Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım elimden ne gelirki başa gelen çekiliyor nasırlaştım artık(

Bende kimyasal gebelikler sonrası araştırırken bulmuştum forumda ve doktoruma söyledim çünkü gerçekten olabiliyor hoş benim tahliller temiz çıktı eşimle ikimizin kromozomlarına bile baktırdım onlarda temiz çiktı ama enazından içim rahatladı.Devlette yapar canım doktoruna sor bakalım..

Ya insan bu kadar beceriksiz olur mu 3 te 3 başarısız ve 3 . De 2 aşılama üstüste ;(( hayırlısı artık tüp bebek hemen başlayacağım Allah'tan bisey çıkmazsa ;(

Canımm inan ne diyeceğimi bilemiyorum(Hayırlısı olsun hakkımızda bende 2 kere olunca çok ümitlenmiştim senden (Neyse sıkma canını ayrıca senle ne alakası var kuzum rabbim nezaman ol derse ozaman olacak inş.
Tüpe yine 2.gün gidiyorsun canım opunun olduğu gün de spermleri alıyorlar eşinden...Buarada1sen bilirsin tabi canım ama 1 ay ara versen tüp öncesi rahat edersin hem psikolojik açıdan hemde vücudun atsın o ilaçları bir temizlensin inan ara veresim hiç yoktu ama ihtiyacım varmış yoksa tüp ağır gelecekti bana gerçi zehra hanım da ara vermeniz iyi olur çok fazla hormon yüklemesi oluyor psikolojik açıdan cok yıpranırsınız demişti bir görüş yinede kuzum hayırlısı olsun hakkimızda...

Canımm haydi hayırlısı olsun gelsin yumoşlar sonrada bebiş olsunlar inş
stres falan yapma işi de takma kafana.

Canım cok gecmis olsun öncelikle ama bak en azından hamile olabiliyorsun . Bu da bi teselli olsun
Canım benim abimin esindede kan pihtilasmasi vardı . Tabi biz bilmiyoruz kız 3 düşük yaptı kimse nedenini anlamıyo . Yok ilk düşük normal dediler yok 2. Normal 3 . Düşük sizi pgt yollayalım dediler. Bunlar pgt için görüştüler orası da genetik bi sıkıntı yok demiş . Neyseki 4. Gebe kaldığında kan pıhtilasmasi sorunu olduğunu bebeğe beslenmesi için giden plesentanin kan pihtilasmasi yüzünden gorevini yapmadığı anlaşıldı . Sonrasında hamileliği boyunca fitil ve iğne kullandı ve hep yattı. O da calisiyo ama devlet hastanesinden rapor çıkardı. Neyse bebisimiz tedavi sonucu o KadR kanamalara sıkıntılara rağmen 8. Ayda 1700 doğdu. Simdi 4 aylık ve kucağımda tutamıyorum cok ağır ) Rabbim ol dedikten sonra herseye rağmen oluyo. Ama sebebi iyi tespit etmek lazım. Sana böle bi probleminin olduğunu mu söylediler

Ya ne bilim o kadar moralim bozuk ki canım anlatamam ama yine en iyi buradakiler anlar .ara vermeye gelince aşılamada zaten doktor gerek gördüğünde vermişti . Bunda da gerek görürse tabi ara vericem ama devam derse devam edicem çünkü İnan sabrım kalmadı artık bittim tükendim inancım d azaldı psikolojim yerlerde;((
Canım sana tüpe ne kadar demişlerdi ben sormadım en son gerek kalmayacak ümidiyle sen de demiştin de unuttum ;(

Öyle tabi doğru söylüyorsun ama bu hayal kırıklıkları artık cok zor geliyo . En zoru hiçbirşey senin elinde degil ya müdahale edemiyorsun ya o beni mahvediyor . Dediğin gibi sınav olsa baska bisi olsa kasarsın çalışır halledersin ama bunda beklemekten baska care yok ;(

