Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım bende okudum öyle bir yazı ama düşük tehlikesi çok yaşayanlara yapıyorlarmış.
Vallahi tüp bebek konusunda uzman oldum :)

Bugün doktora gittim, tekrardan hcg ye bakılıcaktı, sonra doktora bu kan pıhtılaşması için yapılan testi söyledim, sonuçlar geç çıkıyomuş şimdiden yaptırırsam 2-3 ay sonra tüp bebeğe başlıcağımız için elimizde hazır olsun dedim. Doktor sana yapmazlar dedi, en az karnında 1 ölü gebelik, 3-4 tane düşük olması gerekiyomuş, Kimyasal gebelikler sayılmıyomuş.
Sonra glifor'a başladım dedim, asla sakın içme dedi, zaten zayıfsın bu sefer temelli kilo verirsin dedi, bi kaçgünden beri de iştahım tamamen kapandı.

Yahuu ben ne yapıcağımı şaşırdım, sen en iyisi doğum kontrol ilacı kullan bi 3ay sonra bırakınca daha kolay gebe kalırsın dedi, hemen başla bu günden ilaca dedi.

guldusum, sen tüp bebeğe başlarken bu pgt testini yaptırdın mı benim kafama çok takıldı şimdi, hangi testlerden geçtin ?

Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.

Oh ohhhhh kuzum çok sevindim ya hemde 6.günn süper canımmm haydi hayirlısı olsun inş)Ben pek giremiyorum bu ara bayram temizliği tatil hazirlığı 2 günüm kaldı yahu tatil dönüşü direk tedaviye başlayacağım için temizliğimi de yapayım dedim zira ben yatınca ev berbat oluyor

Canım nasıl yapmazlar ya benim 2.kimyasaldan sonra direk istedi doktorum hemen de yapıldı 20_25günde de sonucum çıktı...
Sen glifora niye başlıyorsun canım? 3 ay hemde çok muş ya...Canım farklı bir doktora gittin mi hiç arada doktor değiştirmek iyi oluyor zira benim önceki doktorum da problem yok deyip oyalıyordu beni...

Canım bu kadar kafana takarsan olmaz zaten.
sen şimdi neden direk tüpe geçmiyorsun
yaptırmadım çunku kımyasal gebelık gecırmedım yada dusuk yapmadım cnm

evet 6 gune kadar gelenler ıcın ıyı dıyorlar bakalım:)
ee tabı tatıle gıdıcen demı:)))))

evet 6 gune kadar gelenler ıcın ıyı dıyorlar bakalım:)
ee tabı tatıle gıdıcen demı:)))))

Oh ohhh giyi olacak tabi canımm)
Hihiii gidicem valla)Buarada canım ya neye göre belirliyorlar onu yani biz tercih yapabiliyormuyuz 3.gün veya 6.gün olsun diye??

Oh ohhh giyi olacak tabi canımm)
Hihiii gidicem valla)Buarada canım ya neye göre belirliyorlar onu yani biz tercih yapabiliyormuyuz 3.gün veya 6.gün olsun diye??

saol cnm bende ıyıym napım bıraz sıskınlıklerım gazım devam ediyor
yok hayatım sen belirleyemiyorsun. bölünmesine göre belirliyor.

saol cnm bende ıyıym napım bıraz sıskınlıklerım gazım devam ediyor
yok hayatım sen belirleyemiyorsun. bölünmesine göre belirliyor.

Onlarda geçicek canımm arife günü olacak dimi transferin?
Dogru zaten diğer türlü herkes 5.günden sonra isterdi gerçi 3.günde de tutuyor ayy keşke ilk iş direk tüpe geçseymişiz yaw...

Onlarda geçicek canımm arife günü olacak dimi transferin?
Dogru zaten diğer türlü herkes 5.günden sonra isterdi gerçi 3.günde de tutuyor ayy keşke ilk iş direk tüpe geçseymişiz yaw...

evet canım arefe günü transferim gerçekleşecek
evet duruma göre tutanda var tutmayanda cnm
vallahı keske bastan geceymişiz ama bu gaz beni öldürecek kasık ağrım var doktor normal diyor

evet canım arefe günü transferim gerçekleşecek
evet duruma göre tutanda var tutmayanda cnm
vallahı keske bastan geceymişiz ama bu gaz beni öldürecek kasık ağrım var doktor normal diyor

Haydi bak mübarek güne denk geliyor valla)
Gaz opudan sonra mı oldu canım??Yürüyüş iyi geliyor gaza...

evet güzeel bir gün olacak bakalım:)))
evet cnm ya op dan sonra oldu cok fena kabızlık
sımdı kasıklarımda agrı var

Hay allah ya anladığım kadarı ile optan sonra kabızlık kaçınılmazz)magnezyum depolayayim bari bendeo iyi geliyormuşsen mi yazmıştın yoksa yaww

canım merhaba yarın haber verecekler indirim için ) ben her gün hastanedeyim hergün.. Bugün ordaydım yarın ordayım. Bu ara kovulmazsam bi daha kovulmam iştenkaçıncı gün embriyosu ve kaç transfer olacak onları yarın konuşucam.. Hepsini canlı bildiririm

Kovulmazsın canım işyerin biliyordu dimi senin?Hergün mü çağırıyorlar kuzum yaw??birde her gittiğinde randevu almak gerekiyor muu??Ozaman bugün büyük günn)Yalnız indirimi öğrenemediğine göre tedaviye ödeme yapmadan mı başladılar?Ayyyy sorularımla bunaltıcam seni hee ama ne yapayım merakediyorum))canlı bildirim bekliyorum ohalde)

Sabret canım biraz daha.son düzlüktesin:)

Evet canım az kaldı bakalım kısmet :)

Hay allah ya anladığım kadarı ile optan sonra kabızlık kaçınılmazz)magnezyum depolayayim bari bendeo iyi geliyormuşsen mi yazmıştın yoksa yaww

evet iğnelerde n ilaçlardan dolayı oluyormuş canım.
evet ben yazdım :) ama magnezyumu kabız olduğunda kullanacaksın ishal yapıyor :)

canım hade hayırlısı mübarek gün şans getirsin sana) 5. Gün embriyosunda şans çok yüksekmiş.. Hadi ilk Bebiş geliyo inşallah

İnşallah canım sen ne durumdasın iğnelerin kaçıncı günü.
valalhi 6. gün embriyosu olacak öğlene kadar ararlar sanrıım :)

Herkese günaydınnnnn canlarımmm)
Güzel bir gün olsun hepimiz için)

Günaydın canım benim,

İnşallah. Ben yine akşam ağrıdan yatamadım. Sanırım yeni yumurtalarım oluşuyor.
Yatakta deönemiyorum yani eşim diyor ki hamiel olduğunda yandık bende parladım
ya dedim şu çektiğim acıları başka kadın olsa evde elini ne bişeye sürer ne bişey yapar
ben hem evle ilgileniyorum hem işe gidiyorum dedim insaf.
ya dedi şaka yaptım neden alıngansın bu kadar. adamada parlamış oldum laf saydım durdum. cidden şaka yapmış. çünkü öyle laf etmez yardımcıdır bana
ama bende napım cok gergınım ne uyuyabılıyorum ne yatabılıyorum delırmıs durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…