kızlar çatlatma iğnemi vurdurdum bugün 6. gün zaman geçmiyor.bayram dönüşümde belli olcak sonuç.4. klomenim hüsranla sonuçlanmaz umarım.buda olmazsa iğneyle devam etcez.oda olmazsa aşılama...ooooooof düşündükçe daralıyorum
güldüşüm, canım bir haftadır yoğunluktan pek giremiyordum siteye. bir çırpıda okudum yazdıklarını. umuyorum sorunsuz bir transferin olur ve bebişin sana sımsıkı tutunur canım, sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşallah tatlım.
canım inşallah bebegin sana tutunur stres yapma canım inşallah gelecek bebegin. canım ben 3 kere klomen kullandım direk aşılamaya geçtim acelemi ettik ne igneli tedavi bele yapmadık gerçi aşılamamda tutmadı ama :))
gazdan öleceğim kızlar tuvaletede çıkmaya tırsıyorum çıksam rahatlıycam gibi:18:
Kızlar vallah igaz agetirmek gibi olmasın ama tüp en iyisi
yani her ay haptı iğneydi aşılamaydı stresi çekene kadar bi kere çekmek daha mantıklı geliyor :)
canım inşallah bebegin sana tutunur stres yapma canım inşallah gelecek bebegin. canım ben 3 kere klomen kullandım direk aşılamaya geçtim acelemi ettik ne igneli tedavi bele yapmadık gerçi aşılamamda tutmadı ama :))
Bence transfer olmadan kendini rahatlatmayı öğrenmen lazım şaka bi yana kendini korkak alıştırma yoksa sonra daha korkak olursun hareketlerini kısıtlarsın
Heyt beee sonunda benim gibi düşünen biri çıktı :))
Benim içime doguyo valla çok güzel sonuçlar alıcaksın,
banada doktor 3 kere klomenden sonra istersen iğne+aşılama dedi bu 4. klomen tatildeyken hasta olunca iğne için geç kaldım onun için klomeni4. kez kullandım.zaten anladığım kadarıyla aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok.onun için ümidimde azalıyor
ben baştan beri düşünüyorudma salaklık ettim ben ya baştan tüpe geçecektim ben.
Saolcnm inşallah hepimiz güel sonuçlar alırız
Çok iyi canım 5.gün olması zira 5.güne kadar dayananlar tutuyormuş öyle birşey okudum tüp bebek topiğinde biri yazmıştı genelde 5.güne gelince blast evresine giriyormuş artık o neyse tutması daha garanti oluyormuş..İnşallah canım bakalım kaç tanesi dayanacak :) yok canım belli gün vermedi ama salı yada çarşamba olur dedi. 5'ıncı yada 6. gün embriyosu. zaten haftaya 2,5 gun salı olursam yarım gun calısmıs olacağım. ayy ıs yerını sorma hayatım lanet okuyorum vallahı calıstıgım kısılere.. bu halımle canımı yakıyorlar ya allahta onlarınkını yaksın. allaha havale ediyorum
Hadı ya allah rahmet eylesin ya çok uzucu
ınsanoglunun basına ne zaman ne gelecegı bellı olmuyor
İnşallah canım bakalım :) Evet doktorum aradı şimdi nasılsın diye dedim biraz ağrım var normal olacak dedi. buyuk tuvalete cıktınmı dedı korkuyorum cıkamıyorum dedı
gunluk hayatına devam et dedı ıkınabılırsın.
Hahah vallahi ya içimde tacizci biri olduğunu bilmiyordum :))) Vallahi bende çok utandım kadın diyo baya güldük :)))
bana jeli sık ve kalk dedı yatma hareketlı olmak lzımmıs. sabahları sık dedi.
