Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hayırlı kandiller, Rabbim bu mübarek günde sağlık huzur bereket ve hayırlı evlad nasip etsin bizlere...

Bugünkimsecikler yok burda, nereye gittiniz bakalım
Bende dünden beri tüp bebek konusunu araştıra araştıra bi hal oldum.
Merak ettiğim yaşım 25 olduğu için bana tek embiriyo ile işlemi gerçekleştiricekler, ama ben emoş61 dediği gibi 2 tane istiyom hatta 3.
Neden buna biz karar veremiyoruz, yasalar neden böyle, ne saçma bi kanun bu ? Kıbrısta cinsiyetine kadar seçiyosun.

herkese hayırlı kandiller :)
mervecim daha çok gençsin belli mi olur belki tüp sonrasında kendiliğinden 2 bebiş daha doğurucaksın biliyorsunki önünde daha çok yıl var :)

Son düzenleme:
Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin gobuslerimizi bebekle doldursun kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah) hepinizi kocaman öpüyorum

Sagol canım )bencede ben de aşılamalarda zaman harcadığım için cok pişmanım hem maddi hem de manevi zorlandım . Ama benim sigortam 3 aşılama dan sonra tüpe izin verdiğinden geciktim yoksa hiç bu kadar da beklemezdim)

Kuzum ben sabahtan muayeneye gidip hemen ise kosucam) ole olmasa gorusurduk super olurdu valla ...evet gonal f 4 kutu baskılayici iğne oviterelle zitrotek yazdı.tahlil istemedi zaten kendi hastasıyım ya yapılmıştı hepsi. Sadece ben göğüslerimin sistigini soledim Proklaktin yaptı fiyatı halledemedim daha yönetime soracaklarmis haber gelecek sana haber ederim canım)

Bizim haberlerimizi aldıkca daha da heveslenirsiniz inşallah )
Bende 2 isticem)

Seninde kandilin mübarek olsun canım .. 35 yasından önce tek embriyo konuluyormuş ama doktorunla anlaşırsan belki 2 konuluyormuş . Ben isticem bakalım )

yaaaaaaa kızlar bu 2 embriyo olayını soracağım ben de 2 tane istiyomtatlı tatlı ayyy ne güzel olur demi sıpalar yalnız sorun şu benim doktorum şu an özelde ama araştırmaya geçecek ben sana orda da yaparım dedi. doktora çok güvendim değişmek istemiyorum araştırma olması kafamı karıştırmıyor değil.. bir de özel de 2 embriyo koysalar bile devlette yaparlar mı sizce ne yapmalıyım konuyla ilgili bilginiz var mı???

Canım bence doktora kalmış bişey doktorun isterse özelde de devlette de koyar 2 tane. Doktoruna sor istersen

Bana o ilaçlara ek glifer de yazdı karın bölgesinde yağlanmayı ve ilaçların yapacağı şişliği engelliyormuş benimde işime geldi)Senin göğüsler progesteron dan şişmiyormuydu canım?nezaman şişiyordu?crinone kullanınca benimde şişiyor oyüzden sordum...Tamam canım haber ver merak ediyorum bende nekadar yapacaklar...Birde idil eczanesimiydi kuzum uygun veren ilaçları?benim sigortamla da anlaşması varmış oradan alayım bende...Canım erken daha ama acaba kaçıncı gün embriosu ile transfer yapıyor acaba bizim hastane ben 5.gün olsun isterim mesela..

Buarada kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dün gece hepimiz için dualar ettim her duamda sizleride ekledim hepimizin için gönülden istedim rabbim kabul etsin dualarımızı...Buarada meryem suresini okuyun hatta türkçe mealini de okuyun...

Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.

Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.

slm canım ben harıl harıl hazırlanıyorum akşama yolculuk var senin adına sevindim kaç yumurtan kalmış canım şimdi..
canım toplama yapılırken kesik dikiş falan oldumu bira cahilimde o konularda sancıların devam ediyomu hala daha tuvalet işi falan nasıl oluyo çıkabiliyomusun..

Ohhh ne gzüel tatilin keyfini çıkar hayatım süper.
Bende evde yatacağım anneme bile gidemiyeceğim çok gelen giden oluyor bende yatınca neyin var v.s. bi dürü soru evde yatarım artık. Ya da bahçede havuz var yatar güneşlenirim :)
Bişey demedi canım. Yarın net bilgi vereceğiz şu an bölünmeye devam ediyorlar dedi.
yok hayatım kesik vs. yok. oraya bir hortum sokuyorlar onunla yumurtaları çekiyorlar. Korkulacak bişey değil. anestezi alıyorsun zaten.
Cumartesı hemşireyi aradım magnezyum c.. diye bi toz ilaç aldırdı kullandım onu cumartesi hep karnımda sankı örümcekler dolandı.
Baskı gaz vardı. pazar sabahı ishal etti. şükür rahatladım biraz. biraz şişliğim var o kadarda olacak sanırım.

peki canım transferi ben hep ya3. gün ya 5. gün diye duymuştum.seninki 6. gün mü olcak.daha mı iyi oluyormuş öyle

peki canım transferi ben hep ya3. gün ya 5. gün diye duymuştum.seninki 6. gün mü olcak.daha mı iyi oluyormuş öyle

Kadın doktorunuz arayacak dedi.
İnternette araştırdım bende. 5-6 günü tarnsfer adına blastokist diorlar.
Yani 5-6 güne kadar embriyo sağlam kalıp bölünebiliyorsa anne rahmime yapışması daha kolay oluyormuş.
Yazılan bu umarımda öyledir.

yanlız ben geçen bi yazıda okudum, embriyonun rahime tutunması daha kolay olsun diye, işlem sırasında lazerle rahim duvarını çiziyolarmış ve embiriyo'yu oraya yerleştiriyolarmış ki daha kolay tutunsun kimyasal gebelik olmasın diye.
Çok mantıklı geldi bu bana, guldusum duydun mu böyle bi şeyi sen

Evet canım bende okudum öyle bir yazı ama düşük tehlikesi çok yaşayanlara yapıyorlarmış.
Vallahi tüp bebek konusunda uzman oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…