Arabayla hız denemesi canım.
1 saat içerisinde 60 km yol, muayene, kan vermek her baba yiğidin harcımı :)
Gittim bi sürü yumurtam var :))))5 tanesi 12-13 lerde diğerleri daha minik 10-15 tane var gibi.
E2-Estradiol kan ver dedi. Kan sonuuna göre yarın tekrar gideceğim.
Güzel gidiyor dedi. Bu kadar şimdilik :)
iden ben hala regl olmadımbugün 31.gün. pazartesiye kadar olmazsam eğer sonra direk doktora gidicem test yapmadan, varsa var desin yoksada neden olmadığımı söyler en azından.
aaa bende tokata gidicem 4 agustosta eşimin memleketi sonrada trabzona geçicez gezicez yani ohhh atalım şu yorgunlukları dönüşte önce aşılama sonra tübbebek allah hayırlısını nasip etsin artk :))
canım rgl olmadın diye üzülürmü insan ne güzel hamile olma şansın var buna savinmen lazım üzülmen degil bence moralini yüksek tut:)
süpersin canım 15 tane yumurta hadi bitanesi gelcek inşallah ilk tübbebegimiz seninki olcak inşallah
len rally i biliyomda şimdi senin normal anlamda raly yapman mimkin olmayınca dedim başka bişeye dahamı deniyo
e2 ne zaman belli olcak ?
olsun canım belki hayırlara vesiledir
niksar canım sen neresindensin :))
Ayy haydi inş canımm nedense bende umutluyum bu ay senden çift oldu ya aşılaman olacak gibi geliyor banada rabbim kabuk etsin dualarımızı canım
Âmin canım inşallah bu ay şeytanın bacağını kırar ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz)
Kızlar netten baktım 1,416 çıkmış yuh ya bu ne böyle
dr aradım bakıp seni arıyorum :18:dedi
Yarışlara katılsam mı acaba
Evet bakalım güzel gidiyor dedi. Bakalım ne kadar sağlıklı olacak. Kan değerim kaç çıkacak merak ediyorum :)
Evet canım sizlerde rahatlayın bende yaşadıkarlımı yazıyorum ki stres olmayın. Ben bunalrı bilmeden yaşıyorum ama süpriz oluyor bana da. Orgalutran kullanacağım. yumurta baskılıyıcı olarak :)
İnşallah canım ya umarım tutar. İnşallah sizinkilerde olur. Hepimiz için güzel olsun
evet canım progest. iğne vurulmuştum ya kalçadan o zaman hemşire demişti çok iyi geliyor 5 dk masaj süper oluyor ağrısını ve beze toplamısını engelliyor
ya ben bu e2 den anlamıyorum hiç aydınlatsana beni biraz... hangi aralık iyi oluyo bide neyin testi bu neye bakıyolar bununla
kuzum kimlikte çimenözü yazıyo ama eski adını bilmiyorum
Aaayyyy çok heycanlı yaww)canımn inş hepimiz için iyi şeyler olacak hepimizin melekleri gelecek inanıyorum tüm kalbimle ama ilk senin ki gelecek inş )
Kan tahlilin yarın belli olacak galiba canım haydi bakalım toplama işlemi nezaman heyecan bastı benii)
Amiin canımm inş bende tatilde dogal yolla hamiş kalsam allah allahh tüpe gerek kalmadan nekadar güzel olur havalara uçarım vallaAyy haydi inş canımm nedense bende umutluyum bu ay senden çift oldu ya aşılaman olacak gibi geliyor banada rabbim kabuk etsin dualarımızı canım
Âmin canım inşallah bu ay şeytanın bacağını kırar ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz) )gerçi nasıl olursa olsun havalara uçarım ya o ayrı hhaha )
Aaa haber ver bize de canımm normal aralığı ne ki acaba ya?
E2 yumurtanın kalitesi imiş canım. Ynai yumurtalar kaliteli mi? kalitesiz mi? buna bakılarak debam ettiriliyormuş.
Şimdi testteki aralıkta 685-1,404 olması gerekiyor yazıyor.
Bneim 1,416
senin ohss dedikleri şey riskinmi oluyo yani .. sanırım ohss de çok yumurta olmasıydı dimitüp bebek konusunda cahilim valla
canım çok düşük degilmi bu şimdi benimkine baktım40.345(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?