yarısına kadar sok dedı bana
maşallah banada gırmeyen kalmadı :)))))))))))))))
hahaha canımcım iğnede urulacağım yıne proges. aşılamada vurulmustum ya yıne devam
şimdi 4 gün kullanacağım antıbıyotık, sıslık olmasın dıye bı hap,asprın,folıkasıt var birde jel jele devame decegım hapları antıbıyotık, sısme ıcın olanı 4 gün kullancıam. transfer sonrası hem jele devam hem ıgneye :)
Canımm dilerin bebişin tutunur sana ama kızmazsan 5klomen+çatlatma sonrası 2 aşılama deneyen biri olarak söylüyorum ki bu süreçte kimyasal gebeliklerimde oldu ama çok pişmanım yani klomen falan zaman kaybı şimdi diyorum ki keşke direk 1,2aşılama olmadı tüpe geçseydim zira bu süreçte hem epeyce zaman hemde tüp bebek parası harcadım hatta 2tüp bebek diyeyim git gel stresi de ayrı tabii klomen öncesi de sürekli yumurta takibi vs boşa zaman kaybı direk aşılama olmadı mı hemen tüp en mantıklısı valla zaten klomen+çatlatma ile % 8en fazla aşılama ile % 10_12 tüpte % 50_60arası şans var hatta aşılamalarım için bile boşuna olmuş diyorum direk tüp yapsaydım hem daha az yıpranacaktım hemde daha az maddi g8derim olacaktı en azından şansım % 50olacaktı.Dilerim bu ay bebeğin gelir ama olmazsa boşuna zaman kaybetme iğne ile hazır iğne olacaksan tüpe geç hee yok diyorsan aşılama yap 1 tane ama iğne ile normal ilişki falan bilemiyorum canım zaman kaybı oluyor inan çok yıpratıyorkızlar çatlatma iğnemi vurdurdum bugün 6. gün zaman geçmiyor.bayram dönüşümde belli olcak sonuç.4. klomenim hüsranla sonuçlanmaz umarım.buda olmazsa iğneyle devam etcez.oda olmazsa aşılama...ooooooof düşündükçe daralıyorum
Canımm kayısı ye bol bol veya prebiotik yoğurtlardan al rahatlatır biraz birde ıkınma falan mı dedi doktor??gazdan öleceğim kızlar tuvaletede çıkmaya tırsıyorum çıksam rahatlıycam gibi:18:
Ozikacım canım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi merakettim seni bugün hiç görünmedin de kuzum başladın mı tedaviye canım?????
Merhaba kızlar,
Geçmişi okuyamadım işteyim bugün yoğun yine. :)
Şimdi aradılar toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş işlemi yaptık bekleyeceğiz dediler :)
Size dünki komik olayları anlatayım :)
Koltuga oturdum dedimki ayağımı kolumu bayılttıktan sonra bağlasınız gerildim dedim :))
Hemşire dediki oo biz seni baya gereceğiz :))))
Neyse uyandırmaya çalışıyorlarmış kadın sedyeye doğru gelmiş ben manyak tut hatunun şeyini sık bırak sık bırak
Koptum vallahi. Hadi ya dedim tacizci çıkmışım.
Ben kolay kolay ağlamam ama nedense dün hüngür hüngür ağlıyormuşum:) Eşim diyor ki dışarı çıakrdılar ordada sırasını bekleyen kadınlar vardı hepsinin rengi attı dedi :)))
sabahta jeli kullandım biraz beceremedım ama garip bısey :) biraz yaptım gibi dışarı biraz çıktı
Kızlar vallah igaz agetirmek gibi olmasın ama tüp en iyisi
yani her ay haptı iğneydi aşılamaydı stresi çekene kadar bi kere çekmek daha mantıklı geliyor :)
canım soruları ancak okuyabildim geç cevap için özür.
tedaviye 20 temmzuda adetimin 2, günü kontrole gittim. 21 temmzuda puregonlara başladım 225 unıte olarak. ve dune kadar hergun doktordaydım. ultrason muayene ve e2 kan testi verdim. 10 gün puregon kullandım. 6 günde orgalutran yumurta baskılıyıcı iğne.
en sonda çatlatma iğnemi vuruldum dünde op.
11 yumurta süper canımmdarısı başıma bende bugün başladım bakalım hayırlısına bebişlerimiz arasında sadece 1 ay olacak
Çok güldüm yaptıklarına içindeki tacizci açığa çıkmış bakalım benim içimden ne çıkacak
Valla canım ben de çok pişmanım aşılamalarda ömrümden ömür gitti bak Prolaktin hormonum yükselmiş artık nasıl inandırdıysam kendimi hamile olacağıma hormonum yükselmiş yazık bana yaaff
Ya canım şimdi gonalf ve baskılarını iğne kullanıcım di mi öbürü kalçadan yapılan ne zaman kullanılacak opudan sonra mı??
Kuzum bu sabah gittim . İlk konuşurken hemen aşılamanın peşine yapmayalım bekleyelim dedi . Sonra muayene edince bu ay rezervin çok iyi gözüküyor deyip başlamaya karar verdi. İlaçlarımı yazdı. İlk iğnemi vuruldum canım gonalf 225 mg yaptım biraz çok geldi bana.. Ben 450 mg ile aşılamayı bitiriyordum şimdi günlük 225 . Pazartesi gene kontrolum var sonrasında sanırım her gün kontrol. Artık güldusum gibi git gel git gel şaşkın olucam
kızlar epeydir giremiyorum nette sıkıntı vardı .. haberler bayağı artmış:) güldüsüm Allah hayırlı etsin çok güzel yumoşların inş en güzel şekilde sana bebişin tutunur...
