Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım ahmet bostancı

hımm hayırlısı olsun benım dedıgım de 750 demıstı de acaba o mu dedim inşallah tutar cunku cok yuklu mıktarlar oduyoruz emegımız bosa gıtmesın[/QUOTE]

inş canımya allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

1 saat önce ovitrelle iğne vuruldum ağzımda bi ilaç kokusu var normalmi birde çok ağrı yapıyor mu?

Canım sen neredesin istanbuldamısın?En güzeli kimseye söylememek zaten söyleyince bir dünya soruya maruz kalıyor insan ama yakın bir arkadasın ya da kuzenin falan yok mu paylaşabileceğin dertleşebileceğin?
canm antakyadyım ben ögretmnlk yapıyordum ama 1 ay önce ayrıldım [özel de] burada yeni tanştgm bikaç arkadas var ama hepsi evlenip bir iki ay sonra gebe kalıp anne oldukları için kimse beni anlamyor akraba desen dedikodu laf kuzenlerimde öyle eksik arıyolar eski samimi arkadşlarım memlekette gözden ırak gönülden ırak bide dedigim gibi kimisi daha bekar kimisin 1 2 cocugu var allah hiçbir kulunun kaderini baska kulunun vicdanına bırakmasın kızlar ne diyeyim

canım hepimizden allah razı olsun.. bak ne güzel gülmek yakışıyo... şimdi heycan sırası bende dimi yarın ola hayrola... ama kızlar benden de kötü haber alırsanız yılmayın bu topikten de bi hamile çıkacaktır inş. yaa .... çıkmazsa yok artık bi kurşun neyim döktürürüz:)))

Canım çok üzüldüm ama pes etme. Çok zor ama allah gücünü kuvvetini veriyor. Sabret inşallah güzel haberlerini duyacağız.

idencim sen nasılsın?varmı vucutta farklılık
ben hasta olacakmısım gıbı hıssedıyorum

en az 10 ve üzeri olması gerekiyor ve 2 gün sonra iki katı olmuş olması gerekiyor :)

Benim ilk iğnemde adetim gecikmişti ölçtürmüştüm yanılmıyorsam 0,44 çıkmıştı. yarım saat sonrada hasta olmuştum kan verdikten sonra

İden'cim birde senin çok erken olacak kan vermen.
Sonuçta aşılamadan 10 gün sonra değer normale geliniyor diyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…