Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güldüşüm, canım bir haftadır yoğunluktan pek giremiyordum siteye. bir çırpıda okudum yazdıklarını. umuyorum sorunsuz bir transferin olur ve bebişin sana sımsıkı tutunur canım, sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşallah tatlım.

canım inşallah bebegin sana tutunur stres yapma canım inşallah gelecek bebegin. canım ben 3 kere klomen kullandım direk aşılamaya geçtim acelemi ettik ne igneli tedavi bele yapmadık gerçi aşılamamda tutmadı ama :))

İnşallah canım çok teşekkür ederim.
sen napıyorsn

Kızlar vallah igaz agetirmek gibi olmasın ama tüp en iyisi
yani her ay haptı iğneydi aşılamaydı stresi çekene kadar bi kere çekmek daha mantıklı geliyor :)

yani her ay haptı iğneydi aşılamaydı stresi çekene kadar bi kere çekmek daha mantıklı geliyor :)

Heyt beee sonunda benim gibi düşünen biri çıktı :))
Benim içime doguyo valla çok güzel sonuçlar alıcaksın,

banada doktor 3 kere klomenden sonra istersen iğne+aşılama dedi bu 4. klomen tatildeyken hasta olunca iğne için geç kaldım onun için klomeni4. kez kullandım.zaten anladığım kadarıyla aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok.onun için ümidimde azalıyor

Bence transfer olmadan kendini rahatlatmayı öğrenmen lazım şaka bi yana kendini korkak alıştırma yoksa sonra daha korkak olursun hareketlerini kısıtlarsın

İşyerinde korktum yapmaya eve gideyim deniycem:)hahahaha iğrencim ya

Heyt beee sonunda benim gibi düşünen biri çıktı :))
Benim içime doguyo valla çok güzel sonuçlar alıcaksın,

ben baştan beri düşünüyorudma salaklık ettim ben ya baştan tüpe geçecektim ben.
Saolcnm inşallah hepimiz güel sonuçlar alırız

Evet aşılamada %10 şans
tüp tüp :) yani gerilmemek kafaya takmamak için
he tabi bununda şan oranı % 50 illa ki tutacak değil

Çok iyi canım 5.gün olması zira 5.güne kadar dayananlar tutuyormuş öyle birşey okudum tüp bebek topiğinde biri yazmıştı genelde 5.güne gelince blast evresine giriyormuş artık o neyse tutması daha garanti oluyormuş..
Yaaaa tüh dedim jel vermişse iğneden yırtmışsındır diye ama gene olmadı önümüzdeki ay banada olacak en çok o iğneden tırsıyorum ya kiminle konuşsam oturamıyorum yatamıyorum diyo
Boşveerr allah havale et gerisini düşünme canım...
Yaaa sorma bende ona sinir oluyorum giren çıkan hep bize vay arkadaş ya

Canımm dilerin bebişin tutunur sana ama kızmazsan 5klomen+çatlatma sonrası 2 aşılama deneyen biri olarak söylüyorum ki bu süreçte kimyasal gebeliklerimde oldu ama çok pişmanım yani klomen falan zaman kaybı şimdi diyorum ki keşke direk 1,2aşılama olmadı tüpe geçseydim zira bu süreçte hem epeyce zaman hemde tüp bebek parası harcadım hatta 2tüp bebek diyeyim git gel stresi de ayrı tabii klomen öncesi de sürekli yumurta takibi vs boşa zaman kaybı direk aşılama olmadı mı hemen tüp en mantıklısı valla zaten klomen+çatlatma ile % 8en fazla aşılama ile % 10_12 tüpte % 50_60arası şans var hatta aşılamalarım için bile boşuna olmuş diyorum direk tüp yapsaydım hem daha az yıpranacaktım hemde daha az maddi g8derim olacaktı en azından şansım % 50olacaktı.Dilerim bu ay bebeğin gelir ama olmazsa boşuna zaman kaybetme iğne ile hazır iğne olacaksan tüpe geç hee yok diyorsan aşılama yap 1 tane ama iğne ile normal ilişki falan bilemiyorum canım zaman kaybı oluyor inan çok yıpratıyor..
gazdan öleceğim kızlar tuvaletede çıkmaya tırsıyorum çıksam rahatlıycam gibi:18:
Canımm kayısı ye bol bol veya prebiotik yoğurtlardan al rahatlatır biraz birde ıkınma falan mı dedi doktor??

