Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Şimdi yine e2 kan tahlili verdim arayacaklar bakalım kaç çıkacak :)
kendim vurabiliyorumda bu iğnenin ucu kalın canım birde dr dedi evet kızarıklık oluşması normalmiş 4 saat sonra geçiyor ama yakıyor
yok canım bı rahatsızlıgım yok kılo almadım cunku 2,5-3 litre su ıcıyorum. bu beni kurtarıyor
çalışırken şimdilik zorlugum yok işim masa başı zaten. git gellerde zorluyor ondada rally yapıyorum yollarda
hatta sabah o kadar hızlı kullanıyorum kı bı baktım bırı gaza geldı :))) makas atıp duuyor onumde trafık oldu hayırdır dedım abla helal olsun dehset araba kullanıyosun dedı:)hee dedım ecele gidiyorum. acelem var keyfımden degılsende hız yapma dedım :)

Kızlar doktor aradı kan değerim 1,262 çıkmış
sordum bu oranın ne olaması lazım. normal değeriniz dedi yüksek çıktığında folikül sayısı fazla olduğu için puregon doazjınnın düşürecektik gerek yok bu şekilde devam edelim dedi
yarın sabah yine gideceğim

Değerinin normal olmasına sevindim canım ya sanırım sen hergün gidiyosun Di mi ??

Değerinin normal olmasına sevindim canım ya sanırım sen hergün gidiyosun Di mi ??

Saol canım benim.
Evet hergün gidiyorum. sordum hergün gelecekmiyim dr bey hassas bu konuda bir günde bile değerler değişiyor dedi.
riske atmamak için dedi. peki dedim.

sen ne durumdasın ozikacım
Sırf kan olsa işyerine yakın yerde kan verir sonucunu doktora gönderirdin bu kadar koşmazdın benimde işyerimde kimse bilmiyo hatta ailemdede. Onun için o KadR zorlandım ki şimdi tüp bebeğe geçersem nasıl halledicem diye kara kara düşünüyorum ve seni takip ediyorum ) canım ben de belirti var am psikolojik olabilir ara ara sancı oluyo kasıklarda göğüslerim şişti ve sürekli uyku hali ;( akşam 10 da uyumuşum ama dediğim gibi bence ne istiyorsak öle oluyo psikolojik deli olduk hepimiz )

kanda veriyorum. Alttan muayenede ediyor.
yeditepe üniversitesi hastanesine

merhaba yeditepe üniv.hastanesinde hangi doktora gidiyorsun?bende aşılama yaptırcam heyet raporunu bekliyorum zeynep kamilde mi yoksa dışarda mı yaptırsam karasızım ne kadara yaptırdın raporlu mu?

Aynen canım sırf kan değil muayenede var.
İnanki stres yapıyorum kimse bilmediği içinde yetişecekmiyim vs.
Ama aaşılamadan biraz farkı var hani ben her anımı paylaşıyorum canım sizler içinde bir yol gösterici olsun diye.
İnşallah hamilesindir canım :)

canım bende heyecan dışında hiç bişi yok bide göğüslerim sanki büyüdü ama psikolojikte olabilir :44:Komikim yani Senin ne sandığın var canım tüp bebeğin hepsini mi ödüyor

Nerdesin bebişim kedin nası oldu

Ayy kızlaarr akşam birşey oldu telden bizim topiği açamadım bir türlü sinir oldumCanım sabah başka veterinere gittik haftasonu en sosyetik bveterinere gitmiştik sadece orası açık diye muayene bile etmedi doğru düzgun ilaç verdi sadece üşütmüş olabilir kalp olabilir ilaçları kullanın dedi ama geçmedi bugün sabahtan aldım kızımı başka yere gittik kalp problemimiz çıktı yaşa bağlı(Hafif bir dolaşım bozukluğu ve ritm bozukluğu varmış birsürü iğne yaptılar yeni gelebildik eve 3 gün boyunca hergün gidip iğne olucak(nasıl üzgünüm anlatamam onlarda benim çocuğum gibi 11 senedir benimle ufacıktı sokaktan aldığımda pis yaralı yüzüne bakmassın yolda görsen o haldeydi artık yavaş yavaş yaşlanıyor tabi şişko çok yiyiyor ondan oldu gibi geliyor bana diete sokucam obezi...

