Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İden'cim birde senin çok erken olacak kan vermen.
Sonuçta aşılamadan 10 gün sonra değer normale geliniyor diyor doktorlar.

evet çok haklısın bende anlamadım... çatlama iğnesinin etkisi 10 güne geçermiş anca bugün geçti sayılıyo yani ... yarın bencede çoook çook erken ama bakalım görcez...

:)))Ooo sende. Doğuruna kadar inanmayacağım diyeceksin şimdi :))))

aynen öyle aslında doğurcam ancak öyle inancam

Ayın 13'ünde geçecek sende etki.
Ama doktorun dediyse vardır bir bildiği. Karamsar olmak yok. yarın güzel sonucunu alacağız inşallah

Ayın 13'ünde geçecek sende etki.
Ama doktorun dediyse vardır bir bildiği. Karamsar olmak yok. yarın güzel sonucunu alacağız inşallah

canım 1 haziranda vurdum çatlatma iğnesini dün bugün geçmiş olması lazım tam anlamıyla :)

yok canım ahmet bostancı

beklesem ahmet bostancı çok iyi bir dr kendisine hayranım

sizde sorun neydi[/QUOTE]

tüm testler yapıldı eşime de bana da hiçbir şey yok nedensiz infertil türkçe meali doğru zamanı bekliyoruz:) bu doktıor herhangi bri hastanede de çalışıyor mu muayene harici birde muayene ücreti ne kadar ?

aşılamadan hemen sonra çok fena ağrı çeken sadece ben mi varım?? ilk aşılamam da ben de hiç bir şey hissetmedim ama 2. de mahvoldum resmen

sizde sorun neydi

tüm testler yapıldı eşime de bana da hiçbir şey yok nedensiz infertil türkçe meali doğru zamanı bekliyoruz:) bu doktıor herhangi bri hastanede de çalışıyor mu muayene harici birde muayene ücreti ne kadar ?[/QUOTE]

medıcana da çalışıyor muayene ücreti 180tl

sizde sorun neydi

tüm testler yapıldı eşime de bana da hiçbir şey yok nedensiz infertil türkçe meali doğru zamanı bekliyoruz:) bu doktıor herhangi bri hastanede de çalışıyor mu muayene harici birde muayene ücreti ne kadar ?[/QUOTE]

canım kendisinin özel muayehanesi var, herhangi bir hastaneye bağlı çalışmıyor

zam geldi mi bilmiyorum ama 180 tl di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…