Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar az önce arkadaşımın hamile oldugunu ögrendim onun adına sevindim ama ben kalamıyorum diye çok üzüldüm tlf kapattım aglıyorum biz daha düşünmüyoruz dedim ama içim kan aglıyo ((

Canım üzülme bizimde bebişlerimiz gelecek elbet...En kötüsü de o cumle yalnız bende biri sordumu aynısını söylemek zorunda kalıyorum ve ozaman kötü oluyorum ama sabırrr azcık daha sabır sonra meleklerimiz bizimle olacak

kızlar az önce arkadaşımın hamile oldugunu ögrendim onun adına sevindim ama ben kalamıyorum diye çok üzüldüm tlf kapattım aglıyorum biz daha düşünmüyoruz dedim ama içim kan aglıyo ((

canım hepimizin yaşadığı şeyler bunlar.. benim işyerinde ki kızda şımarıklıkları bebek gibi konuşmaları sürekli bebeklerinden bahsetmesi daha 1,5 aylık hamile sürekli acıktım şunu istiyom bunu istiom gibi lafları beni öldürüyor ama napıyım belli etmemeye çalışıyorum

inşallah gelirler ya çok dua ediyorum bilse çok istedigimi daha temkinli yaklaşır yedi haftalıkmış kalp atışını bile duymuş bu kadar kötü olacagımı düşünmemiştim (

gülüdşüm nerdesin noldu ne dedi doktor...

emoşum sende takma canım tatili düşün .. sonra bizim bebeklerimizde gelcek inşallah sen hiç merak etme

Geldim canlar.
Doktor güzel değerin dedi.
Yarın prof. görmek istiyormuş. Sabah kontrole gideceğim.

Saol cnm ama işyerinede yalan söylemekten bıktım vallahi
Gitmesem olurmu dedim dr sen bilirsin bana glirsin yarın dedi o zaman
ama görünsen faydalı dedi
mecbur ok dedim.

ohh testlerinde güzel çikti sıra bebişte inşallah tutunur annesine...
canım ne deyip çıkıyosun iş yerinden bilmiyomu patronun falan..

ohh testlerinde güzel çikti sıra bebişte inşallah tutunur annesine...
canım ne deyip çıkıyosun iş yerinden bilmiyomu patronun falan..

İnşallah zaman bi ona gelsinde bakalım
yok bılmıyrolar zaten kontrolu öğle tatilinde yetiştiriyorum böyle elzem şeyler çıkıncada bişeyler bulmaya çalışıyorum ama sıkıyor buda beni

İnşallah zaman bi ona gelsinde bakalım
yok bılmıyrolar zaten kontrolu öğle tatilinde yetiştiriyorum böyle elzem şeyler çıkıncada bişeyler bulmaya çalışıyorum ama sıkıyor buda beni

ohh walla iyiymiş kız benim ne aşamada olduğumu bile biliyolar .. :) aşılama yaptırıyom raporum çıkcak tüp bebeğe geçiyom :) çünkü öğle tatilim yok mecbur bilmek zorundalar :)

haziranda yaptırmıştım tutmamıştı, bu ayı boş geçtim ben. olumlu yada olumsuz gelişmelerden haber ederim sizi artık
Canım tedavi sonrası gecikme olabiliyor bende 1 ay olmamıştım ihmal etmr tabii ins bebiş geliyordur da ondan olmamıştır; (
Geldim canlar.
Doktor güzel değerin dedi.
Yarın prof. görmek istiyormuş. Sabah kontrole gideceğim.
Ohh çok şükür canımmmmprofta görsün tabii yaw ayy nezaman toplanacak acaba çokk merakediyorummm )

Kızlar tam 1 saat koştum gene streç filme sarılıp tabibu sabah itibari ile 55.4 tümm 56.6 ile başlamıştım pazartesiideenn sen ne alemdesinn??

gerçekten süpersiniz kızlar. sbl sen de muhteşemsin cok güzel ben de pazartesi başladım diyet ehh işte ama iftardan sonra spora gidiyorum 3 gün benim gitiğim yer . diğer günlerde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. oruçken zor oluyor o yüzden iftar sonrası gerçi bugün bir ilk gerçekleştirip yavaş tempo yürüyüşe çıkacağız eşimle şimdi ben senin kilonda olsam ne isterim amaç 55 zaten şimdi cok fenayım :26: ama hala 40 beden hatta bazı 38ler oluyo:26: kendimi mi teselli ediyom ne

akşamları bodrum döneri gibi sarınıp yürüyorum ama sadece 1 kg gitti hatta bugün sebze kızartma vardı menüde hiç bişey yemedim ama sadece kızartma ve yoğurt yedim hatalıyım biliyorum ama dayanamadım neyse amaç akşam az yemek :)

haftaya olacak sanırım canım

Sinem seni çok merak ettim nabtın hadi güzel haber ver de şenlensin buralar)
Guldusum gittin mi doktora
Sbl sen de yoğsun nerdesinnnn özletmeee)
Ve diğerleri nerelerdesiniz

Günaydın kızlar,

Geldim. Doktor baktı 12-13 tane var dedi. Yine e2 kan verdim.
Sonuca göre dozajı düşürecekler ve baskılıyıcı iğne verecekler oraglutan mı neydı adı ondan.
Duruma göre yarın yine görmek isteyebilirim dedi.
Çok sıkıldım koşturmaktan

canım maşallah hepsi kaliteli yumurtalardır inşallah.. sıkılma bak çoğu gitti.. düşün biz daha başlamadık bile :)

canım maşallah hepsi kaliteli yumurtalardır inşallah.. sıkılma bak çoğu gitti.. düşün biz daha başlamadık bile :)

İnşallah canım bakalım ne olacak
Doktor içeri bi girdi 4 kişi ile aman allahım dedim noluyor.:)
Bi kadın avrdı 5 tüp bebek denemesiymiş moralim bozuldu.
Başka birileri vardı adam öküz bidiğin karısına bağırıyordu.
hemşirede beyfendi sessiz olun sorun eşşinizde değil sizde dedi morardı kaldı öküz
o sıra gidip suratının ortasına vurasım geldi.
Evet yarısı bitti gibi ama sıkılıyorum koşturmaktan. Her yere yetiş işe,eve,hastaneye,annemlere vs. gücümün kalmadığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…