Arkadaşlar merhaba bende aşılama yaptıracağım.tüm sonuçlarım çıktı yarın teslim edeceğim.adet tarihim ağustos 5 o zamana kadar heyete girip çıkar mı
Kızlar birazdan rally yapacağım :)
13,30 gibi yerimde olurum.
Geldiğimde yazarım :) Dua edin bana :18:
rapor işlemleri bir günde halloluyor canım .. hangi hastaneye gidiyosun sen ?
rally ney
Hoşbulduk bebeğem
tüp bebek mi yapıyorsun arkadaşım bana yardımcı olur musun benim maddi olarak şuan bunu yapma durumum yok fakat raporlu nerelerde yapılıyor devlet neleri karşılıyor birde hangi devlet hastaneleri yapıyor ben iki kes aşılmada yaptrdım
Evet canım tüp bebek yaptırıyorum.
Ama ben devlette değil özelde yaptırıyorum.
Devletteki prosedürler biraz uzun ve meşakatli diye gitmedim. Çünkü çalışıyorum zırt pırt izin alamam diye.
Bildiğim kadarı ile araştımra hastanelerindne rapr alabiliyorsun onalrdada galiba 3 aşılama sonrası tüp bebek raporu veriyorlar
bu çaresizlik beni öldürcek ya
memleketeee annemin dizinin dibine :)
Hey onbeşli onbeşli Tokat yolları taşlı
İdenler geliyor Kızların gözü yaşlı :)[/QUOTE
aaa bende tokata gidicem 4 agustosta eşimin memleketi sonrada trabzona geçicez gezicez yani ohhh atalım şu yorgunlukları dönüşte önce aşılama sonra tübbebek allah hayırlısını nasip etsin artk :))
canım rgl olmadın diye üzülürmü insan ne güzel hamile olma şansın var buna savinmen lazım üzülmen degil bence moralini yüksek tut:)iden ben hala regl olmadımbugün 31.gün. pazartesiye kadar olmazsam eğer sonra direk doktora gidicem test yapmadan, varsa var desin yoksada neden olmadığımı söyler en azından.
süpersin canım 15 tane yumurta hadi bitanesi gelcek inşallah ilk tübbebegimiz seninki olcak inşallahArabayla hız denemesi canım.
1 saat içerisinde 60 km yol, muayene, kan vermek her baba yiğidin harcımı :)
Gittim bi sürü yumurtam var :))))5 tanesi 12-13 lerde diğerleri daha minik 10-15 tane var gibi.
E2-Estradiol kan ver dedi. Kan sonuuna göre yarın tekrar gideceğim.
Güzel gidiyor dedi. Bu kadar şimdilik :)
Arabayla hız denemesi canım.
Gittim bi sürü yumurtam var :))))5 tanesi 12-13 lerde diğerleri daha minik 10-15 tane var gibi.
Ozikacım senin sonuç nezamandı canım???
Maşallah diyelim.acaba bizim yeğen hangisi:)Arabayla hız denemesi canım.
Ayy haydi inş canımm nedense bende umutluyum bu ay senden çift oldu ya aşılaman olacak gibi geliyor banada rabbim kabuk etsin dualarımızı canımCanım slm 31 Temmuz ya bu sefer nedense çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır) allahım hepiniz içinde kendim içinde hep dua ediyorum
Bu arada guldusum süpersin valla hem rally yapıosun hem işlerini hallediyorsun hem de canlı yayınla buraya bağlanıyorsun sana 10 numara 5 yıldız :))
Aynen bende öyleyim sanki kendim yaptırıyormuşum gibiMaşallah diyelim.acaba bizim yeğen hangisi:)sen yazdkça ben yaptırıyomuş gibi hissediyorum keşke hep beraber aynı anda aynı yerde başlasak imkan olsa:)
çalışmıyorsan devlet hastanesine gidebilirsin canım
yada çalışıyorsan senelik ıznını al
ya aslında üzülmedim ama negatif sonuç almaktan , hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, daha öncede bi kaç kere 5-6 gün gecikmişliğim oldu hemen test yapardım o yüzden şimdi yapmıyorum 10 gün beklicem, inşallah hamileyimdir de hiç olmam :) hamile olanların yorumlarına bakıyorum bazılarının da göğüsleri şişmiş ilk zamanlar sonraları inmiş, benimde bi hafta çok şişti ama sonra indi , dua ediyorum inşallah vardır diye ama kısmet. sabredicem bu sefer 10 gün :)
Hahah rallici olacan başımıza
Oh ohhh maaşallahhh yumurtişlere bak heleKaliteli kaliteli olsunlar inş canım vallahi kademe kademe yazıyorsun ya önümüzdeki ay için bana da tecrübe oluyor şimdiden sanki ben yaptırıyor gibiyim )Ayyyy kuzum yaaa ben daha tedaviye başlamadan senin bebiş haberini alıcaz inş yaa o moralle başlıycam bende oh ohhhh ))
Buarada moraran yerlerine buz koy canım iyi geliyormuş...
Canım slm 31 Temmuz ya bu sefer nedense çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır) allahım hepiniz içinde kendim içinde hep dua ediyorum
Bu arada guldusum süpersin valla hem rally yapıosun hem işlerini hallediyorsun hem de canlı yayınla buraya bağlanıyorsun sana 10 numara 5 yıldız :))
Maşallah diyelim.acaba bizim yeğen hangisi:)sen yazdkça ben yaptırıyomuş gibi hissediyorum keşke hep beraber aynı anda aynı yerde başlasak imkan olsa:)
çalşıyorum iznim marttan sonra ve üzerimde şubata kadar yüklü kredi ödemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?