler. Canım paket fiyat oluyo onun dışında herhangi bi para ödemiyorsun . Doktora da benim ismimi verseydin keşke
neyse önemli olan senin doğru karar verip o yola girişmen hade hayırlısı inşallah
Evet fişini saklayayim bari...Evet paket dediler zaten hatta fiyatta yardımcı oluruz gibi bir cumlede kurdu o bayan yaptırıcam ya ama tatil öncesi sağlık sandığima bildirmem gerekiyor..Heee birdeee devlwt hastanelerinde aşilama olup rapor çıkaranlarında 1000 tl sini d3vlet ödüyormuş haberiniz olsunnn
:))Bende o koltuğu hiç sevmiyorum :)))
İnsan sinir oluyor ya :)))
Ozikacım bel desteği yok yatiya kalmıycam ama okadar güzel merkezde o eskilerin işi ne hahahha)Diger doktorumdaki otomatikti oturuyordum o uygun pozisyona getiriyordu alısmışm napayımm )demir ayaklık falan hiç yakıstıramadimm haha
Muayne ne kadar aldılar?tüp bebek fiyatları ne birazda maddi konulara girelim
paket fiyatı ne vrdiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?