Evet canım bende okudum öyle bir yazı ama düşük tehlikesi çok yaşayanlara yapıyorlarmış.
Vallahi tüp bebek konusunda uzman oldum :)
Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.
Bugün doktora gittim, tekrardan hcg ye bakılıcaktı, sonra doktora bu kan pıhtılaşması için yapılan testi söyledim, sonuçlar geç çıkıyomuş şimdiden yaptırırsam 2-3 ay sonra tüp bebeğe başlıcağımız için elimizde hazır olsun dedim. Doktor sana yapmazlar dedi, en az karnında 1 ölü gebelik, 3-4 tane düşük olması gerekiyomuş, Kimyasal gebelikler sayılmıyomuş.
Sonra glifor'a başladım dedim, asla sakın içme dedi, zaten zayıfsın bu sefer temelli kilo verirsin dedi, bi kaçgünden beri de iştahım tamamen kapandı.
Yahuu ben ne yapıcağımı şaşırdım, sen en iyisi doğum kontrol ilacı kullan bi 3ay sonra bırakınca daha kolay gebe kalırsın dedi, hemen başla bu günden ilaca dedi.
guldusum, sen tüp bebeğe başlarken bu pgt testini yaptırdın mı benim kafama çok takıldı şimdi, hangi testlerden geçtin ?
Bugün doktora gittim, tekrardan hcg ye bakılıcaktı, sonra doktora bu kan pıhtılaşması için yapılan testi söyledim, sonuçlar geç çıkıyomuş şimdiden yaptırırsam 2-3 ay sonra tüp bebeğe başlıcağımız için elimizde hazır olsun dedim. Doktor sana yapmazlar dedi, en az karnında 1 ölü gebelik, 3-4 tane düşük olması gerekiyomuş, Kimyasal gebelikler sayılmıyomuş.
Sonra glifor'a başladım dedim, asla sakın içme dedi, zaten zayıfsın bu sefer temelli kilo verirsin dedi, bi kaçgünden beri de iştahım tamamen kapandı.
Yahuu ben ne yapıcağımı şaşırdım, sen en iyisi doğum kontrol ilacı kullan bi 3ay sonra bırakınca daha kolay gebe kalırsın dedi, hemen başla bu günden ilaca dedi.
guldusum, sen tüp bebeğe başlarken bu pgt testini yaptırdın mı benim kafama çok takıldı şimdi, hangi testlerden geçtin ?
Oh ohhhhh kuzum çok sevindim ya hemde 6.günn süper canımmm haydi hayirlısı olsun inş)Ben pek giremiyorum bu ara bayram temizliği tatil hazirlığı 2 günüm kaldı yahu tatil dönüşü direk tedaviye başlayacağım için temizliğimi de yapayım dedim zira ben yatınca ev berbat oluyor
evet 6 gune kadar gelenler ıcın ıyı dıyorlar bakalım:)
ee tabı tatıle gıdıcen demı:)))))
Oh ohhh giyi olacak tabi canımm)
Hihiii gidicem valla)Buarada canım ya neye göre belirliyorlar onu yani biz tercih yapabiliyormuyuz 3.gün veya 6.gün olsun diye??
saol cnm bende ıyıym napım bıraz sıskınlıklerım gazım devam ediyor
yok hayatım sen belirleyemiyorsun. bölünmesine göre belirliyor.
Onlarda geçicek canımm arife günü olacak dimi transferin?
Dogru zaten diğer türlü herkes 5.günden sonra isterdi gerçi 3.günde de tutuyor ayy keşke ilk iş direk tüpe geçseymişiz yaw...
evet canım arefe günü transferim gerçekleşecek
evet duruma göre tutanda var tutmayanda cnm
vallahı keske bastan geceymişiz ama bu gaz beni öldürecek kasık ağrım var doktor normal diyor
Haydi bak mübarek güne denk geliyor valla)
Gaz opudan sonra mı oldu canım??Yürüyüş iyi geliyor gaza...
evet güzeel bir gün olacak bakalım:)))
evet cnm ya op dan sonra oldu cok fena kabızlık
sımdı kasıklarımda agrı var
Bana o ilaçlara ek glifer de yazdı karın bölgesinde yağlanmayı ve ilaçların yapacağı şişliği engelliyormuş benimde işime geldi)Senin göğüsler progesteron dan şişmiyormuydu canım?nezaman şişiyordu?crinone kullanınca benimde şişiyor oyüzden sordum...Tamam canım haber ver merak ediyorum bende nekadar yapacaklar...Birde idil eczanesimiydi kuzum uygun veren ilaçları?benim sigortamla da anlaşması varmış oradan alayım bende...Canım erken daha ama acaba kaçıncı gün embriosu ile transfer yapıyor acaba bizim hastane ben 5.gün olsun isterim mesela..
Buarada kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dün gece hepimiz için dualar ettim her duamda sizleride ekledim hepimizin için gönülden istedim rabbim kabul etsin dualarımızı...Buarada meryem suresini okuyun hatta türkçe mealini de okuyun...
evet güzeel bir gün olacak bakalım:)))
evet cnm ya op dan sonra oldu cok fena kabızlık
sımdı kasıklarımda agrı var
canım merhaba yarın haber verecekler indirim için) ben her gün hastanedeyim hergün.. Bugün ordaydım yarın ordayım. Bu ara kovulmazsam bi daha kovulmam işten kaçıncı gün embriyosu ve kaç transfer olacak onları yarın konuşucam.. Hepsini canlı bildiririm
Sabret canım biraz daha.son düzlüktesin:)
Hay allah ya anladığım kadarı ile optan sonra kabızlık kaçınılmazz)magnezyum depolayayim bari bende o iyi geliyormuş sen mi yazmıştın yoksa yaww
canım hade hayırlısı mübarek gün şans getirsin sana) 5. Gün embriyosunda şans çok yüksekmiş.. Hadi ilk Bebiş geliyo inşallah
Herkese günaydınnnnn canlarımmm)
Güzel bir gün olsun hepimiz için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?