Canım inş pozitif olacak bu ayyBenim eşimin işyerinin bağlı olduğu bir sağlık sandığı canım emekli sandığı gibi diyeyim ama hepsini karşılamıyor tabi mesela aşılamada sadece 335 tl sini karşıladı ama ilaçlarımı karşılıyor çok şükür...Tüp bebek için nekadarını karşılayacağı haftaya belli olacak ama sgk 1000tlsini karşılıyormuş tahminen ona yakın olur daha fazla olmaz neyse napalım allahtan sayende memoriala gittim de eve yakın oldu yoksa hergün git gel yapmak zor olacak tedavi süresince.
Ayy moralim çok bozuk kedişimden ötürü ya birde hayvan dersin kedimi taşıma çantasına koyuyorum götürmek için köpeğim ağlamaya başlıyor arkamızdan tüm bloğu inletmiş vik vikk ağlamış hiç yapmaz ulumuş anlıyor bir terslik olduğunu yawrum ya offf

merhaba yeditepe üniv.hastanesinde hangi doktora gidiyorsun?bende aşılama yaptırcam heyet raporunu bekliyorum zeynep kamilde mi yoksa dışarda mı yaptırsam karasızım ne kadara yaptırdın raporlu mu?

cem bey. özel yaptırıyorum ben ssk geçerli dğeil orda.
ialçalr vs. 6-7 bini bulacak sanırım

Canımmm nasılsınnn??Dün sana yazacaktım sayfayı açamadım bir türlüstres yapma nolur çoğu gitti azı kaldıKimsenin bilmemesi nasıl zorluyor biliyorum canımn azcuk daha sabır asıl zor kısmı transfer sonrası beklemek gibi geliyor bana ayy çok heycanlı canımm
Sayende bizlere gerçekten ışık tutuyorsun canım zira bu konuda gerçekten çok bilgisizmişiz ben bunu tüp bebek topiğine ilk baktığım gün anladım allah allah ne konuşyyor kızlar dedim)

saol canım bugün daha iyiym sen nasılsın?
Dün ağladım biraz rahatladım :)) iyi oldu.
evet yarısı bitti şükür yarın yine çağırdı bakalım
ama cidden yorulduğumu hissediyorum inşallah sonu güzel olur.
evet zor kısmı tansfer sonrası o zaman yine kalçadan iğne yiyicem :))))
benimde hiç bilgim yoktu ki canım gittikçe yaşadıkça öğreniyorsun
Allah sonumuzuz hayır etsin

sibelim geçmiş olsun kediciğin için.
umarım tez zamanda iyleşir. :)
Sağol canımm inş..Ömür boyu ilaç kullanacak artık ama öksürüğü geçsin rahat etsin başka birşey istemiyorum...

Ağlamak rahatlatır canım iyi yapmışsın ama rabbim inş bundan sonraki göz yaşlarını mutluluktan akıtsın...Kolay değil canım elbet yorulacan ama inş sonu güzel olacakk )Hahaha yine mi o iğnee anneeemmmm Buarada birşey sorucam doktor sana glifer diye bir ilaç verdi mii??Benim reçeteme yazmış dün eczacıya sordum şekerin mi var dedi yok dedim sonra reçeteye baktı aa dedi göbek bölgesinde yağ toplanmasın diye yazmış dedi diğer ilaçlar kilo ve karın bölgesinde yağ toplar bu da onu engelliyor dedi şaşırdım keşke hemen başlatsaydı tedaviyi beklemeden yaw

İnşallah bebeğim :)
Bu iğne orgalutran yumurta baskılıyıcı iğne. Yakması normalmiş kızarıyorda sabah hemşire vurdu normal dedi.
Vallahi dart gibi sapladı Biliyorlar işlerini yarın sabah getir ben vururm dedi :)
o ilacı canım yumurtaları topladıktan sonra verecekler sanırım. Çatlatma iğnesinden sonra çok su tolama oluyormuş.
Ben günde 2,5-3 litre su içiyorum o yüzden bir rahatsızlığım yok şükür. İlkinde hiç içmemiştim karnım 5 aylık hamile gibiydi.
Şimdi düzenli besleniyorum balık yiyyorum salata. su iyi bakıyorum kendime:)

Ay kiyamam şapşala bak ağlamış peşinizden ) hahaha Şişko kedi süper onada streç film sar yürüyüş bandına çıkar başına da bi bandana) hahaha gözümün önüne geldi komik olur . Canım hemen iyileşir inşallah bi de ona üzülme ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…