Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım inşallah ) senin de bu tedavin başarılı bi şekilde son bulacak hiç üzülme

İyi bari nasılsa gidicen ona yaptır daha iyi)ben gonalf i bile milim milim batırıyordum hahah)onu nasıl yaparım allah bilirOlabilir canım ama bol su içmek gerekiyormuş zaten hatta tüp bebek topiğinde gördüm birinin doktoru ph değeri açısından özellikle saka su içeceksin demiş :S Beslenme ve su çok önemli iyi bak kendine de yumurtişlerine dee sonrası meleklerine dee inş)
Zaten koşu bandı üstünde yatıyor şuan onu takip etmekten iş yapamiyorun ilaçların olumsuz bir etkisi olacak mı diye :26::26:inş canım ya anneciğimin emaneti o bana((

evet kendimde yaparım sorun değilde o daha iyi yapıyor :)
Hahahh vallahi 225 ünitede bitmek bilmiyor hayatım ya. yavaş yavaş vuruyorum.
hemşire sabahki iğneyi direk enjekte etti benim gibi yavaş yavaş yapmadı :)
evet tüp bebek topiğnde yazmıştı bende oraya yazıyorum :)
balık hiç sevmem ama haftada 3 kez ablık yiyorum şimdi ıykkk
suyu dün ve bugün biraz az içtim fazllaştırmam lazım :)

kuzular sohbete dahil olamıyorum.. bugün son günüm bayram sonu dönücem özlicem sizi .. kendinize iyi bakın döndüğümde güzel haberlele görüşmek üzere :)

Yok canım ilaçların niye olumsuz etkisi olsun kafaya hiç takma iyileşir inşallah tez Zamanda

İnşallah canım vallahi test pozitif çıksada inanamam gibi geliyor :)
Göbişim mosmor :) hahah komik görünüyor. :)
neden morardı acaba yavaş vuruyosun diyemi hemşire gibi ilk önce batırırken sert batırsan belki morartmaz canım yaaa..pozitif olacak pozitif bu kadar kişinin duası var hayırlısıyla. bende bugün yedim kırmızıyı kendiliğinden olacak değildi ya işte umut

kuzular sohbete dahil olamıyorum.. bugün son günüm bayram sonu dönücem özlicem sizi .. kendinize iyi bakın döndüğümde güzel haberlele görüşmek üzere :)

iyi tatiller geriye gellirken iki kişi bekliyoruz canım :):)

Yok canım ilaçların niye olumsuz etkisi olsun kafaya hiç takma iyileşir inşallah tez Zamanda

ozikacım senin kaçıncı günündü baya oldu sanırım seninde?

Canım benim test günüm Çarşamba daha var ana umut dünyası işte içim hep kıpır kıpır ) sen ne düşünüyorsun tüp bebeğe başlıcakmısın

Kızlar değerlerim düşüyo, pazartesi betahcg 273,88 di. Bu gün 189,84
Sonuçlar hiç iyi değil, rahime tutunamadı herhalde bilmiyorum doktor pazartesi gene kanda baktıralım dedi.
Görüşmeyeli sizler nasılsınız ?

yok bence laboratuvar hatasıdır.Niye düşsün bu kadar yükseldikten sonra. başka yerde yineleseydin.

Hay allahım ya hayırlısı olsun canım çok üzüldümnasıl bir duygu bilirim iki kere yaşadım(ama olumlu yönüyle bakmak lazım hamile kalabiliyorsun bu güzel birşey...

yok bence laboratuvar hatasıdır.Niye düşsün bu kadar yükseldikten sonra. başka yerde yineleseydin.
Umarım dediğin gibi olur,pazartesi günü tekrar bakılcak hayırlısı bakalım..

Hay allahım ya hayırlısı olsun canım çok üzüldümnasıl bir duygu bilirim iki kere yaşadım(ama olumlu yönüyle bakmak lazım hamile kalabiliyorsun bu güzel birşey...

Oooo 2 kere mi yaşadın,Allahım neler yaşatıyosun bunada şükür.beterinden koru. Evet aşılama da olsa hamile kaldık sonuçta kucağımıza alamasakta öyle 1 haftalık sevindirik olduk...

daha dur mervecim yaaa hemen yelkenleri suya indirme bekle.hemen kötü düşünme ...

daha dur mervecim yaaa hemen yelkenleri suya indirme bekle.hemen kötü düşünme ...

Keşke bende senin gibi düşünebilsem, aptal gibiyim ne hissettiğimi dahi bilmiyorum.
Ucunda ölüm yok yaa, ne yapalım bi daha olur. Rabbim nasip ettiyse alıcaz kucağımıza. Umarım pazartesi güzel haberlerim olur

bak ben doktorumla konuştum ve bana dediki olumlu olucaksın ve olumlu olduğun zaman bebeğin sana gelecek dedi. bence haklı bebeklerimiz Allah babanın yanından bizi seyrediyorlar ve bizim huzurlu oldduğumuz dönemde bize gelecekler :)

Malesef canım insan elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalıyor (Allah beterinden korusun canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Boşver canım yaw nasılsa gidiyorsun yapsın hemşire
Canım seni hiç görmedim ben temmuz 2013 ve ağustos 2013 te tüp bebek deneyecek olanlar topiğindeyim allahım maaşallah hergün çifter çifter pozitif haberleri var) epeyde bilgilendim yaw ve benim gideceğim hastanede yaptıranlar da cok fazla )

selam kızlar
yine sabahın köründe gittim geldim doktora
yine kan verdim. yine ymurtalarıma bakıldı 14-15 cm olmuşlar yumoşlar:)
pazartesi sabahı bir daha gideceğim birazdan ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…