Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım Allah razı olsun.. bende bu sene iki defa gittim manevi huzur kur'an okudum camide dua ettim hoca yemek esnasında dua ederken gözyaşlarımı tutamadım herkesin derdi var ama bu çok büyük çaresizlik Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder bebişlerimiz bizi bekletmez :))

hoşgeldin canım sana yetişemiyorum maşallahhhhh nazar degmesin sana canım
yumurtalar iyi sanırım hadi az daha sabır canım gelicek tübbebegimiz

Bende kendime artık yetişemiyorum canım
evet şimdilik iyi imiş. bakalım kan tetsi sonucu için birazdan ararlar.
Ne diyecekler bakalım.

Canım her gün ben de dua ediyorum hepimiz için, inşallah tez vakitte hayırlısıyla hamiş kalırız ve buradan cümle aleme müjdeli haberi duyururuz :)

Ohh süper, heyecanla okuyorum yazıklarını güldüşüm, inşallah güzel haberini hep birlikte kutlarız

Ohh süper, heyecanla okuyorum yazıklarını güldüşüm, inşallah güzel haberini hep birlikte kutlarız

:)saol canım.
İnşallah hepimizin haberlerini duyar mutlu oluruz
Şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul eder inşallah
sen ne durumdasın canımcım

:)saol canım.
İnşallah hepimizin haberlerini duyar mutlu oluruz
Şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul eder inşallah
sen ne durumdasın canımcım

Canım ben bekleme dönemindeyim, haziranda ilk aşılamamı olmuştum Eylülde 2.yi deneyeceğim kısmetse

ayy tatlimm ne olsuunnn ara vermisti dr bi ay bende ramazan dolayisiyla iki ay ara vermis olcam bir daha ki reglden sonra hsg cektircem temiz cikarsa iki ay daha beklicem daha da olmazsa ikinci asilama planlarim boyle şimdilik........birde sogan kurume devam edicem iki ay daha

guldusum tüp bebekte artık tek embriyo koyuyorlarmış çoğul gebeliği engellemek için.doktorun sana bu konudan bahsetti hiç konuştunuzmu

inşallah canım o arada hamile kalırsın hiç birşeye ihtiyaç duymadan :)
ben acelemi ettim tüp için bilmiyorum ama çok yoruldum iğne ilaç aşılama

guldusum tüp bebekte artık tek embriyo koyuyorlarmış çoğul gebeliği engellemek için.doktorun sana bu konudan bahsetti hiç konuştunuzmu

evet canım tek.
ama yumurta sayısınada bağlı kalitesine göre. tam konuşmadık ama olursa şayet iki tane isterim sorun teşkil etmeyecekse.
öyle bir kanun çıkmasıda çok saçma. hadi 3-4 fazlada 2 olmalı bence
bu kadar azıyet cekılıyor bı seferde cıksın

himmm hakkinda hayırlısı canım insan hemencik yawrusunu almak istiyor kucağına rabbim daha fazla bekletmesin zaten su aşılama işi bana çok saçma geliyor hic isteyerek yaptirmadim kocis bunuda denemedik demeyelim dedi o yuzden he dediiim.veee o kadar igne ilac kullaninca dr gidip geldikce umutlar artiyoooo sonra ne oluyoooo buyuk bi yikim asilamadan sonra cok psikolojim bozuldu su bir bucuk aydir kafam rahat niee dr gitmedin igne ilaç kullanmadım

amin canım hepimizin.
banada saçma geliyor şans % 10 zaten .
aynı iğneleri kullanıyrosun % 50 şans varken % 10 banda saçma geliyor.
Hani söylemek istemedim çünkü çoğunuzu ikinci aşılamayı deneyecek.
insan çok kötü oluor negattif sonuç alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…