Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ilk aşılamam dı canım, özel olduğu için. Hemşire bana aşılamadan önce direk tüp bebeği önerdi, hiç zaman kaybetme bence dedi, şansın az olduğu için.Ben ısrar etmiştim aşılama için. O da hüsran oldu :)
Ben pko'luyum, eşimde maşallah hiç bi sorun yok.

mervecim doktorun ne önerirse bence onun doğrultusunda hareket et. Tabiiki zaman önemli olabilir sabrımız zorlanıyor bu işler sırasında ama ne bileyim basamak basamak gitmek daha iyi gibi geldi.Hani daha kesin olsun tüp olsun diye bişey yokki hayırlı zamanda olucak ama tüp ama aşılama.Allahım ne zaman kısmet ederse inşallah...

Ne güzel işte hemen değerlendir belki senin Bebiş kendi gelmek istiyo) Bebiş gelip belki regli olmazsın niye böle düşünmüyorsun kuşum)

canım ya sen tüpe başlamadan önce herhangi bir test yaptırdın ı? pıhtılaşma testleri falan .. yaptırdıysan onlarda adetin 3. günü falan mı yaptırılıyor?
Canımmm 2 kere kimyasal gebeliğim olduğu için pıhtılaşma testini ben yaptırmıştım eğer yaptıracaksan adeti falan beklemen gerekmiyor onun için herhangi bir günde gidip kan verebilirsin bilgin olsun...

Canımm çok şükür dış gebelik oluşmadı çok zor biliyorum 2 kere yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın kimselere bir hevesleniyorsun 2 gün sonra büyük bir yıkım oluyor günlerce kendime gelememiştim((Neyse buna da şükür yalnız tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yaptır bence canım o ihtimal kalmasın sonra aklında gerçi kimyasal gebelik geçirdim deyince tüp bebek doktorları dirk soruyor genetik tahlilin varmı diye ama kan verdikten sonra 20 günde falan anca çıkıyor sonuçlar zaman kaybı olmasın..

Guldusum cüm canım ne yaptın ne dedi doktoruun???

Buarada iden tatile gitti topik dağıldı yaww nirdesiniz ey ahali
Sinemmm merak ettik yawruş perşembe tahlilin vardı senin ne oldu ses ver bi yahu??Yarın da Ozikanın tahlili var inş bebişleriniz sizinledir kızlarr...

Valla dicek bi söz bulamıyorum cümle dahi kuramıorum, 2 kere yaşamışsın, çok güçlüsün .... Allah korusun düşünemiyorum bile...

Ben bu kan pıhtılaşma olayını daha bi kaç gün önce burda forumda okudum, geniş ve detaylı bi biçimde konu açılmış, ve çok şaşırdım bilmiyodum böyle bi şeyin olduğunu. Üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyolarmış, tabii benim bulunduğum ufak bi ilçe burda devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum ama sorucam mutlaka.uYardığın için çok teşekkür ederim

Selam kızlar
Kusura bakmayın geç yazdım. İşle alakalı sıkıntılarım oluştu canım baya sıkkın.
Bu akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum saat 22:00'de perşembe sabah op. olacak kısmetse.
anestezi ile görüştüm oda okey verdi. herşey tamam
Umarım herşey güzel olur.

Amin canım inş.sanırım senle meslektaşız sıkma canını boşver bitmez müşterinin işleri zaten bence bu iş stresi yüzünden olmuyo bebişlerimiz:):)cidden sıkıntılı bi meslek seçmişiz

Amin canım inş.sanırım senle meslektaşız sıkma canını boşver bitmez müşterinin işleri zaten bence bu iş stresi yüzünden olmuyo bebişlerimiz:):)cidden sıkıntılı bi meslek seçmişiz

senin meslek ne hayatım.
bu arada çatlatma iğnesini kodlan yap dedi hep göbekten yapıyrodum
bakalım koldan becerebilecekmiyim

Ya kuşum ben de cok merak ettim sinemi valla!! Benimde yarın ama hep test gunu gecesi ya da sabahı benimkiler gelir kirmizi kırmızı sınır eder gene olur da gelmezse Perşembe tahlil yaptiricamm

Hadi hayırlısı olsun canım gelsin bebisler) ama isyerini felan bosver bu ara hiç bişeye sıkılmak yok!!

senin meslek ne hayatım.
bu arada çatlatma iğnesini kodlan yap dedi hep göbekten yapıyrodum
bakalım koldan becerebilecekmiyim

Mali müşavirim ben.sende muhasebecisin sanırım.çatlatma iğnesi kaç tane yapılıyoki?aşılamada doktorum bana dışarda yaptır demişti diğer iğnelerden farklı değilmi o?

Bu ayda tırtladım 3. Kez hüsran ;( hayırlısı buymuş diyelim buz kestim hiç bisey hissedemiyorum artık ...
Guldusum sen ne zaman başladın tüpe kaçıncı günde çatlatma iğnesi vurulmuş olacak Çatlatma iğnesinden sonra opu da mı eşinin spermi alınıyor yoksa ne zaman ?

herşeyin hayırlısı canım.üzülme demeyede dilim varmıyor.çünkü ne kadar uğraşsanda engel olamıyorsun.en iyisi hayırlısının böyle olduğunu düşünmek

herşeyin hayırlısı canım.üzülme demeyede dilim varmıyor.çünkü ne kadar uğraşsanda engel olamıyorsun.en iyisi hayırlısının böyle olduğunu düşünmek
Ya insan bu kadar beceriksiz olur mu 3 te 3 başarısız ve 3 . De 2 aşılama üstüste ;(( hayırlısı artık tüp bebek hemen başlayacağım Allah'tan bisey çıkmazsa ;(

canım bu beceriksizlik değilki.çocuğu herkes kendi marifetiyle yaptık zannediyor ama bu tamamen allahın vermesiyle alakalı.bir yazılı sınav değilki az çalıştık desek.bizim için daha zamanı gelmedi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…