kızlar hepinize merhaba...yazdıklarınızın hepsini okudum ağlayarak...çok duygulandırdınız beni..size müjdeli haberi vermeyi çok istemiştim ama bu seferde olmadı benim..sabahtan beri yollardayım şimdi geldim eve,sabaha karşı lavaboya gittiğimde 1-2 damla kan geldi korktum adet oldum diye,çünkü daha adetime 3 gün vardı,asla gününü şaşırmazdı...sonra içime bi umut doğdu,o umut hep var gerçi de,neyse belki yerleşme kanamasıdır diye sağlık ocağına gittim laboratuar bozukmuş,derken otobüse bindimm özel bi hastaneye gittim kan verdim ve sonuç negatif,demekki adet oluyorum...çok üzgünüm kızlar inşallah sizler beklediğiniz haberi alırsınız,allah yardımcınız olsun
baloncuk sen benimi takip ediyosun kuzum :))
kızlar hepinize merhaba...yazdıklarınızın hepsini okudum ağlayarak...çok duygulandırdınız beni..size müjdeli haberi vermeyi çok istemiştim ama bu seferde olmadı benim..sabahtan beri yollardayım şimdi geldim eve,sabaha karşı lavaboya gittiğimde 1-2 damla kan geldi korktum adet oldum diye,çünkü daha adetime 3 gün vardı,asla gününü şaşırmazdı...sonra içime bi umut doğdu,o umut hep var gerçi de,neyse belki yerleşme kanamasıdır diye sağlık ocağına gittim laboratuar bozukmuş,derken otobüse bindimm özel bi hastaneye gittim kan verdim ve sonuç negatif,demekki adet oluyorum...çok üzgünüm kızlar inşallah sizler beklediğiniz haberi alırsınız,allah yardımcınız olsun
baktim bize yazmiyosun bende bakiyim bi dedim bu kiz nerelerdeyakalandik mi ya
kuzum valla zayıflamak inan aklıma gelmiyo kafam o kadar doluki... siz benden dualarınızı esirgemeyin inş. hamile kalırım doğum yapıp girerim o konulara artık :)) tabi siz o zamana çıtır hatunlar olursunuz :))
ablam sen hamile kal insallah Allah in izniyle de gerekirse biz tekrar kilo aliriz senle bida veriririz hep beraber :)
kuzummm allahım mutluluk versin sağlık versin yuvana elbet yavrunuda verecektir... hakkımızda hayırlısı hepimizin... üzülmemek elde değil ama çok yakma canını... inşallah önümüzdeki ay olur inşallah...
ya canım öyle bariz bi sorunumuzda yok,hele bende hiç sorun yok sadece eşimde hareketsizlik var,sayı normalin üstünde ama işte olmadı yine,ya bu hareketlilerin içinden hiç mi bi tanesi gidip bu yumurtayı dölleyemiyor,yani bu kadar mı vahim bizim durumumuz,eşim benden bin kat daha üzülüyor ona bunları söylemem tabi ama gerçekten artık aklım almıyor
selam kızlar bende bugün ovitrelle 250 vuruldum. yarın 5 de aşılamam var dualarınızı bekliyorum
haklısın canım,biliyorum bende rabbim istemezse hiç bişey olmaz...ama işte üzüntüden insanın aklına neler geliyo...ben çalışmıyorum ama evde de düşünmekten kafayı yiyecem,sen yine iş yerinde kafanı dağıtabilirsin,vakit geçer bi şekilde....ama dediğin gibi herkesin kendine göre sıkıntıları var,allahtan eşim ailesi ve benim ailem çok anlayışlılar,bizimle gülüp bizimle ağlayan insanlar,buna çok şükür tabi neleri var...inşallah bu dinlenme sürecinde kendiliğimden hamile kalırım..bak yine bi umut doğdu içime :) allah razı olsun senden canım,senin mutlu haberini alırız inşallahcanım işte düşün bu insan yapımı kul yapımı bişey deil allah ol demedikçe ne yaparsak yapalım olmayacak.... yeterki rabbim ol desin... tek bi tanesi bile gider bulur döllenir...
allah herşeyin hayırlısını versin.. olmuyosa bundada bir hayır vardır... bak dua et evdesin tedavini olacak rahat rahat doktora gidip gelebilcek zamanın var... ben işyerinden nasıl izin alcam diye ayrı düşünüyorum,işleri ayrı ... işten çıksam nolur, aşılama ile olmazsa tüp bebek yaptırmak ta zorlanırmıyım bir sürü sıkıntıyla boğuşmakta ayrı dert herkesin kendine göre ekstra sıkıntıları vardır tabi ama allah daha büyük dert vermesin...
inanki bunlar bişey değil... bakıyorum çocuğuna kolay kavuşanlara ya kocası kahveden gelmez ya kaynanası sürekli bişeyler ister ya annesi babası arkasında durmaz... çok şükür başka hiç derdimiz yok bu derdide allah verdiyse dermanı bi yerlerde gizlidir... sabretmek lazım...
diyceksinki yarın görcem seni :) evet yarın olumsuz olursa bende üzülcem belkiii ağlıycam ama ertesi gün yeni umutlar bağlıycam ...
ankara özel muaynehanede yaptırıyorum 750tl[
bülent alp bey demı canım hayırlı olsun?
haklısın canım,biliyorum bende rabbim istemezse hiç bişey olmaz...ama işte üzüntüden insanın aklına neler geliyo...ben çalışmıyorum ama evde de düşünmekten kafayı yiyecem,sen yine iş yerinde kafanı dağıtabilirsin,vakit geçer bi şekilde....ama dediğin gibi herkesin kendine göre sıkıntıları var,allahtan eşim ailesi ve benim ailem çok anlayışlılar,bizimle gülüp bizimle ağlayan insanlar,buna çok şükür tabi neleri var...inşallah bu dinlenme sürecinde kendiliğimden hamile kalırım..bak yine bi umut doğdu içime :) allah razı olsun senden canım,senin mutlu haberini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?