Merhaba kızlar yarın aşılama için heyet raporunu alıcam ilaçları da hemen yazarlar sanırım. almam lazım hemen ama önce içimdeki şüpheyi gidermem lazım.Benm 3 gündür kasıklarım ağrıyor. 2 gün midem bulandı hemde fena şekilde,normalde kabız olmam ben öyleyim. sat 7 temmuz - bat 5 ağustos. gebelik oluşmuştur belki aşılamaya gerek kalmaz diye bi düşünce içindeyim idrar testini yapsam çıkar mı?kan tahlilini ne kadara yapıyorlar? öyle bişey varsa yarın ilaçları boşa almıyım

selam kızlar
kusura bakmayın iki gündür işle alakalı sorunlarım var. Allah herkesi bildiği gibi yapsın benim şu an öektiklerimin milyonalrca katını çeksinler. Kimseye güvenmemek lazım siz siz olun kimseye bişeyinizi anlatmayın

neyse çok sinirilyim ve yoğunum heme nyazıp çıkacağım canlar
akşam çatlatma iğnemi oldum ve yarın sabah 8 de op. için hastanede olacağım
Bu stresle bu çocuk tutmayacak ya oda ayrı bir olay.
Siz yinede bana dua edin lütfen.
Kendinize iyi bakın kızlar grş.

Bence idrarda henüz çıkmaz ama kanda çıkabilir.ilaclari hemen alma bence doktoruna da bundan bahset az da olsa rahim kalınlığına göre test yap ya da yapma diye yönlendirirler. Hadi inşallah hamilesindir de hiç bişeye gerek kalmaz

Hadi hayırlısı canım tüm kalbimle dualarimdasin ) herseyi bosver sen sadece kendine bak bu KadR sıkıntıya katlanıyorsun salla gitsin sen tam olarak ne zaman başladın canım tedaviye iğnelere felan ben de başlıcam ya bi hesapliyim sana gore

stres yok guldusum.hiçbir şey bizden daha değerli değil ne iş ne de başka şey. iş her dönem olur her dönem stres olur ama bunu sakın hayatını etkileyecek düzeye getirme.demesi kolay uygulaması zor ama yapmamız lazım.
zaten stres yüzünden bunlar başımıza geliyor. inan bu işlerden anlamayan saf saf tek eğlencemiz eşimizle birlikte olmak olsaydı şimdiye üçüncü dördüncü doğardı inan.
çevreme bakıyorum evleniyorlar hooop hamile.aaa bizim ilk ayda oldu. aaa korunuyordum nasıl oldu anlamadım? gerçekten bu tiplere sinir oluyorum.şöyle diyen densizler bile var : sen de uzun süredir çocuk istiyorsun ama hala bişeyini göremedik ...
sanki biz boş boş oturuyoruz sanki çocuk olsun diye sadece bekliyoruz.
Tetkikler, hsgler,aşılamalar(iğneleri,yok hormonu yok çatlatması....) bunlar sadece bedensel değil zihinsel olarak da bizi çok yıpratıyor.
ozikanın dediği gibi sınav olsa çalışsak kazansak hayatta tüm sınavlara çalışarak istediğim yerleri kazandım.çalışma hayatımda da zorlanmadım ama tabiiki herşey istediğin gibi olmuyor.Mesela daha 18 yaşındayken hayattaki en değerli varlığımı kaybettim.biricik annemi...çok acı çektim çok üzüldüm ama toparladım.Çünkü annem beni seyrediyor ve ben mutlu olursam o da mutlu olucakmış gibi geliyordu. şimdi de birçok kişinin hemen sahip olduğu ,birçok kişinin de gerçekten çok çaba harcayarak sahip olmaya çalıştığı sağlıklı evlatlarımız olsun diye çabalıyoruz.Allah umarım hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmaz umarım hiçbirimiz umutsuz kalmayız.
Bu zor süreçte kimseyle konuşamamak çoğu zaman yalnız kalmak çok zor. İnanın bazen eşiniz bile sizi anlamıyor. Ne olucak ki çocuk olmasa gibi söylemler içine giriyorlar. Haklı da olabilirler illa herkesin çocuğu olması şart mı? ama gel de bunu kalbimize beynimize anlatalım.

ben sizleri şahsi olarak tanımasamda seviyorum çünkü kendim gibi sıkıntıları olan insanlarını varlığı bilmek birbirimizi anlayabilmek çok güzel. biraz karamsar yazmış olabilirim bazen insanın sabrının taşması için son 1 damla olur ya benim de aynı şekilde biraz taşmam oldu:)
iyiki varsınız kızlar inşallah bizimde minnoşlarımız olucak ....