özikaa senin de tedavin hayırlı olsun ... bayramdan sonra ben de başlıyorum inş... ben pko olduğum için adet düzensizliğim var ama en kötü ihtimal eylül başında yapacağız... doktor ne derse artık çok heyecanlıyım şimdiden...
klomenle aşılamayla uğraştığıma üzülüyorum bu son aşılamayı bile zorla oldum... aman sonu hayır olsun bakalım hepiniz dualarımdasınız... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
Amin inşallah, tüp bebekte'de aşılama gibi hergün iğne oldun mu ?
Çok iyi canım 5.gün olması zira 5.güne kadar dayananlar tutuyormuş öyle birşey okudum tüp bebek topiğinde biri yazmıştı genelde 5.güne gelince blast evresine giriyormuş artık o neyse tutması daha garanti oluyormuş..
Yaaaa tüh dedim jel vermişse iğneden yırtmışsındır diye ama gene olmadı önümüzdeki ay banada olacak en çok o iğneden tırsıyorum ya kiminle konuşsam oturamıyorum yatamıyorum diyo
Boşveerr allah havale et gerisini düşünme canım...
Yaaa sorma bende ona sinir oluyorum giren çıkan hep bize vay arkadaş ya
Kuzum bu sabah gittim . İlk konuşurken hemen aşılamanın peşine yapmayalım bekleyelim dedi . Sonra muayene edince bu ay rezervin çok iyi gözüküyor deyip başlamaya karar verdi. İlaçlarımı yazdı. İlk iğnemi vuruldum canım gonalf 225 mg yaptım biraz çok geldi bana.. Ben 450 mg ile aşılamayı bitiriyordum şimdi günlük 225 . Pazartesi gene kontrolum var sonrasında sanırım her gün kontrol. Artık güldusum gibi git gel git gel şaşkın olucam
canım soruları ancak okuyabildim geç cevap için özür.
tedaviye 20 temmzuda adetimin 2, günü kontrole gittim. 21 temmzuda puregonlara başladım 225 unıte olarak. ve dune kadar hergun doktordaydım. ultrason muayene ve e2 kan testi verdim. 10 gün puregon kullandım. 6 günde orgalutran yumurta baskılıyıcı iğne.
en sonda çatlatma iğnemi vuruldum dünde op.
11 yumurta süper canımmdarısı başıma bende bugün başladım bakalım hayırlısına bebişlerimiz arasında sadece 1 ay olacak
Çok güldüm yaptıklarına içindeki tacizci açığa çıkmış bakalım benim içimden ne çıkacak
Valla canım ben de çok pişmanım aşılamalarda ömrümden ömür gitti bak Prolaktin hormonum yükselmiş artık nasıl inandırdıysam kendimi hamile olacağıma hormonum yükselmiş yazık bana yaaff
Ya canım şimdi gonalf ve baskılarını iğne kullanıcım di mi öbürü kalçadan yapılan ne zaman kullanılacak opudan sonra mı??
hadi canım hayırlısı. evet el ele tuttururu gezdiririz:))
Valalhi ya çok utandım hihih :)) evet canım şimdi gonal-f kullanacaksın 4- yada 5 gununden sonrada baskılıyıcı iğne orgalutran vurulacaksın. duruma göre op. tarihini söyleyecekler. op dan sonra antibiyotık,şişkinlik için hap,aspirin,folıkasıt ve jel kullanacaksın. jel falıkasıt devame decek sonrasındada proges. iğneyide transferden sonra her gün vurulacaksın doktor ne zamana kadar derse
kızlar epeydir giremiyorum nette sıkıntı vardı .. haberler bayağı artmış:) güldüsüm Allah hayırlı etsin çok güzel yumoşların inş en güzel şekilde sana bebişin tutunur...
özikaa senin de tedavin hayırlı olsun ... bayramdan sonra ben de başlıyorum inş... ben pko olduğum için adet düzensizliğim var ama en kötü ihtimal eylül başında yapacağız... doktor ne derse artık çok heyecanlıyım şimdiden...
klomenle aşılamayla uğraştığıma üzülüyorum bu son aşılamayı bile zorla oldum... aman sonu hayır olsun bakalım hepiniz dualarımdasınız... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
Saol canım inşallah. Hepimizinkiler tutunsun :)
seninkide umarım hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?