kuzu ne tüpü bu senin ilk aşılaman değil mi bu?
benim bildiğim en erken 2 aşılama sonrasında tüp oluyorki çoğu yerde 3 aşılama sonrasında tüp uygulanıyor?
birde sizin sorun neydi?sebepsiz infertilite mi?
evet ilk aşılamam dı canım, özel olduğu için. Hemşire bana aşılamadan önce direk tüp bebeği önerdi, hiç zaman kaybetme bence dedi, şansın az olduğu için.Ben ısrar etmiştim aşılama için. O da hüsran oldu :)
Ben pko'luyum, eşimde maşallah hiç bi sorun yok.
Canımmm allah senden razı olsun rabbim kabul etsin dualarımızı vallahi bende her geceki dualarıma topiğimizi de ekliyorumMeryem e bende başlıycam canım...Gerçekten çok zor yaşadıklarimız ve çaresizlik (
Sağol canım kedim daha iyi çok şükür rahat rahat nefes alabiliyor iğneleri bitti ama ömür boyu kalp ilacı kullanacak artık allah beterinden korusun çok üzüldük ama buna da şükür ilaçlarla toparladı...
Sen nasılsın canımm?çarşambaya ne kaldı))
Buarada ben galiba tatildeyken hastalanıcam zira dün yumurtamın çatladığını hissettim nezaman kasık ağrım artsa ogün çatlamış oluyordu dün yine öyle oldu tatilimin 3.günü gelecek sanırım yine zira çatladıktan 14 gün sonra oluyor genelde(bu durumda tüp te eylüle kalacak neyse vardır bir hayır inş bu boşlukta bebiş gelir )
Gunaydin kizlar.yine hastane koselerinden yaziyorum size:))))umarim bugun son kontrolum olur
Gunaydin kizlar.yine hastane koselerinden yaziyorum size:))))umarim bugun son kontrolum olur
Canımmm 2 kere kimyasal gebeliğim olduğu için pıhtılaşma testini ben yaptırmıştım eğer yaptıracaksan adeti falan beklemen gerekmiyor onun için herhangi bir günde gidip kan verebilirsin bilgin olsun...canım ya sen tüpe başlamadan önce herhangi bir test yaptırdın ı? pıhtılaşma testleri falan .. yaptırdıysan onlarda adetin 3. günü falan mı yaptırılıyor?
Canım ilgin için çok teşekkürler, ama malesef ...
189 olan değer birden 20 ye düştü, neyseki genede seviniyorum doş gebelik yok. Bi de bu acının üstüne kürtajı düşünemiyorum ....
Hcg nin tamamen 0 olmasını bekliyorum pazartesi gene bi kan tahlili olucam ondan sonra kırmızıları beklicem.
2 ay mola vericem ondan sonra tüp bebek Allahın izniyle.
Canımm çok şükür dış gebelik oluşmadı çok zor biliyorum 2 kere yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın kimselere bir hevesleniyorsun 2 gün sonra büyük bir yıkım oluyor günlerce kendime gelememiştim((Neyse buna da şükür yalnız tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yaptır bence canım o ihtimal kalmasın sonra aklında gerçi kimyasal gebelik geçirdim deyince tüp bebek doktorları dirk soruyor genetik tahlilin varmı diye ama kan verdikten sonra 20 günde falan anca çıkıyor sonuçlar zaman kaybı olmasın..
Selam kızlar
Kusura bakmayın geç yazdım. İşle alakalı sıkıntılarım oluştu canım baya sıkkın.
Bu akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum saat 22:00'de perşembe sabah op. olacak kısmetse.
anestezi ile görüştüm oda okey verdi. herşey tamam
Umarım herşey güzel olur.
Amin canım inş.sanırım senle meslektaşız sıkma canını boşver bitmez müşterinin işleri zaten bence bu iş stresi yüzünden olmuyo bebişlerimiz:):)cidden sıkıntılı bi meslek seçmişiz
Guldusum cüm canım ne yaptın ne dedi doktoruun???
Buarada iden tatile gitti topik dağıldı yaww nirdesiniz ey ahali
Sinemmm merak ettik yawruş perşembe tahlilin vardı senin ne oldu ses ver bi yahu??Yarın da Ozikanın tahlili var inş bebişleriniz sizinledir kızlarr...
Selam kızlar
Kusura bakmayın geç yazdım. İşle alakalı sıkıntılarım oluştu canım baya sıkkın.
Bu akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum saat 22:00'de perşembe sabah op. olacak kısmetse.
anestezi ile görüştüm oda okey verdi. herşey tamam
Umarım herşey güzel olur.
senin meslek ne hayatım.
bu arada çatlatma iğnesini kodlan yap dedi hep göbekten yapıyrodum
bakalım koldan becerebilecekmiyim
Ya insan bu kadar beceriksiz olur mu 3 te 3 başarısız ve 3 . De 2 aşılama üstüste ;(( hayırlısı artık tüp bebek hemen başlayacağım Allah'tan bisey çıkmazsa ;(herşeyin hayırlısı canım.üzülme demeyede dilim varmıyor.çünkü ne kadar uğraşsanda engel olamıyorsun.en iyisi hayırlısının böyle olduğunu düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?