canım ozikacım inan çok zor yani tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin...
Ama gerçekten bu topikteki herkesin hayırlısıyla Allah nasip ettiği zaman bebekleri olucak inanıyorum.Çünkü gerçekten bizler çabalıyoruz.Allah boş duranı sevmezmiş :) Bizler uğraşıyoruz ve Allah bu çabalarımızı görüyordur ve eğer hayırlı görüyorsa olucaktır.Sanırım bizimkiler çok nazlı olucak çok tatlı olucak ondan geç geliyorlar :)
daha önceki başka topiklere bakıyorum 1-2yıl önce yorumlar yapmışlar olmuyor falan diye ama bugünlere doğru okumaya devam edince hepsinin yazısının altında hamilelik takvimi var. Allahın izniyle biz de bir gün o takvimi yazılarımızın altında göreceğiz:)Allah dualarımızı kabul etsin...

Canım benim Yazdıklarını okurken gözlerim doldu . Senin de dediğin gibi bu ole bisey ki kimseyle paylaşmıyorsun konuşamiyorsun ... Tek eşimle konuşuyorum o da üzülmesin diye tam içimdekileri haykıramiyorum. Çünkü erkekler bi taktimi kolay atamiyo üzüntülerini.. Bizim kadar güçlü değiller belki de.. Tek buradakiler birbirini anlıyo .. Kırmızıları görünce yüreğinin o acımasını yanmasını sonra yeni umutlarda tekrar tedaviye nasıl başlandığını bi tek sizler anlıyorsunuz ben de burada olan herkese cok tesekkur ediyorum ve ben de tanımasında hepinizi kendime cok yakın hissediyorum ve dualarımda hiç sizleri ayırmiyorum.

Kızlaaar noluyo yine olumsuzluk bulutu sarmış burayı olmaz ama😟😟kötü şeyler düşünüp can sıkmak yok unutuyoruz o zaman bundan sonra bizde bişey takmıyoruz kafamıza tedavi olanlar devam etsin benim gibi tedaviyi bırakanlar da tam gaz devam 😄😄😄unutun 3.gün 5.gün hesabını başka şeyler konuşalım.sbl nerdesnnnn bu havayı dağıtalım artık .bakalım düşünmeyip takmayınca geliyomu bebişlerrrr🍼🍼🍼

kızlar daha önce bahsetmiştim iş arkadaşım hamile diye.şimdi devamlı midem bulanıyo başım ağrıyo iştahım arttı .... devamlı böyle ve ben artık sinir olmaya başladım.normalmi sizce yaaa bana bu kadar bahsetmesi sinirlerimi bozuyo

bakın yazıyı yazarken bile biraz şımarıyım hakkım falan diyo yaaaaaaaaaaaa gıcııııııııııık.birde ilk öğrendiğinde hamileliğini hiç doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmadım diyodu yaaaa

Canımmm bizi bizden başkası anlamaz inan aynı şeyleri yaşıyoruz hele ki o tükenmişlik olayı ama alim allah bununda üstesinden gelicez bebeklerimiz gelicek inancımız tam ara vermek bana iyi geldi oyüzden dedim ama sen bilirsin tabi canım ara vermeyeceksen adetin 2.günü gitmen gerek ilaçlara başlamak için senin başladı mı reglin?Fiyat konusu da 2100 euro +ilaçlar canım onlarda 1000 1500tl arası tutuyor tedavi başlangıcında 650 euro veriyorsun geri kalan 1450 euro da yumurta toplanacağı gün veriliyor ama azcık pazarlık durumu var gibi geldi bana öyle hissettim yani...Ne zaman gidicen sen canım?
Canım ya iş hayatında gerçekten kimseye güvenmemek lazım bende bunu çok sonradan anlamıştım ama boşverrr sen tedavine odaklan olumsuz da düşünme öyle valla kızarım!Tutmayacak falan at bu düşünceleri kafandan tutacaaakkk yeğenimiz gelecek allahın izni ile dualarımız seninle hepimiz sana duacıyız canım sen bizim umudumuz olucan ona göre...

Sahiden sbl nerde yaff!!! Doğru söylüyorsun bügün degilse de yarın inşallah olacak sonunda gelecek bebislerimiz)

Duyma canım boşver o da hamileliğini yaşayacak elbet bebeği geliyor diye mutlu oyüzden ama senin durumunu bile bile böyle yapması gerçektn kırıcı olur hiç ilgilenmiyormuş gibi yap zaten ozaman susacaktır..Ahh ahh rabbim kimseye yaşatmasın bizim caresizliğimizi bizimde bebeğimiz olacak hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…