Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

len rally i biliyomda şimdi senin normal anlamda raly yapman mimkin olmayınca dedim başka bişeye dahamı deniyo

e2 ne zaman belli olcak ?

iden ben hala regl olmadım bugün 31.gün. pazartesiye kadar olmazsam eğer sonra direk doktora gidicem test yapmadan, varsa var desin yoksada neden olmadığımı söyler en azından.

olsun canım belki hayırlara vesiledir

aaa kız tokatın neresinden :)

len rally i biliyomda şimdi senin normal anlamda raly yapman mimkin olmayınca dedim başka bişeye dahamı deniyo

e2 ne zaman belli olcak ?

olsun canım belki hayırlara vesiledir

Yok hayatım seks hayatımız yok uzun bi sürede olmayacak
Ve ben bu durumdan şikayetçi değilim.
Ama bizim herife sormak lazım
1 saate kadar dr arayacak bakalım

Kızlar netten baktım 1,416 çıkmış yuh ya bu ne böyle
dr aradım bakıp seni arıyorum :18:dedi

Aaayyyy çok heycanlı yaww )canımn inş hepimiz için iyi şeyler olacak hepimizin melekleri gelecek inanıyorum tüm kalbimle ama ilk senin ki gelecek inş)
Kan tahlilin yarın belli olacak galiba canım haydi bakalım toplama işlemi nezaman heyecan bastı benii)

ya ben bu e2 den anlamıyorum hiç aydınlatsana beni biraz... hangi aralık iyi oluyo bide neyin testi bu neye bakıyolar bununla

E2 yumurtanın kalitesi imiş canım. Ynai yumurtalar kaliteli mi? kalitesiz mi? buna bakılarak debam ettiriliyormuş.
Şimdi testteki aralıkta 685-1,404 olması gerekiyor yazıyor.
Bneim 1,416

Yok canım kan soncuu çıktı dr arayacak onu bekliyorum 1416 çıktı ne demek bu bilmiyorum :18:

E2 yumurtanın kalitesi imiş canım. Ynai yumurtalar kaliteli mi? kalitesiz mi? buna bakılarak debam ettiriliyormuş.
Şimdi testteki aralıkta 685-1,404 olması gerekiyor yazıyor.
Bneim 1,416

senin ohss dedikleri şey riskinmi oluyo yani .. sanırım ohss de çok yumurta olmasıydı dimi tüp bebek konusunda cahilim valla

kızlar az önce arkadaşımın hamile oldugunu ögrendim onun adına sevindim ama ben kalamıyorum diye çok üzüldüm tlf kapattım aglıyorum biz daha düşünmüyoruz dedim ama içim kan aglıyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…