Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14.günüm yani temmuz 5'te yapılmıştı da bu hormon makinasını yapabilecek yetenekte olsaydım da sonucu daha önce alsaydım iyiydi :)

Hepimizin hayali o valla keşke öle bişe olsa ya da zaman makinesi olsa ileriye gidip öğrensek sonra geri gelsek

Detaylı yazdım canımAaa ben o ismi kendim koymadımkiiii kızlardan biri sibel dedi öyle devam ediyor hahah

Hayirli olsun sibel ne cabuk gelisti hersey beni hatirladinmi bilmiyorum ama daha ben asilama olmaya yakin sen asilama olmustun 2.asilamayida olmussun masaallah tupe gecmissin bende ilki tutmadi ikincisi pztesi veya sali olacam ve direk tupe gecmek istiyorum eylulde. Memorial bende dusundum nette arastirdigimda ilk sirada ama sisli umraniyeye yakinmi? Ben almanyadan gelecem ve akrabamda umraniyede kalirim

Hatırladım tabii canımm hayırlısı olsun canım inş tüpe gerek kalmadan gelir bebeğinn...Sen birde bana sor nasıl geçti ozamanlar hele ilk aşilamamda Şimdi tüp olacak galiba ama bayram sonrası...Canım ümraniyeye direk otobüsler geçiyor benim evin önünden memorial bana 2dklık mesafede inip azıcık yürümen lazım okadar

Hımmm birdee ön görüşme yalan oldu doktor muayene etti diye muayene ücreti ödedim...

Aaaa niye para aldılar ki canım şaşırdım valla keşke deseydin tup bebek hastasının diye . Bi dahaki gidişinde hasta ilişkileriyle görüş bunu kesinlikle çünkü ön muayenede ücret yok dediler

Memnun kaldın mı peki doktordan ve neye karar verdin canım

Hımmm birdee ön görüşme yalan oldu doktor muayene etti diye muayene ücreti ödedim...

Aaaa niye para aldılar ki canım şaşırdım valla keşke deseydin tup bebek hastasının diye . Bi dahaki gidişinde hasta ilişkileriyle görüş bunu kesinlikle çünkü ön muayenede ücret yok dediler Ne kadar aldılar canım

Memnun kaldın mı peki doktordan ve neye karar verdin canım

Insallah sen tecrubelerini paylas bizimle cok gizel aciklamissin hamile kal bizde senin arkandan teker teker hqmile kalalim

Vallahi canım söyledim ücret isteyen kıza tüp bebek için ön görüşmeydi diye ama doktor muayene etmis sadece görüsme olmamıs dedi mecbur verdim zaten diğer doktorumun iki katı muayene ücreti her gittiğimde vereceksem yandım (
Canım iyi bir doktora benziyor ama çok hızlı oldu direk reçeteye sarıldı nebileyim tuhafıma gitti ama başkada ne yapabilirdiki adam olacağı söylüyor evime yakın olması da benim için artı 3.aşilamaya hiç yanaşmadı istersen yapalım falan bile demedi zaten sanırım tüpe geçicem akşam eşimle de konusayım zaten ekipler ilgi alaka güzel gerçekten....

Yalnızzzz tek birşeyi hiiiiç beğenmedim o da vajinal muayene koltuklarıo ne yaw konfordan yoksun dilimin ucuna kadar geldi sustum valla
Insallah sen tecrubelerini paylas bizimle cok gizel aciklamissin hamile kal bizde senin arkandan teker teker hqmile kalalim
Amin canımmm inş))ilk Tüp bebeğimiz guldusum den gelecek o bu ay başlayacak inş arkasına sıralanıcaz canımm)

Kesinlikle tedaviye başlarsan git bunu görüş hasta ilişkileriyle ödeyeceğin paradan düşsünler. Canım paket fiyat oluyo onun dışında herhangi bi para ödemiyorsun . Doktora da benim ismimi verseydin keşke
neyse önemli olan senin doğru karar verip o yola girişmen hade hayırlısı inşallah

sibelim hadi haırlı olsun tatile gitmesen benden önce üpe başlayacaktın :)))))))))
Demiştim sana ya gerçekten 2 aşılama olunca ucuncuye gerek bıle görmüyorlar
benım dr da bir aşılama yeter dedi tüp dedi oda.
bakalım sen git tatilini yap dinlen sonrada bismillah:)bende hasta olayım kısmetse gıdeyım baslayalım sıkıldım heme ntedavıye baslamak ıstıyorum :)

Evet fişini saklayayim bari...Evet paket dediler zaten hatta fiyatta yardımcı oluruz gibi bir cumlede kurdu o bayan yaptırıcam ya ama tatil öncesi sağlık sandığima bildirmem gerekiyor..Heee birdeee devlwt hastanelerinde aşilama olup rapor çıkaranlarında 1000 tl sini d3vlet ödüyormuş haberiniz olsunnn

paket fiyatı ne vrdiler canım

Evet sibel ve ozikaa fiyatlar nekadar pakette ne var onun fiyati farklimi. Ben almanyadan oldugum icin rapor konusu nasil olcak banada indirim olurmi. Bi tup kaca mal oluyor ilaclarla muayne hersey dahil

Muayne ne kadar aldılar?tüp bebek fiyatları ne birazda maddi konulara girelim

paket fiyatı ne vrdiler canım

Evettt işin maddi boyutuna gelince muayene ücreti 275 tl tup bebek paket olarak herşey dahil 1.deneme için 2100€+1000/1500tl arası da ilaçlar tutuyor tedavi başlangıcı 650 euro yumurta toplanmasında da 1450 euro şeklinde ödeme planı çıkarıyorlar biseyler yaparız dedikleri pay da 100 eurodur diye düşünuyorum...Diger yani medical park vb.yerlere göre biraz yüksek fiyatları ama iyi bir yerde yaptırmak istiyorsak elimiz mahkum 1.denemede olmazsa fena ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…