Ozikacım canım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi merakettim seni bugün hiç görünmedin de kuzum başladın mı tedaviye canım?????

Ozikacım canım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi merakettim seni bugün hiç görünmedin de kuzum başladın mı tedaviye canım?????

Kuzum bu sabah gittim . İlk konuşurken hemen aşılamanın peşine yapmayalım bekleyelim dedi . Sonra muayene edince bu ay rezervin çok iyi gözüküyor deyip başlamaya karar verdi. İlaçlarımı yazdı. İlk iğnemi vuruldum canım gonalf 225 mg yaptım biraz çok geldi bana.. Ben 450 mg ile aşılamayı bitiriyordum şimdi günlük 225 . Pazartesi gene kontrolum var sonrasında sanırım her gün kontrol. Artık güldusum gibi git gel git gel şaşkın olucam

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuyamadım işteyim bugün yoğun yine. :)
Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)

kızlar epeydir giremiyorum nette sıkıntı vardı .. haberler bayağı artmış:) güldüsüm Allah hayırlı etsin çok güzel yumoşların inş en güzel şekilde sana bebişin tutunur...
özikaa senin de tedavin hayırlı olsun ... bayramdan sonra ben de başlıyorum inş... ben pko olduğum için adet düzensizliğim var ama en kötü ihtimal eylül başında yapacağız... doktor ne derse artık çok heyecanlıyım şimdiden...
klomenle aşılamayla uğraştığıma üzülüyorum bu son aşılamayı bile zorla oldum... aman sonu hayır olsun bakalım hepiniz dualarımdasınız... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

Ohhhh haydi hayırlı olsun canım birer ay arayla başlıyotuz ne güzel)benim reçeteye gonal f 450 den 4 tane yazmış senin reçetende başka hangi ilaçlar var canım?bende aşılamalarda günlük 75 oluyordum ama tüpte çok daha fazla yumurta olması lazım diye artıyor tabi...Buarada canım başlamadan önce hangi tahlilleri istedi senden??Birdeee fiyat olayını ne yaptın?canım merakettim burada bulamazsan telim kayıtlı sende whats uptan yaz canım çatlarım yoksa birde pazartesi falan buluşalım olmadı salı nasılsa hergün buradasınnn)

Canım bende bayram sonrası başlıyorum hayırlısı ile)bayramda ve tatildeyken hastalanmazsam tabii yoksa benimde eylüle kalır ve çok sabırsızımm biran önce başlayasım var Sorma kuzum ya boşuna zan kaybettik ama vardır bir hayır...Amin canımmm..
Kızlar yarın gece kadir gecesi bol bol dua edelim meryem suresini okuyalım rabbim hepimizi kavuştursun meleklerine...

Amin inşallah, tüp bebekte'de aşılama gibi hergün iğne oldun mu ?

Evet canım aşılamadaki gibi her gün iğne vuruluyorsun dozajı fazla olarak :)

evet bende öyle duydum onlarda ya 5 yada 6 olacak dediler bakalım. bugün arayacaklar mı? çünkü her gün sayıları değişebiliyormuş.
yok hayatım iğnede yırtamadım hatta transferden sonra ıkı tane yapacakalrmıs:)
tırsma canım tamam yaglı yakıyor ama buz kompleksı yaptıgında sızısı gecıyor bırde yapandan yapana farkedıyor tabı
aynen ya giren çıkan bize haksızlık bu birazınıda erkekle çekse ya.
Hatta geçen böyle diyordum eşim dedi ki vallahi bana yapsınlar iğneleri artık senin bu haline dyanamıyorum vayy dedım kocamın ıcınden romatık bır adam cıktı :)))

hadi canım hayırlı olsun. evet bende 225 ıle başladım normal. sonrada hergun kontrol edecek e2 kan degerıne bakacaklar.

kızlar ya heveslendirdiniz beni bende tübbebek yapıcam sabırsızlanıyorum
pazartesi tatile çıkıyorum 3 hafta gezmeler ohhhh dönüşdede başlarım artık tübbebege iki embriyo isticem inşallah olur 3 bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…