Dün gece Eyüp'e gittim ve hepimize dua ettim . Merve güldusum sbl snm joker emoş stranger iden ve diğerleri) aklıma gelenleri ismiyle gelmeyenleri de topiğin adıyla dua ettim. Tabi biraz değişik dua oldu isimleri bilmeyip nicklerle ama olsun Allah biliyo gönlümüzü )alllah hepimizin dualarını kabul etsin ben 41 Meryem okuyorum bakalım son 3 kaldı
Evet kızlar geldim.
Yumurtalarım 15-16/16-17 olmuş. e2 ve prote.kan testi verdim.
kan testi sonucuna göre sanırım çarşamba tekrar gideceğim.
Dün akşamdan bu tarafa baskılı bir ağrım var. oda yumurtaların byümesinden kaynaklanıyormuuş.
canım Allah razı olsun.. bende bu sene iki defa gittim manevi huzur kur'an okudum camide dua ettim hoca yemek esnasında dua ederken gözyaşlarımı tutamadım herkesin derdi var ama bu çok büyük çaresizlik Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder bebişlerimiz bizi bekletmez :))
hoşgeldin canım sana yetişemiyorum maşallahhhhh nazar degmesin sana canım
yumurtalar iyi sanırım hadi az daha sabır canım gelicek tübbebegimiz
Dün gece Eyüp'e gittim ve hepimize dua ettim . Merve güldusum sbl snm joker emoş stranger iden ve diğerleri) aklıma gelenleri ismiyle gelmeyenleri de topiğin adıyla dua ettim. Tabi biraz değişik dua oldu isimleri bilmeyip nicklerle ama olsun Allah biliyo gönlümüzü )alllah hepimizin dualarını kabul etsin ben 41 Meryem okuyorum bakalım son 3 kaldı
Evet kızlar geldim.
Yumurtalarım 15-16/16-17 olmuş. e2 ve prote.kan testi verdim.
kan testi sonucuna göre sanırım çarşamba tekrar gideceğim.
Dün akşamdan bu tarafa baskılı bir ağrım var. oda yumurtaların byümesinden kaynaklanıyormuuş.
Ohh süper, heyecanla okuyorum yazıklarını güldüşüm, inşallah güzel haberini hep birlikte kutlarız
guldusuuuummmmmmmm canim dualarim senleeeeee bu yumoscuklar guccuk guccuk bebiscikler olcak inssssssss gobusune konuvercek ...
guldusuuuummmmmmmm canim dualarim senleeeeee bu yumoscuklar guccuk guccuk bebiscikler olcak inssssssss gobusune konuvercek ...
:)saol canım.
İnşallah hepimizin haberlerini duyar mutlu oluruz
Şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul eder inşallah
sen ne durumdasın canımcım
ayy tatlimm ne olsuunnn ara vermisti dr bi ay bende ramazan dolayisiyla iki ay ara vermis olcam bir daha ki reglden sonra hsg cektircem temiz cikarsa iki ay daha beklicem daha da olmazsa ikinci asilama planlarim boyle şimdilik........birde sogan kurume devam edicem iki ay daha
Canım ben bekleme dönemindeyim, haziranda ilk aşılamamı olmuştum Eylülde 2.yi deneyeceğim kısmetse
ayy tatlimm ne olsuunnn ara vermisti dr bi ay bende ramazan dolayisiyla iki ay ara vermis olcam bir daha ki reglden sonra hsg cektircem temiz cikarsa iki ay daha beklicem daha da olmazsa ikinci asilama planlarim boyle şimdilik........birde sogan kurume devam edicem iki ay daha
ne kadar zaman oldu canim deneyeli
canım Allah razı olsun.. bende bu sene iki defa gittim manevi huzur kur'an okudum camide dua ettim hoca yemek esnasında dua ederken gözyaşlarımı tutamadım herkesin derdi var ama bu çok büyük çaresizlik Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder bebişlerimiz bizi bekletmez :))
Valla seninde dediğin gibi herkes bir sürü sıkıntı yaşıyor bizlerde oncesinde ne sıkıntılar yasamisizdir ama bu baska... Bu cok zormus gercekten Allah kimseyi evlâtsiz bırakmasın evlat acısı yaşatmasın .. Ben de hep dua ediyorum ve elimden geldikçe sizleride unutmuyorum . Ne de olsa kader arkadasıyiz)
guldusum tüp bebekte artık tek embriyo koyuyorlarmış çoğul gebeliği engellemek için.doktorun sana bu konudan bahsetti hiç konuştunuzmu
ne kadar zaman oldu canim deneyeli
Canım her gün ben de dua ediyorum hepimiz için, inşallah tez vakitte hayırlısıyla hamiş kalırız ve buradan cümle aleme müjdeli haberi duyururuz :)
himmm hakkinda hayırlısı canım insan hemencik yawrusunu almak istiyor kucağına rabbim daha fazla bekletmesin zaten su aşılama işi bana çok saçma geliyor hic isteyerek yaptirmadim kocis bunuda denemedik demeyelim dedi o yuzden he dediiim.veee o kadar igne ilac kullaninca dr gidip geldikce umutlar artiyoooo sonra ne oluyoooo buyuk bi yikim asilamadan sonra cok psikolojim bozuldu su bir bucuk aydir kafam rahat niee dr gitmedin igne ilaç kullanmadım
himmm hakkinda hayırlısı canım insan hemencik yawrusunu almak istiyor kucağına rabbim daha fazla bekletmesin zaten su aşılama işi bana çok saçma geliyor hic isteyerek yaptirmadim kocis bunuda denemedik demeyelim dedi o yuzden he dediiim.veee o kadar igne ilac kullaninca dr gidip geldikce umutlar artiyoooo sonra ne oluyoooo buyuk bi yikim asilamadan sonra cok psikolojim bozuldu su bir bucuk aydir kafam rahat niee dr gitmedin igne ilaç kullanmadım
çok haklisin canım benim mantigimada ters...spermler falan gucsuz olsa tmm anlarim direk adrese teslim supermenler die dusunurum ama sukur esimde sikinti yok ki....amaaan.neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?