herkese hayırlı kandiller :)Kızlar hayırlı kandiller, Rabbim bu mübarek günde sağlık huzur bereket ve hayırlı evlad nasip etsin bizlere...
Bugünkimsecikler yok burda, nereye gittiniz bakalım
Bende dünden beri tüp bebek konusunu araştıra araştıra bi hal oldum.
Merak ettiğim yaşım 25 olduğu için bana tek embiriyo ile işlemi gerçekleştiricekler, ama ben emoş61 dediği gibi 2 tane istiyom hatta 3.
Neden buna biz karar veremiyoruz, yasalar neden böyle, ne saçma bi kanun bu ? Kıbrısta cinsiyetine kadar seçiyosun.
kızlar epeydir giremiyorum nette sıkıntı vardı .. haberler bayağı artmış:) güldüsüm Allah hayırlı etsin çok güzel yumoşların inş en güzel şekilde sana bebişin tutunur...
özikaa senin de tedavin hayırlı olsun ... bayramdan sonra ben de başlıyorum inş... ben pko olduğum için adet düzensizliğim var ama en kötü ihtimal eylül başında yapacağız... doktor ne derse artık çok heyecanlıyım şimdiden...
klomenle aşılamayla uğraştığıma üzülüyorum bu son aşılamayı bile zorla oldum... aman sonu hayır olsun bakalım hepiniz dualarımdasınız... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
Kuzum ben sabahtan muayeneye gidip hemen ise kosucamOhhhh haydi hayırlı olsun canım birer ay arayla başlıyotuz ne güzel)benim reçeteye gonal f 450 den 4 tane yazmış senin reçetende başka hangi ilaçlar var canım?bende aşılamalarda günlük 75 oluyordum ama tüpte çok daha fazla yumurta olması lazım diye artıyor tabi...Buarada canım başlamadan önce hangi tahlilleri istedi senden??Birdeee fiyat olayını ne yaptın?canım merakettim burada bulamazsan telim kayıtlı sende whats uptan yaz canım çatlarım yoksa birde pazartesi falan buluşalım olmadı salı nasılsa hergün buradasınnn )
Bizim haberlerimizi aldıkca daha da heveslenirsiniz inşallahkızlar ya heveslendirdiniz beni bende tübbebek yapıcam sabırsızlanıyorum
pazartesi tatile çıkıyorum 3 hafta gezmeler ohhhhdönüşdede başlarım artık tübbebege iki embriyo isticem inşallah olur 3 bile olur
Kızlar hayırlı kandiller, Rabbim bu mübarek günde sağlık huzur bereket ve hayırlı evlad nasip etsin bizlere...
Bugünkimsecikler yok burda, nereye gittiniz bakalım
Bende dünden beri tüp bebek konusunu araştıra araştıra bi hal oldum.
Merak ettiğim yaşım 25 olduğu için bana tek embiriyo ile işlemi gerçekleştiricekler, ama ben emoş61 dediği gibi 2 tane istiyom hatta 3.
Neden buna biz karar veremiyoruz, yasalar neden böyle, ne saçma bi kanun bu ? Kıbrısta cinsiyetine kadar seçiyosun.
yaaaaaaa kızlar bu 2 embriyo olayını soracağım ben de 2 tane istiyomtatlı tatlı ayyy ne güzel olur demi sıpalar yalnız sorun şu benim doktorum şu an özelde ama araştırmaya geçecek ben sana orda da yaparım dedi. doktora çok güvendim değişmek istemiyorum araştırma olması kafamı karıştırmıyor değil.. bir de özel de 2 embriyo koysalar bile devlette yaparlar mı sizce ne yapmalıyım konuyla ilgili bilginiz var mı???
Kuzum ben sabahtan muayeneye gidip hemen ise kosucam) ole olmasa gorusurduk super olurdu valla ...evet gonal f 4 kutu baskılayici iğne oviterelle zitrotek yazdı.tahlil istemedi zaten kendi hastasıyım ya yapılmıştı hepsi. Sadece ben göğüslerimin sistigini soledim Proklaktin yaptı fiyatı halledemedim daha yönetime soracaklarmis haber gelecek sana haber ederim canım )
Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.
slm canım ben harıl harıl hazırlanıyorum akşama yolculuk varsenin adına sevindim kaç yumurtan kalmış canım şimdi..
canım toplama yapılırken kesik dikiş falan oldumu bira cahilimde o konularda sancıların devam ediyomu hala daha tuvalet işi falan nasıl oluyo çıkabiliyomusun..
peki canım transferi ben hep ya3. gün ya 5. gün diye duymuştum.seninki 6. gün mü olcak.daha mı iyi oluyormuş öyle
yanlız ben geçen bi yazıda okudum, embriyonun rahime tutunması daha kolay olsun diye, işlem sırasında lazerle rahim duvarını çiziyolarmış ve embiriyo'yu oraya yerleştiriyolarmış ki daha kolay tutunsun kimyasal gebelik olmasın diye.
Çok mantıklı geldi bu bana, guldusum duydun mu böyle bi şeyi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?