Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
yine sabahın köründe gittim geldim doktora
yine kan verdim. yine ymurtalarıma bakıldı 14-15 cm olmuşlar yumoşlar:)
pazartesi sabahı bir daha gideceğim birazdan ararlar

büyüyolar seninkiler hergün mü gidiyosun kontrole yoksa 2günde 1 mi

büyüyolar seninkiler hergün mü gidiyosun kontrole yoksa 2günde 1 mi

evet canım büyüyorlar bakalım:)
evet ya hergün bir tek yarın gitmeyeceğim pazaretsi gideceğim tekrar duruma göre ya çarşamba yada perşembe yumurtaları toplayacaklar sanırım

evet ya hergün bir tek yarın gitmeyeceğim pazaretsi gideceğim tekrar duruma göre ya çarşamba yada perşembe yumurtaları toplayacaklar sanırım

oo ne güzel senin işlem baya ilerlemiş, güzel sonuçlar alırsın inşallah.

ınsallah canım sagolasın
sen ne durumdasın canım

Valla şaşkınım çok, araştırıyorum kimisinin beta hcg yükselmiş sorunsuz devam edilmiş gebeliğe, çogunlukla ama kimyasal gebelik olmuş kanama ile düşmüş. Doktor bana dış gebelikten bahsetti ben ondan korktum. Araştırmıyım diyorum ama gene de elimde değil,
Anlamadığım rahim duvarının kalınlığı çok iyiydi aşılama hiç bi sorun yaşamamışken nasıl birden hiç hesapta yokken böyle bi sorunla karşılaştık anlamış değilim. Rabbim böyle uygun gördü demek ki.

canım araştırma dıyecegım ama ınsanın elınde olmuyor
sımdı dr ne zaman gıdeceksın canım ne yapacak

Canım dış gebelik olayını ben söylemek istememiştim sana ama sen bakmışsın değerin tekrar yükselirse doktorun ilk şüpheleneceği durum dış gebelik oluyor allah korusun dilerim öyle şeyler olmaz çok kafana takma ve araştırma benimkilerde doktor şöyle demişti kadınların % 80inde olan bir durum kimyasal gebelik fakat çoğunda farkına varılmıyor adet geçikmesi dediğimiz durumların çoğu aslında kimyasal gebelik demişti fakat coğu bayan adetim 1 hafta geç geldi falan der önemsemez fark edilmez senin sürekli takipte olduğun için görüyoruz demişti ve döllenmeden kaynaklanan bir takım sistemik hatalardan ötürü olur demişti yani bazı şeyler yanlış gider ve hatalar vardır oyüzden demişti..Ama dediğin gibi bazı kişilerde de tekrardan artıp sorunsuz bir gebelik olabiliyor dilerim seninde öyle olacak canım..
Canım haydi hayırlısı bol bol yumurtişin olsun inş kaliteli kaliteli Ayyy darısı başıbaşıma bu aydan harcamalarımı kısmaya başladım ya bugün bir ayakkabı beğendim tam alacaktım aklıma tedavim geldi ayy dedim almayayım nerden sıksam kardır Çok şükür kenarda var birikmiş iyi kötü ama onada pek dokunmak istemiyorum hem maddi hem manevi ne zor şeyler yaşıyoruz ya rabbim yardımcımız olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin...Bugün alısveriş yaparken mağazanın çocuk bölümünden girmişiz eşimde minicik cicili bicili etekler şortlar pabuçlar gösterdi bana ayy nasıl koyverildim anlatamam anında indi göz yaşlarım tutamadımbaktım onunda gözleri kızardı kaçar gibi ayrıldık oradan((

Dün gece Eyüp'e gittim ve hepimize dua ettim . Merve güldusum sbl snm joker emoş stranger iden ve diğerleri) aklıma gelenleri ismiyle gelmeyenleri de topiğin adıyla dua ettim. Tabi biraz değişik dua oldu isimleri bilmeyip nicklerle ama olsun Allah biliyo gönlümüzü)alllah hepimizin dualarını kabul etsin ben 41 Meryem okuyorum bakalım son 3 kaldı

Sbl kedin nası oldu canım ya snm noldu acaba çok merak ediyorum) inşallah hamiledirde tebriklerden vakit bulamamıştır buraya gelmeye

Rabbim herşeyin hayırlısını versin... cok zor eminim ama güçlü ol ve iyi düşün daha yolun başındasın sende sanırım ilk denemendi, olmadı bi daha olmadı tüp olmadı yine... biz bu yola baş koyduk hanımlar Rabbim tüm isteyenlerin meleklerini bir an önce göndersin inşallah...

Canım benim test günüm Çarşamba daha var ana umut dünyası işte içim hep kıpır kıpır ) sen ne düşünüyorsun tüp bebeğe başlıcakmısın

Allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inş. Evet nicklerle dua etmek biraz garip oluyor ama rabbim niyetimizi biliyo.allah isteyen herkese nasip etsin inş

Allah kabul etsin kuşum :)

Kizlar yine hastanedeyim tup bebek unitesinde bende baska manyak yok sabahin köründe:)ne yapayim dr bugun cok yogunmus hemen yakalarim belki.umarim yakalarimda beklemem.daha ise yestismem gerek:)aksamdan bu tarafa kasiklarimda acayip baski var sanirim yumurtalar büyüdü.simdilik bu kadar kizlar gorusmek uzere:)

Evet kızlar geldim.
Yumurtalarım 15-16/16-17 olmuş. e2 ve prote.kan testi verdim.
kan testi sonucuna göre sanırım çarşamba tekrar gideceğim.
Dün akşamdan bu tarafa baskılı bir ağrım var. oda yumurtaların byümesinden kaynaklanıyormuuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…