Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yok canim hic bisey hissetmedim uyuyorum misil misil:)))yarin arayacaklar canim ama kac gibi net bise demediler.gununu ona gore soyleyecekler cekicem agriyi canim artik yapacak bisey yok insallah tutunurlarda rahtalrim allah hepimiizn yuzunu guldursun sizleri cok seviyorum:))

Eşimle benim aramda o koltuk çok büyük espiri konusu,
2 günde bir gidip o koltuğa oturmazsam rahat edemiyorum, mutlaka göstermem lazım
Aynen vidalıyolarmış gibi

Aramalarını beklemekte ayrı bir heyecansımsıkı tutunacaklar canım inan buna başka türlüsünü düşünme...Vallahi bende hepinizi çok seviyorum biz topik olarak birbirini seven insanlardan oluşuyoruz)

Eşimle benim aramda o koltuk çok büyük espiri konusu,
2 günde bir gidip o koltuğa oturmazsam rahat edemiyorum, mutlaka göstermem lazım
Aynen vidalıyolarmış gibi

:)))benimde hic sorma gostermeden rahat edemiyorum alistim.korkma yani vida derken hani ona benziyo canin acimiyor korkma

Aramalarını beklemekte ayrı bir heyecansımsıkı tutunacaklar canım inan buna başka türlüsünü düşünme...Vallahi bende hepinizi çok seviyorum biz topik olarak birbirini seven insanlardan oluşuyoruz)

Sakinlestirici yaptilar ya bayacrelaksim hic dusunmuyorumhahhaa kafayi yedim galiba:))))evet biz birbirimizi seviyoruz seker sen be zaman tatile cikiyirsun

:)))benimde hic sorma gostermeden rahat edemiyorum alistim.korkma yani vida derken hani ona benziyo canin acimiyor korkma
Hahayyy vallahi bende bu ay göstermedim çook büyük bir eksiklik hissediyorumm
Sakinlestirici yaptilar ya bayacrelaksim hic dusunmuyorumhahhaa kafayi yedim galiba:))))evet biz birbirimizi seviyoruz seker sen be zaman tatile cikiyirsun

Oooo senin kafa güzel ozaman super yaw)canım bayramın ilk günü sabah 3te 4 te çıkıcaz yola bayram ve sonraki hafta yokum inş bu sürede regli olmayacam ve gelir gelmez baslıycam bende)

Hahah valalh, gzüzel şimdei eve geldim bende
benim gibi birine banyı yapmayacaksın iki gün dedi nasıl daynacağım ben ya ki ben her gün banyo yaparım
oo sen baya tatil yapacaksın hayatım :)))

Hahah valalh, gzüzel şimdei eve geldim bende
benim gibi birine banyı yapmayacaksın iki gün dedi nasıl daynacağım ben ya ki ben her gün banyo yaparım
oo sen baya tatil yapacaksın hayatım :)))
Yaaa banyo niye yokmuş ki canım bende hergün yapıyorum valla eşim balık gibisin diyo sabah akşam duştayım)mikrop kapma diye mi acaba anlamadım ama dayanıcan artık canım bebişlere can feda 8 gün oluyor canım kedimle köpeğimle gidicez bakalım nasıl olacak
Guldusum hayırlı olsun canım benimmm en heyecanlı döneme girdin sanırım daha uyku yok sana da bizede:) http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-hastanesinde-tup-bebek-yaptiranlar-2991.html burda okudum sbl bak istersen..

Aynen vallahi hepimiz heyecan yaptık birde transfer olsun allahın izni ile sen ozaman gör topikteki heyecanıilk tüp bebişimiz olacak bizim umudumuz minik meleklerimiz gelecek inş
Canım bende gördüm onu o mustafa beymiş haziranda falan ayrılmış bizim doktor mustecep bey farklı doktorlar zaten yalnız o topiğin o sayfalarında baya kötülemişler memorialı anlamadım valla biri hiç ilgili değiller falan demiş ama bnim etrafımda pervane olmuşlardı gidenlerde memnun sanırım sonucu negatif çıkan kötü diyor pozitif ćıkan memnun oluyor benim sonucum falan yok ama ilknizlenim pozitif bende Bizim doktordan da herkes memnunmuş yaww

guldusum hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz eminim.Annene de saygılarımı iletirim.
Bu dönemde sadece olumlu şeyler okuyacak ve izleyeceksin mesela yavru köpek,kedi komik videoları, hergün komedi dizileri, komik bebek videoları izleyeceksin. Negatif hiçbirşeyle ilgilenme olur mu canımcım. kendine dikkat et.

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuyamadım işteyim bugün yoğun yine. :)
Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)

canım soruları ancak okuyabildim geç cevap için özür.
tedaviye 20 temmzuda adetimin 2, günü kontrole gittim. 21 temmzuda puregonlara başladım 225 unıte olarak. ve dune kadar hergun doktordaydım. ultrason muayene ve e2 kan testi verdim. 10 gün puregon kullandım. 6 günde orgalutran yumurta baskılıyıcı iğne.
en sonda çatlatma iğnemi vuruldum dünde op. oldum.

Geçmiş olsun, sorunsuz geçmesine sevindim...
Ne iğrenç bi koltuk o yaaa :)) Spektumu sokarken acımadığına da sevindim
Hayırlısı olsun canım, şimdi dondurucakmısın yumurtaları ?

