- 15 Haziran 2009
- 129
- 25
- 118
evet canım tek.
ama yumurta sayısınada bağlı kalitesine göre. tam konuşmadık ama olursa şayet iki tane isterim sorun teşkil etmeyecekse.
öyle bir kanun çıkmasıda çok saçma. hadi 3-4 fazlada 2 olmalı bence
bu kadar azıyet cekılıyor bı seferde cıksın
hatırlarsanız yazmıştım bende 18 temmuzda aşılama yaptırmıştım. maalesef tutmadı dün lekelenmeyle adetim normal tarihinden önce başladı. Aslında umutlu değildim ama insan yinede üzülüyor. dün çok ağladım. Ama hayırlısı diyorum İnşallah. Ağustostaki adetimde tüpe başlıyorum. .onun sonu güzel olur İnşallah. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın .
guldusum sağlık açısından bi sıkıntınız varmıydı çocuğun olmamasına sebep olabilecek yoksa sebepsiz infertilitemi?birde 1.5 yılda tüp bebeğe izin verdilermi.benim bi tanıdığım vardı bi tüp bebek merkezinde çalışıyordu 30 yaşından küçükse belirgin bi rahatsızlığı yoksa bekletiyoruz tüp bebeğe geçmiyoruz demişti.
Sbl kedin nası oldu canım ya snm noldu acaba çok merak ediyorum) inşallah hamiledirde tebriklerden vakit bulamamıştır buraya gelmeye
Dün gece Eyüp'e gittim ve hepimize dua ettim . Merve güldusum sbl snm joker emoş stranger iden ve diğerleri) aklıma gelenleri ismiyle gelmeyenleri de topiğin adıyla dua ettim. Tabi biraz değişik dua oldu isimleri bilmeyip nicklerle ama olsun Allah biliyo gönlümüzü )alllah hepimizin dualarını kabul etsin ben 41 Meryem okuyorum bakalım son 3 kaldı
evet kızlar dr aradı kan değerlerim güzelmiş
yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.
Ayy canımm haydi bakalım opudan sonrası kolay zaten çok şükür değerlerin de iyi gitti azcık daha sık dişini git geller bitince beklemek daha zor)inş rabbim bebişini sana bağışlayacak canım bu ay...
evet canım ahtırlıyoruz hayırlsıı olsun üzme kendini
zamanı var demek ki. uamrım tüp bebekte istediğin sonuca ulaşırsın
Neden eylüle erteledin canım.
aşılamdanmı devam edeceksin hadi hayırlısı olsun
özelde mi? devlette mi? yaptırıyorsun
evet kızlar dr aradı kan değerlerim güzelmiş
yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.
canım ya sen tüpe başlamadan önce herhangi bir test yaptırdın ı? pıhtılaşma testleri falan .. yaptırdıysan onlarda adetin 3. günü falan mı yaptırılıyor?
canım hadi hayırlısı demek bayramdan önce bebişin transfer edilecek, süper valla :)))
kızlar acaba merve'nin sonucu ne çıktı ki merak ettim umarım gebeliği devam ediyordur.
bu arada guldusum herşey yolunda gidecek Allahın izni ile belki bayramın çifte bayram olur :) aman güzel dinlen :)
kızlar acaba merve'nin sonucu ne çıktı ki merak ettim umarım gebeliği devam ediyordur.
bu arada guldusum herşey yolunda gidecek Allahın izni ile belki bayramın çifte bayram olur :) aman güzel dinlen :)
ne sıkıyor ben biliyorum bebiş öncesi hazırlık kerata doğunca göğüslerini sıkıcak ya ondan hazırlık aşaması:)))Kızlar ya öğlenden beri sanki midemde taş var göğüs altımda resmen bişey sıkıyor gibi
kuzu ne tüpü bu senin ilk aşılaman değil mi bu?Canım ilgin için çok teşekkürler, ama malesef ...
189 olan değer birden 20 ye düştü, neyseki genede seviniyorum doş gebelik yok. Bi de bu acının üstüne kürtajı düşünemiyorum ....
Hcg nin tamamen 0 olmasını bekliyorum pazartesi gene bi kan tahlili olucam ondan sonra kırmızıları beklicem.
2 ay mola vericem ondan sonra tüp bebek Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?