Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya canım tabi hakkı ama bi şeyden sonra artık insana gına geliyo.devamlı oram öyle oluyo buram böyle oluyo modunda. artık abartma diyesim geliyo ama desem kıskanıyo diye düşünür eminim çünkü kendisi herkesin herşeyini kıskanan bir tip. tüp bebekten aşılama muhabbeti geçti aramızda diyoki onlar bana yapay çocuk gibi gelio.bi dayak atasım geldi....

Walla benimde atasim geldi dayak ağzını burnunu hahahahaha) gaza geldim abarttım . Ya insanlar bile

bazı insanlar normal değil.
Allahım bazıları neden bu kadar odun oluyor ? Hey yarabbim ...
valla versageee bende o kadar çok hamilenin mide bulantısı vesaire şeyleriyle uğraştım ama gene onlar en azından insandılar,odun değillerdi :)

bu arada guldusumun yumurta toplanması bugündü sanırım.Allah kolaylıklar versin inşallah...

Sbl bu arada başka bi topicte okudum tüp bebek araştırırken sanırım mustafaydı sizin doktorun adı.doktorlardan bikaçı ayrılmış hastaneden.haberiniz varmı yakın zamanda görüştünüzmü hastaneyle???

Memorial da mı ayrılmış bizim doktorun adı Mustecep bey

Mustecep beydi canım...sen nerede gördün?

Selam kizlar kusura bakmayin gec yazdim.annemde yatiyorum.evet olayi anlatayim sabah 9 gibi isleme aldilar ameliyat odasina yine o koltuk ama daha farklisi.tamamen soyundurup kolyuga yatirdilar bacaklarimi ayirdilar hahahha:))))bagladilar.hatta guldum napiyosunuz ya dedim kollarimida baglayacakmisiniz:))))orayi temizliycam dedi hemsire spelektumu soktu bol bol yikadi:))))sonra anestezici geldi naber dedi vallahi gerginim dedim ben simdi sana sakinlestirici yapacagim dedi. Yapti biraz rahatladim sonra ilk doktorum geldi nasilsin dedi bu poziyinda pekte iyi diyilim dedim gulduk.hatta baya gulusmelei espirili gecti:))sonra kadin dediki evet biraz basin donecek bende desimki allaha emanet ben gidiyorum:))))50 dk sonra uyandim odaya cikardilar cok aglamisim:))hatirlamiyorum hatta tryzem rahmetli oldu demisimki teyzem yanimda elimi tuttu.bol bol kinusmusum:)))15yumurta toplandi guzel dedi isleme tabi tutup sizi araycagiz dedi.ilaclar verdiler antibiyotik aspirin bi hap daha var bide jel simdilik ya cumartesi yada pazartesi transfer olacak gibi bu kadar kizlar simdi sanki gaz var karnimda ara ara gri giriyor:)))

Geçmiş olsun, sorunsuz geçmesine sevindim...
Ne iğrenç bi koltuk o yaaa :)) Spektumu sokarken acımadığına da sevindim
Hayırlısı olsun canım, şimdi dondurucakmısın yumurtaları ?

Ayy kendim yaşamış gibi oldum yaw toplama esnasında birsey hissetmedin dimi canım??Haydi hayırlısı canım meleklerin şuanda can buluyor belkide orada ayy ne heycanlı yaw nezaman ararlar acaba kaç yumurta kaliteli döllendi pazartesi olsun 5.gün embriosu daha iyi)Agrı oluyormuş canım opu sonrası azcuk dişini sıkıcan zira artık sadece meleklerine kavuşma kısmı kaldı allahın izni ile dualarım seninle kuzum..

Kizlar yaDiklariniz cok guzel igorcum senin yazini gece yatarken okudum ve agladim:))))cevap yaZamamistim super yazmissin simdide anneme okudum masallah ne akilli kizmis allah epinizin dualrinizi kabul etsin isimlerini bilmiyorum ama kizlarin hepaine dua ediyorum kurana gidiyo ordada dua ediyorum dedi sizleri opuyor:))

Geçmiş olsun, sorunsuz geçmesine sevindim...
Ne iğrenç bi koltuk o yaaa :)) Spektumu sokarken acımadığına da sevindim
Hayırlısı olsun canım, şimdi dondurucakmısın yumurtaları ?

Saol cnm gazli gazli dolaniyorum:)))anacim yemek yapiyor bana:)))hic sorma ya nefret ediyorum o koltuktan 15 gundur o koltuktayim:))))spelektumu sokarken acidi biraz ama gerilme dedi tahat birak acmaz sanki seye benziyor simdi icine bisey sokuyorlar vidaliyorlarmia gibi:))

Allah razı olsun canım annenden rabbim.kabul etsin dualarımızı hepimiz kavuşalım evlatlarımıza...Öpüyorum ellerinden anneciğinin rabbim şu mübarek günlerde torun sevinci yaşatsın anneciğine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…