Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba bende aşılama yaptıracağım.tüm sonuçlarım çıktı yarın teslim edeceğim.adet tarihim ağustos 5 o zamana kadar heyete girip çıkar mı

rapor işlemleri bir günde halloluyor canım .. hangi hastaneye gidiyosun sen ?

Kızlar birazdan rally yapacağım :)
13,30 gibi yerimde olurum.
Geldiğimde yazarım :) Dua edin bana :18:

rally ney

iden ben hala regl olmadım bugün 31.gün. pazartesiye kadar olmazsam eğer sonra direk doktora gidicem test yapmadan, varsa var desin yoksada neden olmadığımı söyler en azından.

rapor işlemleri bir günde halloluyor canım .. hangi hastaneye gidiyosun sen ?

rally ney

Arabayla hız denemesi canım.
1 saat içerisinde 60 km yol, muayene, kan vermek her baba yiğidin harcımı :)
Gittim bi sürü yumurtam var :))))5 tanesi 12-13 lerde diğerleri daha minik 10-15 tane var gibi.
E2-Estradiol kan ver dedi. Kan sonuuna göre yarın tekrar gideceğim.
Güzel gidiyor dedi. Bu kadar şimdilik :)

Evet canım tüp bebek yaptırıyorum.
Ama ben devlette değil özelde yaptırıyorum.
Devletteki prosedürler biraz uzun ve meşakatli diye gitmedim. Çünkü çalışıyorum zırt pırt izin alamam diye.
Bildiğim kadarı ile araştımra hastanelerindne rapr alabiliyorsun onalrdada galiba 3 aşılama sonrası tüp bebek raporu veriyorlar

bu çaresizlik beni öldürcek ya

Hahah rallici olacan başımıza
Oh ohhh maaşallahhh yumurtişlere bak heleKaliteli kaliteli olsunlar inş canım vallahi kademe kademe yazıyorsun ya önümüzdeki ay için bana da tecrübe oluyor şimdiden sanki ben yaptırıyor gibiyim)Ayyyy kuzum yaaa ben daha tedaviye başlamadan senin bebiş haberini alıcaz inş yaa o moralle başlıycam bende oh ohhhh ))
Buarada moraran yerlerine buz koy canım iyi geliyormuş...

Ozikacım senin sonuç nezamandı canım???

Canım slm 31 Temmuz ya bu sefer nedense çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır ) allahım hepiniz içinde kendim içinde hep dua ediyorum

Bu arada guldusum süpersin valla hem rally yapıosun hem işlerini hallediyorsun hem de canlı yayınla buraya bağlanıyorsun sana 10 numara 5 yıldız :))

Maşallah diyelim.acaba bizim yeğen hangisi:) sen yazdkça ben yaptırıyomuş gibi hissediyorum keşke hep beraber aynı anda aynı yerde başlasak imkan olsa:)

ya aslında üzülmedim ama negatif sonuç almaktan , hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, daha öncede bi kaç kere 5-6 gün gecikmişliğim oldu hemen test yapardım o yüzden şimdi yapmıyorum 10 gün beklicem, inşallah hamileyimdir de hiç olmam :) hamile olanların yorumlarına bakıyorum bazılarının da göğüsleri şişmiş ilk zamanlar sonraları inmiş, benimde bi hafta çok şişti ama sonra indi , dua ediyorum inşallah vardır diye ama kısmet. sabredicem bu sefer 10 gün :)

Ayy haydi inş canımm nedense bende umutluyum bu ay senden çift oldu ya aşılaman olacak gibi geliyor banada rabbim kabuk etsin dualarımızı canım

Maşallah diyelim.acaba bizim yeğen hangisi:) sen yazdkça ben yaptırıyomuş gibi hissediyorum keşke hep beraber aynı anda aynı yerde başlasak imkan olsa:)
Aynen bende öyleyim sanki kendim yaptırıyormuşum gibiah ahh keşke canımm ama bizi kovarlardı kuzum o tüp bebek merkezinden zira susmazdık hiiiç

Canımmm sen buay aşılama yaptırmıştın dimi???

Yarışlara katılsam mı acaba
Evet bakalım güzel gidiyor dedi. Bakalım ne kadar sağlıklı olacak. Kan değerim kaç çıkacak merak ediyorum :)
Evet canım sizlerde rahatlayın bende yaşadıkarlımı yazıyorum ki stres olmayın. Ben bunalrı bilmeden yaşıyorum ama süpriz oluyor bana da. Orgalutran kullanacağım. yumurta baskılıyıcı olarak :)
İnşallah canım ya umarım tutar. İnşallah sizinkilerde olur. Hepimiz için güzel olsun
evet canım progest. iğne vurulmuştum ya kalçadan o zaman hemşire demişti çok iyi geliyor 5 dk masaj süper oluyor ağrısını ve beze toplamısını engelliyor

Sen yazınca farkettim canım
Evet ya hepsi bi arada. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bu çektiklerimziin mükafatı iyi olur.
Bu arada bu sefer moralim bozuk değil. Çok rahat hissediyorum kendimi
Su içiyorum ondanmı acaba

Sağ tarafımda fazla yumurta var onlardan biri olabilir.
Saol canım benim evet keşke aynı anda yaptırsaydık süper olurdu
Sizlerde benim arkamdan inşallah hepimizi hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…