Evettt işin maddi boyutuna gelince muayene ücreti 275 tl tup bebek paket olarak herşey dahil 1.deneme için 2100€+1000/1500tl arası da ilaçlar tutuyor tedavi başlangıcı 650 euro yumurta toplanmasında da 1450 euro şeklinde ödeme planı çıkarıyorlar biseyler yaparız dedikleri pay da 100 eurodur diye düşünuyorum...Diger yani medical park vb.yerlere göre biraz yüksek fiyatları ama iyi bir yerde yaptırmak istiyorsak elimiz mahkum 1.denemede olmazsa fena ama(
Cahil ben çok utandımOzikacım bel desteği yok yatiya kalmıycam ama okadar güzel merkezde o eskilerin işi ne hahahha)Diger doktorumdaki otomatikti oturuyordum o uygun pozisyona getiriyordu alısmışm napayımm )demir ayaklık falan hiç yakıstıramadimm haha kuzum iyisini görmeyince Ben hiç farketmedim bile saf saf yatıyom walla
Evettt işin maddi boyutuna gelince muayene ücreti 275 tl tup bebek paket olarak herşey dahil 1.deneme için 2100+1000/1500tl arası da ilaçlar tutuyor tedavi başlangıcı 650 euro yumurta toplanmasında da 1450 euro şeklinde ödeme planı çıkarıyorlar biseyler yaparız dedikleri pay da 100 eurodur diye düşünuyorum...Diger yani medical park vb.yerlere göre biraz yüksek fiyatları ama iyi bir yerde yaptırmak istiyorsak elimiz mahkum 1.denemede olmazsa fena ama(
Kızlarrrrrr, bi hamile var aranızda artık, HAMİLEYİM
aaa gerçektenmi canım
çok sevindim gözün aydın nasıl oldu anlat bakim :))))
Bugün 13.günüm, aslında cumartesi kan vermem gerekiyo ama heryer kapalı olduğu için mecbur bu güne aldım randevuyu.
Beklemiyodum açıkçası kendimi o kadar inandırdım, çok iyi hazırladım, ne zaman sonuçu tanıdık bayan hemşire verirken '' Hayırlı Olsun diyim mi '' dedi, yok artık hamile olmam çok az düşük bi oran dedim, ama hamilesin dedi, doktora çıktım doktor da gebelik var dedi, pazartesi tekrar kan vermeye gel dedi, değerlerine bakalım dedi, şu an ki değerim 108,6 ...
İşte bu kadar yaşadıklarım
canım benim ya çok sevindim
Vallahi ağlıyorum şu an. çok güzel ya inan kendim olmuş gibi sevindim :)))
Canım benim, inanıyorum çünkü ben hamile haberi alsam en az kendim hamile kalmış gibi sevinirdim içim içime sığmazdı, anlıyorum seni hemde çok iyiiii...
Bugün tüp bebek için araştırma yaparken şimdi hamileyim diye yazıyorum
Bugün 13.günüm, aslında cumartesi kan vermem gerekiyo ama heryer kapalı olduğu için mecbur bu güne aldım randevuyu.
Beklemiyodum açıkçası kendimi o kadar inandırdım, çok iyi hazırladım, ne zaman sonuçu tanıdık bayan hemşire verirken '' Hayırlı Olsun diyim mi '' dedi, yok artık hamile olmam çok az düşük bi oran dedim, ama hamilesin dedi, doktora çıktım doktor da gebelik var dedi, pazartesi tekrar kan vermeye gel dedi, değerlerine bakalım dedi, şu an ki değerim 108,6 ...
İşte bu kadar yaşadıklarım
Canım ya aslinda olacağı varsa olacakta işteee neysee...Evet canım devlet sadece 1000tlsini veriyormuş...Evet iyi yerde yaptırmak en güzeli
inşallah tutarda değer
devlet bunun 1,000 tl sinimi veriyormuş
Cahil ben çok utandımkuzum iyisini görmeyince Ben hiç farketmedim bile saf saf yatıyom walla koptuum ya allah iyiliğini versin valla bende eskileri görünce şaşirdim
Sorma canım yakızz bu ne nakadar çok ya Allah yardım etsin ya ben garip memur eşiyim ama mecbur ya artık kredi çekip ödicez( (medical parkta da 4000tl tüp 1500 2000 arası ilaçlar demişlerdi (Rabbim yardımcımiz olsun insan korkuyorda ya okadar masraf ya tutmazsa (
inanmiyorummmmmmm yemin ederim gozlerim doldu yaaaa harikaaaaa buuuuu tebrik ederim tatlimmmm darisi bizim basimiza ins
ayyy cok duygulandim yaa seni tanimiyorum ama sanki kendim hamilelik haberi almisim gibi heyecanlandim puuufff
ilk asilamaydi dimi bende bugun 7. gunumdeyim zor tutuyorum kendimi evde test dolu diyorum yap bitane ama daha cok erken
11 - 12 . gunu bende denicem cok umutlandim
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.benimki ne yazıkki negatifiNşallah seninde güzel haberlerini alırız, bu ilk aşılamaydı, yapma test gerçektende yapma.
Ben yaptım o kadar çok moralim bozuldu ki, isyan ettim. Sonra oturdum Allah'a beni affetmesi için yalvardım...
Moralini bozuyo gerçektende bekle, biliyorum beklemek çok zor,ama bekle
Tatlim saglik olsun, bir sonrakinde insallah 100 kati cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?