bülent alp bey demı canım hayırlı olsun?
yok canım ahmet bostancı
canm antakyadyım ben ögretmnlk yapıyordum ama 1 ay önce ayrıldım [özel de] burada yeni tanştgm bikaç arkadas var ama hepsi evlenip bir iki ay sonra gebe kalıp anne oldukları için kimse beni anlamyor akraba desen dedikodu laf kuzenlerimde öyle eksik arıyolar eski samimi arkadşlarım memlekette gözden ırak gönülden ırak bide dedigim gibi kimisi daha bekar kimisin 1 2 cocugu var allah hiçbir kulunun kaderini baska kulunun vicdanına bırakmasın kızlar ne diyeyimCanım sen neredesin istanbuldamısın?En güzeli kimseye söylememek zaten söyleyince bir dünya soruya maruz kalıyor insan ama yakın bir arkadasın ya da kuzenin falan yok mu paylaşabileceğin dertleşebileceğin?
haklısın canım,biliyorum bende rabbim istemezse hiç bişey olmaz...ama işte üzüntüden insanın aklına neler geliyo...ben çalışmıyorum ama evde de düşünmekten kafayı yiyecem,sen yine iş yerinde kafanı dağıtabilirsin,vakit geçer bi şekilde....ama dediğin gibi herkesin kendine göre sıkıntıları var,allahtan eşim ailesi ve benim ailem çok anlayışlılar,bizimle gülüp bizimle ağlayan insanlar,buna çok şükür tabi neleri var...inşallah bu dinlenme sürecinde kendiliğimden hamile kalırım..bak yine bi umut doğdu içime :) allah razı olsun senden canım,senin mutlu haberini alırız inşallah
kızlar hepinize merhaba...yazdıklarınızın hepsini okudum ağlayarak...çok duygulandırdınız beni..size müjdeli haberi vermeyi çok istemiştim ama bu seferde olmadı benim..sabahtan beri yollardayım şimdi geldim eve,sabaha karşı lavaboya gittiğimde 1-2 damla kan geldi korktum adet oldum diye,çünkü daha adetime 3 gün vardı,asla gününü şaşırmazdı...sonra içime bi umut doğdu,o umut hep var gerçi de,neyse belki yerleşme kanamasıdır diye sağlık ocağına gittim laboratuar bozukmuş,derken otobüse bindimm özel bi hastaneye gittim kan verdim ve sonuç negatif,demekki adet oluyorum...çok üzgünüm kızlar inşallah sizler beklediğiniz haberi alırsınız,allah yardımcınız olsun
idencim sen nasılsın?varmı vucutta farklılık
ben hasta olacakmısım gıbı hıssedıyorum
Off ya şu beklemek kadar kötü birşey yok
Kan değerinin kaç olması gerekiyor
en az 10 ve üzeri olması gerekiyor ve 2 gün sonra iki katı olmuş olması gerekiyor :)
Benim ilk iğnemde adetim gecikmişti ölçtürmüştüm yanılmıyorsam 0,44 çıkmıştı. yarım saat sonrada hasta olmuştum kan verdikten sonra
Allah göstermesin dur bakalım. Belki 15 çıkacak ne biliyorsun
ya iden söyleme şöyle sen böyle karamsar oldukça ben de çok kötü hissediyorum kendimi hayır dile hayır olsun:)
ozamanda inanmıcambak ben ne zaman inanırım biliyonmu sonucum 700-800 fln çıkar bir hafta sonrasındada gider keseyi görürüm kalbi duyarım öyle inanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?