Ayy kendim yaşamış gibi oldum yaw toplama esnasında birsey hissetmedin dimi canım??Haydi hayırlısı canım meleklerin şuanda can buluyor belkide orada ayy ne heycanlı yaw nezaman ararlar acaba kaç yumurta kaliteli döllendi pazartesi olsun 5.gün embriosu daha iyi)Agrı oluyormuş canım opu sonrası azcuk dişini sıkıcan zira artık sadece meleklerine kavuşma kısmı kaldı allahın izni ile dualarım seninle kuzum..
Saol cnm gazli gazli dolaniyorum:)))anacim yemek yapiyor bana:)))hic sorma ya nefret ediyorum o koltuktan 15 gundur o koltuktayim:))))spelektumu sokarken acidi biraz ama gerilme dedi tahat birak acmaz sanki seye benziyor simdi icine bisey sokuyorlar vidaliyorlarmia gibi:))
Yok canim hic bisey hissetmedim uyuyorum misil misil:)))yarin arayacaklar canim ama kac gibi net bise demediler.gununu ona gore soyleyecekler cekicem agriyi canim artik yapacak bisey yok insallah tutunurlarda rahtalrim allah hepimiizn yuzunu guldursun sizleri cok seviyorum:))
Eşimle benim aramda o koltuk çok büyük espiri konusu,
2 günde bir gidip o koltuğa oturmazsam rahat edemiyorum, mutlaka göstermem lazım
Aynen vidalıyolarmış gibi
Aramalarını beklemekte ayrı bir heyecansımsıkı tutunacaklar canım inan buna başka türlüsünü düşünme...Vallahi bende hepinizi çok seviyorum biz topik olarak birbirini seven insanlardan oluşuyoruz )
Hahayyy vallahi bende bu ay göstermedim çook büyük bir eksiklik hissediyorumm:)))benimde hic sorma gostermeden rahat edemiyorum alistim.korkma yani vida derken hani ona benziyo canin acimiyor korkma
Sakinlestirici yaptilar ya bayacrelaksim hic dusunmuyorumhahhaa kafayi yedim galiba:))))evet biz birbirimizi seviyoruz seker sen be zaman tatile cikiyirsun
Hahayyy vallahi bende bu ay göstermedim çook büyük bir eksiklik hissediyorumm
Oooo senin kafa güzel ozaman super yaw)canım bayramın ilk günü sabah 3te 4 te çıkıcaz yola bayram ve sonraki hafta yokum inş bu sürede regli olmayacam ve gelir gelmez baslıycam bende )
Yaaa banyo niye yokmuş ki canım bende hergün yapıyorum valla eşim balık gibisin diyo sabah akşam duştayımHahah valalh, gzüzel şimdei eve geldim bende
benim gibi birine banyı yapmayacaksın iki gün dedi nasıl daynacağım ben yaki ben her gün banyo yaparım
oo sen baya tatil yapacaksın hayatım :)))
Guldusum hayırlı olsun canım benimmm en heyecanlı döneme girdin sanırım daha uyku yok sana da bizede:) http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-hastanesinde-tup-bebek-yaptiranlar-2991.html burda okudum sbl bak istersen..
guldusum hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz eminim.Annene de saygılarımı iletirim.Kizlar yaDiklariniz cok guzel igorcum senin yazini gece yatarken okudum ve agladim:))))cevap yaZamamistim super yazmissin simdide anneme okudum masallah ne akilli kizmis allah epinizin dualrinizi kabul etsin isimlerini bilmiyorum ama kizlarin hepaine dua ediyorum kurana gidiyo ordada dua ediyorum dedi sizleri opuyor:))
Hadi hayırlısı canım tüm kalbimle dualarimdasin) herseyi bosver sen sadece kendine bak bu KadR sıkıntıya katlanıyorsun salla gitsin sen tam olarak ne zaman başladın canım tedaviye iğnelere felan ben de başlıcam ya bi hesapliyim sana gore
Geçmiş olsun, sorunsuz geçmesine sevindim...
Ne iğrenç bi koltuk o yaaa :)) Spektumu sokarken acımadığına da sevindim
Hayırlısı olsun canım, şimdi dondurucakmısın yumurtaları ?
Guldusum hayırlı olsun canım benimmm en heyecanlı döneme girdin sanırım daha uyku yok sana da bizede:) http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-hastanesinde-tup-bebek-yaptiranlar-2991.html burda okudum sbl bak istersen..
guldusum hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz eminim.Annene de saygılarımı iletirim.
Bu dönemde sadece olumlu şeyler okuyacak ve izleyeceksin mesela yavru köpek,kedi komik videoları, hergün komedi dizileri, komik bebek videoları izleyeceksin. Negatif hiçbirşeyle ilgilenme olur mu canımcım. kendine dikkat et.
Merhaba kızlar,
Geçmişi okuyamadım işteyim bugün yoğun yine. :)
Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)
Size dünki komik olayları anlatayım :)
Koltuga oturdum dedimki ayağımı kolumu bayılttıktan sonra bağlasınız gerildim dedim :))
Hemşire dediki oo biz seni baya gereceğiz :))))
Neyse uyandırmaya çalışıyorlarmış kadın sedyeye doğru gelmiş ben manyak tut hatunun şeyini sık bırak sık bırak
Koptum vallahi. Hadi ya dedim tacizci çıkmışım.
Ben kolay kolay ağlamam ama nedense dün hüngür hüngür ağlıyormuşum:) Eşim diyor ki dışarı çıakrdılar ordada sırasını bekleyen kadınlar vardı hepsinin rengi attı dedi :)))
sabahta jeli kullandım biraz beceremedım ama garip bısey :) biraz yaptım gibi dışarı biraz çıktı
Ohh ohhh maaşallah kuzum kaliteli kaliteli döllensin meleklerin pazartesi olacak sanırım dimi transfer canım??buarada transfer sonrası rapor falan alsana kuzum bayramla da birleşir rahat edersin azcuk...
Kızlar moralim çok bozuk ya face de bir kız vardı üye olduğum zayıflama grubunda bir iki grupta daha vardı şen şakrak çok sohbetim olmasa da arada yorum yapardık birbirimize bir kızı vardı bugün 1 yaşına girecektiannesiz kaldı yawrucak 26 yaşında gencecik kız bacağında damar tıkanıklığı varmış pıhtı atmış (nasıl üzüldüm anlatamam hiç tanımasamda (rabbim mekanını cennet eylesin kübracığın yawrusuna doyamadı kuzum (
guldusum canım inş yumurtaların bereketli bir döllenme gerçekleştirir bol bol dondurulmuşların olur ondan sonrada gelsin 2. ler 3. ler:) sen en zor kısmı atlatmışsın bence.şimdi artık transferden sonrada tadını çıkarırsın geçen zor günlerin
Hahaha allah iyiliğini versin kızzzz koptuumseni tacizci seniii Ayyy bende olsam benimde rengim atardı yaww hatta kaçabilirdimde
Canım jeli çok kullandım uyuz birşey bir surr sonra içerde birikiyor wc ye girdikçe geri geliyo ama önemli değilmiş geri gelmesi birde iyicene sokup sıkmak lazım ve sonrasında 10dk falan yatarsan pek geri gelme olmuyor yalnız bana gece demişti doktor sıkıp yatıyordum genelde ama tüpte farklı demekli neyse iğne değil enazından
ayyy canim her sey yolunda gitmis simdiye kadar ins sorunsuz devam eder ve kavusursun yawruna
Merhaba kızlar,
Geçmişi okuyamadım işteyim bugün yoğun yine. :)
Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?