İnşallah canım bakalım ne olacak
Doktor içeri bi girdi 4 kişi ile aman allahım dedim noluyor.:)
Bi kadın avrdı 5 tüp bebek denemesiymiş moralim bozuldu.
Başka birileri vardı adam öküz bidiğin karısına bağırıyordu.
hemşirede beyfendi sessiz olun sorun eşşinizde değil sizde dedi morardı kaldı öküz
o sıra gidip suratının ortasına vurasım geldi.
Evet yarısı bitti gibi ama sıkılıyorum koşturmaktan. Her yere yetiş işe,eve,hastaneye,annemlere vs. gücümün kalmadığını düşünüyorum
hemşirede beyfendi sessiz olun sorun eşşinizde değil sizde dedi morardı kaldı öküz
Evet yarısı bitti gibi ama sıkılıyorum koşturmaktan. Her yere yetiş işe,eve,hastaneye,annemlere vs. gücümün kalmadığını düşünüyorum
Canım öle düşünme bitecek bak az kaldı) hamile haberini verirken bu yaşadıklarını çoktan unutacaksın )
Canım öyle düşünme, başlamak bitirmenin yarısıdır bak az kaldı inşallah sonu da güzel çoooook olacak
ohoooo bu ne yaaa alırım ayağımın altınasen bize bunu yapamazsın sen bizim umut kaynağımızsın sorumlulukların var bize :)
kuzum yarın öbür gün iş ev çocuklar annen kocan hepsi artacak... evet belki hepsine tam yetemiycez ama olsun.. bazen sabahları evden çıkarken düşünüyorum... birsürü adam çoluk çocuk evde yatarken ben çalışkan bi insanım mesela bu sabah çamaşır astım çıktım.. sende öylesin herşeye yetecek kadar gücümüz var ... ha evde oturmak ve yemek yapıp ev temizlemek bana yeten sevdiğim bişi aslında ama napıyım kendime gaz veriyorum :)
selam kızlar doktor aradı
e2 değerim düşmüş 973 bugün
yarın sabah tekrar kontorle gideceğim kan değerime bakacaklar.
orgalutran verdi 5 şırıngalık bu akam başlayacağım vurulmaya.
canım bu e2 değerinden anlamıyom iyimi kötümü düşmesi bilmiyorum ...
5 şırıngalıksa demekki haftaya salı yada çarşamba yumurtan toplancak ve muhtemelen kadir gecesi gibi güzel bi günde transferin yapılacak... hemen hemen... inşallah hayırlara vesile olacak canım benim
selam kızlar doktor aradı
e2 değerim düşmüş 973 bugün
yarın sabah tekrar kontorle gideceğim kan değerime bakacaklar.
orgalutran verdi 5 şırıngalık bu akam başlayacağım vurulmaya.
canım yanlış hatırlamıyorsam e2 düşmesi iyi. çünkü benim bir aşılama tedavim e2 yüksekliğinden iptal edilmişti... moralini yüksek tut bu bayram sana inşallah çifte bayram olacak bebişin göbüşüne konacak
Yaaww evett sinemi bende merakettim seni de merak ediyorumSinem seni çok merak ettim nabtın hadi güzel haber ver de şenlensin buralar)
Guldusum gittin mi doktora
Sbl sen de yoğsun nerdesinnnn özletmeee)
Ve diğerleri nerelerdesiniz
Canımmm canını sıkma bitti sayılır az kaldı bayrama meleklerinle giricen inşkızlar orgalutranı vurudm ama gelın baan sorun geberıyorum resmen
zor girdi onu bi tarafa bırak 10 dk yanıyor ve kabarcık topladı neden oldu anlamadım
Yaaww evett sinemi bende merakettim seni de merak ediyorum)
Bugün yoğundum canım tüp bebek için sandığımdan onay almam gerekiyordu evraklarımı topladım gittim yarın kurula girecek tatil öncesi halledeyim dedim pazartesi günü de fiyat onayı alıcam sonra herşey hazır olucak)Birde kedim hasta onunla uğraşıyorum yawrum klima mı çarptı anlamadım çok öksürüyor
Canımmm canını sıkma bitti sayılır az kaldı bayrama meleklerinle giricen inş
O da mı deri altı canım kendin mi yaptın yani?hay allah ya niye öyle oldu ki acaba ama forumlarda okurken denk geliyorum çatlamayı engelleyen iğneler genelde zorluyormuş biraz fakat dikkat et kabarcık olayını alerji falan olmasın allah korusun
..
evet canım oda göbekten becerip vuramadım galiba.
çokta yaktı yarın sabah yine vurulcam
oturdum aglıyorum vallahı sınırlerım bozuldu
Ya kıyamam okurken içim gitti ama hepsi geçecek biliyorsun di mi hiç üzülme çünkü bu topikteki herkes senin için dua ediyo hemde bol bol)
Yaaww evett sinemi bende merakettim seni de merak ediyorum)
Bugün yoğundum canım tüp bebek için sandığımdan onay almam gerekiyordu evraklarımı topladım gittim yarın kurula girecek tatil öncesi halledeyim dedim pazartesi günü de fiyat onayı alıcam sonra herşey hazır olucak)Birde kedim hasta onunla uğraşıyorum yawrum klima mı çarptı anlamadım çok öksürüyor
Canımmm canını sıkma bitti sayılır az kaldı bayrama meleklerinle giricen inş
O da mı deri altı canım kendin mi yaptın yani?hay allah ya niye öyle oldu ki acaba ama forumlarda okurken denk geliyorum çatlamayı engelleyen iğneler genelde zorluyormuş biraz fakat dikkat et kabarcık olayını alerji falan olmasın allah korusun
..
saol canım benim çok kötü oldum psikolojim bozuldu sanırım
biraz dışarı çıkıp yürüyeyim bari.
kızlar orgalutranı vurudm ama gelın baan sorun geberıyorum resmen
zor girdi onu bi tarafa bırak 10 dk yanıyor ve kabarcık topladı neden oldu anlamadım
Canım değerin çok düşmemiş zaten çok yükselmesi tedavi iptaline bile sebep oluyomuş kafana takma bencede problem olsa doktorun sölerdi.dün 1,416 iken bugün 973 doktor bunu kafana takma dedi ama internette araştırdım önemliymiş.
İnşallah canım ya allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günün hayrına.
Yapma canım eğer zorluyosa klinikte yaptırsana iş dönüşü yol üstünde.uzun süren bişey değil nasılsa.iğne sayın çok kendin kasma bence.bu arada yumurta sayısı fazla olduğu için herhangi bi rahatsızlık oluyomu kilo yaptımı yada şişlik?çalışırken zorluyomu?evet canım oda göbekten becerip vuramadım galiba.
çokta yaktı yarın sabah yine vurulcam
oturdum aglıyorum vallahı sınırlerım bozuldu
canım aglama sakın yarın hastanede vurul igneyi kabarcık oluştu falan de belki normaldir veya doktorunu ara ne derse onu yap canını sıkma iyi düşün iyi olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?