Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hatırlarsanız yazmıştım bende 18 temmuzda aşılama yaptırmıştım. maalesef tutmadı dün lekelenmeyle adetim normal tarihinden önce başladı. Aslında umutlu değildim ama insan yinede üzülüyor. dün çok ağladım. Ama hayırlısı diyorum İnşallah. Ağustostaki adetimde tüpe başlıyorum. .onun sonu güzel olur İnşallah. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın .

Bence de yaaa ... Konuşsan doktorunla istiyorum desen belki koyar 2 tane )

evet canım ahtırlıyoruz hayırlsıı olsun üzme kendini
zamanı var demek ki. uamrım tüp bebekte istediğin sonuca ulaşırsın

evet kızlar dr aradı kan değerlerim güzelmiş
yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.

guldusum sağlık açısından bi sıkıntınız varmıydı çocuğun olmamasına sebep olabilecek yoksa sebepsiz infertilitemi?birde 1.5 yılda tüp bebeğe izin verdilermi.benim bi tanıdığım vardı bi tüp bebek merkezinde çalışıyordu 30 yaşından küçükse belirgin bi rahatsızlığı yoksa bekletiyoruz tüp bebeğe geçmiyoruz demişti.

yok hayatım sebesiz infertilite, özelde yaptırıyorum ya sorun olmuyor

Sbl kedin nası oldu canım ya snm noldu acaba çok merak ediyorum) inşallah hamiledirde tebriklerden vakit bulamamıştır buraya gelmeye

Canımmm allah senden razı olsun rabbim kabul etsin dualarımızı vallahi bende her geceki dualarıma topiğimizi de ekliyorumMeryem e bende başlıycam canım...Gerçekten çok zor yaşadıklarimız ve çaresizlik(
Sağol canım kedim daha iyi çok şükür rahat rahat nefes alabiliyor iğneleri bitti ama ömür boyu kalp ilacı kullanacak artık allah beterinden korusun çok üzüldük ama buna da şükür ilaçlarla toparladı...
Sen nasılsın canımm?çarşambaya ne kaldı))
Buarada ben galiba tatildeyken hastalanıcam zira dün yumurtamın çatladığını hissettim nezaman kasık ağrım artsa ogün çatlamış oluyordu dün yine öyle oldu tatilimin 3.günü gelecek sanırım yine zira çatladıktan 14 gün sonra oluyor genelde(bu durumda tüp te eylüle kalacak neyse vardır bir hayır inş bu boşlukta bebiş gelir)

yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.

Ayy canımm haydi bakalım opudan sonrası kolay zaten çok şükür değerlerin de iyi gitti azcık daha sık dişini git geller bitince beklemek daha zor )inş rabbim bebişini sana bağışlayacak canım bu ay...

Ayy canımm haydi bakalım opudan sonrası kolay zaten çok şükür değerlerin de iyi gitti azcık daha sık dişini git geller bitince beklemek daha zor )inş rabbim bebişini sana bağışlayacak canım bu ay...

evet canım sonrasıda beklemek zor yine iğneler :)))
bakalım allah büyük umarım bu sefer yüzüme güler canım

evet canım ahtırlıyoruz hayırlsıı olsun üzme kendini
zamanı var demek ki. uamrım tüp bebekte istediğin sonuca ulaşırsın

canım ya sen tüpe başlamadan önce herhangi bir test yaptırdın ı? pıhtılaşma testleri falan .. yaptırdıysan onlarda adetin 3. günü falan mı yaptırılıyor?

Neden eylüle erteledin canım.
aşılamdanmı devam edeceksin hadi hayırlısı olsun
özelde mi? devlette mi? yaptırıyorsun

canım özelde yaptırıyorum, aslında 1 ay ara verecektik ama sonraki ay doktorum izinli olduğundan mecburen 2 ay ara vermiş olduk

canım hadi hayırlısı demek bayramdan önce bebişin transfer edilecek, süper valla :)))

kızlar acaba merve'nin sonucu ne çıktı ki merak ettim umarım gebeliği devam ediyordur.
bu arada guldusum herşey yolunda gidecek Allahın izni ile belki bayramın çifte bayram olur :) aman güzel dinlen :)

canım ya sen tüpe başlamadan önce herhangi bir test yaptırdın ı? pıhtılaşma testleri falan .. yaptırdıysan onlarda adetin 3. günü falan mı yaptırılıyor?

hormon testi ve rahım fılmım cekılmıstı onceden.
pıhtılaşmaya gerek duyulmadı çünkü hiç düşük yapmadım canım
adetin 2 günü gidiyrosun dr yine süreç aynı 4, günü iğnelerle başlıyorsun

kızlar acaba merve'nin sonucu ne çıktı ki merak ettim umarım gebeliği devam ediyordur.
bu arada guldusum herşey yolunda gidecek Allahın izni ile belki bayramın çifte bayram olur :) aman güzel dinlen :)

İnşallah canım evet nasılsa bayram tatili bi hafta sayılır
yatarım evde ıyı denk geldi. 1-2 gün belki çalışabilirim oda sorun olmaz işim masa başı zaten

Kızlar ya öğlenden beri sanki midemde taş var göğüs altımda resmen bişey sıkıyor gibi

Canım ilgin için çok teşekkürler, ama malesef ...
189 olan değer birden 20 ye düştü, neyseki genede seviniyorum doş gebelik yok. Bi de bu acının üstüne kürtajı düşünemiyorum ....
Hcg nin tamamen 0 olmasını bekliyorum pazartesi gene bi kan tahlili olucam ondan sonra kırmızıları beklicem.
2 ay mola vericem ondan sonra tüp bebek Allahın izniyle.

kuzu ne tüpü bu senin ilk aşılaman değil mi bu?
benim bildiğim en erken 2 aşılama sonrasında tüp oluyorki çoğu yerde 3 aşılama sonrasında tüp uygulanıyor?
birde sizin sorun neydi?sebepsiz infertilite mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…