Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet iyi yerde yaptırmak en güzeli
inşallah tutarda değer
devlet bunun 1,000 tl sinimi veriyormuş

kızz bu ne nakadar çok ya Allah yardım etsin ya ben garip memur eşiyim ama mecbur ya artık kredi çekip ödicez (

aaa gerçektenmi canım
çok sevindim gözün aydın nasıl oldu anlat bakim :))))

Bugün 13.günüm, aslında cumartesi kan vermem gerekiyo ama heryer kapalı olduğu için mecbur bu güne aldım randevuyu.
Beklemiyodum açıkçası kendimi o kadar inandırdım, çok iyi hazırladım, ne zaman sonuçu tanıdık bayan hemşire verirken '' Hayırlı Olsun diyim mi '' dedi, yok artık hamile olmam çok az düşük bi oran dedim, ama hamilesin dedi, doktora çıktım doktor da gebelik var dedi, pazartesi tekrar kan vermeye gel dedi, değerlerine bakalım dedi, şu an ki değerim 108,6 ...
İşte bu kadar yaşadıklarım

canım benim ya çok sevindim
Vallahi ağlıyorum şu an. çok güzel ya inan kendim olmuş gibi sevindim :)))

canım benim ya çok sevindim
Vallahi ağlıyorum şu an. çok güzel ya inan kendim olmuş gibi sevindim :)))

Canım benim, inanıyorum çünkü ben hamile haberi alsam en az kendim hamile kalmış gibi sevinirdim içim içime sığmazdı, anlıyorum seni hemde çok iyiiii...
Bugün tüp bebek için araştırma yaparken şimdi hamileyim diye yazıyorum

Ooohhh işte harika bir habeeerrrr canımmm diyordum sana kırmızıları görmeden negatif düşünme diye:)) Ayyy çok mutlu oldum canımmmm rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsinnn
Rabbim ol desin yetiyor canımmm

Kızlarrrrrr, bi hamile var aranızda artık, HAMİLEYİM

inanmiyorummmmmmm yemin ederim gozlerim doldu yaaaa harikaaaaa buuuuu tebrik ederim tatlimmmm darisi bizim basimiza ins
ayyy cok duygulandim yaa seni tanimiyorum ama sanki kendim hamilelik haberi almisim gibi heyecanlandim puuufff
ilk asilamaydi dimi bende bugun 7. gunumdeyim zor tutuyorum kendimi evde test dolu diyorum yap bitane ama daha cok erken
11 - 12 . gunu bende denicem cok umutlandim

Evet iyi yerde yaptırmak en güzeli
inşallah tutarda değer
devlet bunun 1,000 tl sinimi veriyormuş
Canım ya aslinda olacağı varsa olacakta işteee neysee...Evet canım devlet sadece 1000tlsini veriyormuş...

iNşallah seninde güzel haberlerini alırız, bu ilk aşılamaydı, yapma test gerçektende yapma.
Ben yaptım o kadar çok moralim bozuldu ki, isyan ettim. Sonra oturdum Allah'a beni affetmesi için yalvardım...
Moralini bozuyo gerçektende bekle, biliyorum beklemek çok zor,ama bekle

Kızlarrrrrr, bi hamile var aranızda artık, HAMİLEYİM

Yasasın topiğimizde Bayram var Allah nazardan saklasın çok sevindim canım darısı başımıza
Ee anlat az belirtiler neydi seneki problem neydi ne zamandır uuğraşıyordu yandın valla bende soru bitmez

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.benimki ne yazıkki negatif(((((((((

Canim tebrik ederim cok sevindim gercekten Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin :) Hamilelerin duasi kabul olurmus, bizler icin de dua eder misin :)

Aşılamayla bhcg'imi 0.0dan 0,31 yapmışım :)) kendimi tebrik ediyorum puhahaha :)

iyi akşamlar kızlar
evettttt kırmızılarım geldi:)
Yarın öğlene doğru dr gidiyorum.
Tüp için start :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…