Bugün aradılar canım 15 yumurtadan 11 tane döllemişler arayacaklar transfer günü için

Guldusum hayırlı olsun canım benimmm en heyecanlı döneme girdin sanırım daha uyku yok sana da bizede:) http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-hastanesinde-tup-bebek-yaptiranlar-2991.html burda okudum sbl bak istersen..

Canım vallahi nedense çok sakinim anlamadım gitti. dÜNKİ SAKİNLEŞTİRİCİNİN ETKİSİ HALA GİTMEDİ SANIRIM :)))

Saol canım benim.
İnşallah dün kendi kendime söz verdim üzülmeyeceğim diye birşeye bakalım becerebilecekmiyim :)

Size dünki komik olayları anlatayım :)
Koltuga oturdum dedimki ayağımı kolumu bayılttıktan sonra bağlasınız gerildim dedim :))
Hemşire dediki oo biz seni baya gereceğiz :))))
Neyse uyandırmaya çalışıyorlarmış kadın sedyeye doğru gelmiş ben manyak tut hatunun şeyini sık bırak sık bırak
Koptum vallahi. Hadi ya dedim tacizci çıkmışım.
Ben kolay kolay ağlamam ama nedense dün hüngür hüngür ağlıyormuşum:) Eşim diyor ki dışarı çıakrdılar ordada sırasını bekleyen kadınlar vardı hepsinin rengi attı dedi :)))
sabahta jeli kullandım biraz beceremedım ama garip bısey :) biraz yaptım gibi dışarı biraz çıktı

Merhaba kızlar,

Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)

Ohh ohhh maaşallah kuzum kaliteli kaliteli döllensin meleklerin pazartesi olacak sanırım dimi transfer canım??buarada transfer sonrası rapor falan alsana kuzum bayramla da birleşir rahat edersin azcuk...
Kızlar moralim çok bozuk ya face de bir kız vardı üye olduğum zayıflama grubunda bir iki grupta daha vardı şen şakrak çok sohbetim olmasa da arada yorum yapardık birbirimize bir kızı vardı bugün 1 yaşına girecektiannesiz kaldı yawrucak26 yaşında gencecik kız bacağında damar tıkanıklığı varmış pıhtı atmış(nasıl üzüldüm anlatamam hiç tanımasamda(rabbim mekanını cennet eylesin kübracığın yawrusuna doyamadı kuzum(

guldusum canım inş yumurtaların bereketli bir döllenme gerçekleştirir bol bol dondurulmuşların olur ondan sonrada gelsin 2. ler 3. ler:) sen en zor kısmı atlatmışsın bence.şimdi artık transferden sonrada tadını çıkarırsın geçen zor günlerin

Hahaha allah iyiliğini versin kızzzz koptuumseni tacizci seniii Ayyy bende olsam benimde rengim atardı yaww hatta kaçabilirdimde
Canım jeli çok kullandım uyuz birşey bir surr sonra içerde birikiyor wc ye girdikçe geri geliyo ama önemli değilmiş geri gelmesi birde iyicene sokup sıkmak lazım ve sonrasında 10dk falan yatarsan pek geri gelme olmuyor yalnız bana gece demişti doktor sıkıp yatıyordum genelde ama tüpte farklı demekli neyse iğne değil enazından

İnşallah canım bakalım kaç tanesi dayanacak :) yok canım belli gün vermedi ama salı yada çarşamba olur dedi. 5'ıncı yada 6. gün embriyosu. zaten haftaya 2,5 gun salı olursam yarım gun calısmıs olacağım. ayy ıs yerını sorma hayatım lanet okuyorum vallahı calıstıgım kısılere.. bu halımle canımı yakıyorlar ya allahta onlarınkını yaksın. allaha havale ediyorum
Hadı ya allah rahmet eylesin ya çok uzucu
ınsanoglunun basına ne zaman ne gelecegı bellı olmuyor

İnşallah canım bakalım :) Evet doktorum aradı şimdi nasılsın diye dedim biraz ağrım var normal olacak dedi. buyuk tuvalete cıktınmı dedı korkuyorum cıkamıyorum dedı
gunluk hayatına devam et dedı ıkınabılırsın.

Hahah vallahi ya içimde tacizci biri olduğunu bilmiyordum :))) Vallahi bende çok utandım kadın diyo baya güldük :)))
bana jeli sık ve kalk dedı yatma hareketlı olmak lzımmıs. sabahları sık dedi.
yarısına kadar sok dedı bana
maşallah banada gırmeyen kalmadı :)))))))))))))))

hahaha canımcım iğnede urulacağım yıne proges. aşılamada vurulmustum ya yıne devam
şimdi 4 gün kullanacağım antıbıyotık, sıslık olmasın dıye bı hap,asprın,folıkasıt var birde jel jele devame decegım hapları antıbıyotık, sısme ıcın olanı 4 gün kullancıam. transfer sonrası hem jele devam hem ıgneye :)

Merhaba kızlar,

canım hayırlı olsun çogunu atlattın sıra geldi bebişinin sana tutunmasına inşallah sorunsuz sana tutunur bebegin :))
agrın sızın falan varmı canım tuvalete rahat çıkabiliyomusun kasık agrısı falan varmı ..
canım bide iki yumurta transfer edebiliyolarmı ben iki tane istedigimi söylicem kabul ederlermi acaba ..:))

kızlar çatlatma iğnemi vurdurdum bugün 6. gün zaman geçmiyor.bayram dönüşümde belli olcak sonuç.4. klomenim hüsranla sonuçlanmaz umarım.buda olmazsa iğneyle devam etcez.oda olmazsa aşılama...ooooooof düşündükçe daralıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…