Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
guldusum Maşallahhh çok güzel degerin maşallahhh, çok sevindim çok mutlu oldum.

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAKALIM Kısmet yarın yine kan vereceğim :)
umarım yükselmiştir.

Canım benim çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun :) İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız

Kuşum iyi geçti 5. Gun embriyosu oldu ama baksana pazar sabah sabah uyandım regli ağrısı gibi hafif bi ağrı var normal mi acaba güldusum

Korkma canım normal ben iki gün kalkamadım ağrıdan.
Gece yine ağrım çok oldu sanki 4-5 aylık hamıle gıbıyım. karnımda catlaklar olustu

evet kızlar gece yıne agrıdan uyuyamadım
Her olumsuzluk beni buluyor diyorum artık vallahi dayanması cidden zor herkeste olmuyor bu bende sözde çok su yok ama duramıyorum ayakta
yarın işe nasıl gideceğim herkes soracak niye yürüyemiyorsun diye off
çok su içmeye özen gösteriyorm ki tuvalete fazla cıkayımda suyu atayım
içimde ne kadar gaz oluşmuş anlatamam sanki bütün havayı yutmuşum.
Umarım sizlerde bu sorun olmaz

Kuşum iyi geçti 5. Gun embriyosu oldu ama baksana pazar sabah sabah uyandım regli ağrısı gibi hafif bi ağrı var normal mi acaba güldusum
Oh oh haydi maşallah canımm sıradaki bebiş senden gelecek allahın izni ile)Donduruldu mu hiç??

Canımmm onca zamandan sonra inanması zor olur tahminederim ben hep diyorumkii kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma inanmam)
Tatil güzel geçti canım ama senden aldığım haber beni havalara uçurdu )Hastalanmadım daha tüm tatil bugün olacak yarın olacak diye bekledim durdum ama tık yok pazartesi salı olmazsa söktürücü istiycem biranönce başlayayım bendee)

Canımm yaw doktorun ne diyor bu duruma??Buarada bol bol krem sür göbek çevrene çatlama için yoksa çok fena yara bile olabiliyor kuzenimden biliyorum ama yine doktora sormak lazım yaw ilk 3 ayda belki olmaz...

ee canım belki hamilesindir:) bende öyle kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım.:))))

Canımm yaw doktorun ne diyor bu duruma??Buarada bol bol krem sür göbek çevrene çatlama için yoksa çok fena yara bile olabiliyor kuzenimden biliyorum ama yine doktora sormak lazım yaw ilk 3 ayda belki olmaz...

İğnelerden dolayı oldun diyor canım yüksek riski yok dedi su toplamış karnın ama çok deği dedi ama benim günlük yaşantımı engelliyor bu kadar su yapmaz dıyor serum aldım dun ama hala bi etkısı olmadı yarın kan vereyımde bakayım soracagım takrar olmazsa cekın suyu dıyecegım napım boyle hergun cekene kadar bı kere ıgne acısı cekerım daha ıyı
krem nemlendırıcı suruyorum ama olmazsa badem yagı vs alıcam bı netleşsinde

Canım sen de şişme var mı peki su toplama falan... Ben ilaçların yan etkilerinden cok çabuk etkilenen bir bünyeye sahibim daha çok bundan korkuyorum
yok canım bende şişme yok şimdilik sancılarında azaldı nokta kadar leke geldi o kadar.. O da az evel misafirim geldi de azıcık hareket ettim ondan oldu herhalde kimsenin haberi olmayınca böle süprizler olabiliyor tabi;((

canım sakın söktürücÜ içme belki hamilesindır) benim 3 tane de donduruldu allahım umarım gerek kalmaz ama )

Canım benim nokta kadar akıntı gibi böle KIRMIZI bişi geldi normaldir dimi ya misafirim geldi mecbur mutfakta bişiler yaptım accuk ayakta kaldım ama;((

Canım benim nokta kadar akıntı gibi böle KIRMIZI bişi geldi normaldir dimi ya misafirim geldi mecbur mutfakta bişiler yaptım accuk ayakta kaldım ama;((

Canım benim olan olmuşta neden misafir kabul ediyorsun hstayım deseydin kalkamsaydın küsen küssün
ılk uc gun normal kanama olabılır canım ama doktorA sor ıstersen yarında kendını yorma

Guldusum gebeligin hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin insaallah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Bende yarin doktora gidiyorum yumoslar ne alemde bakilcak ve ikinci asilama bu hafta belirlencek. Agustos eylul iki asilama yapilcak yani toplam 3 asilamadan sonra trye memorial hastanesinde tup yaptirmak istiyorum ekimde insaallah

kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııııı

günaydınnn.. muhteşem haberlerle geldim allahım ne güzel bi başlangıç

canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. darısı benim ve herkesin başına amiinnn

canım ben yaptıcam ama eylül gibi gidicem.. sen neyi merak ediyosun belki bildiğim bişeydir. araştırdım az buçuk...

devlette yaptırmak için ne gerekli birde rapor cıkarmak zormu bunları öğrenemedim bi türlü iki kere aşılama yaptrdık fakat tutmadı

ideen tüp bebek için ne gerekli devlette

canım kısaca yaşın çok büyük deilse belirgin bi rahatsılığın yoksa devlet hastanesinde iki kere aşılama yaptırmış olman lazım.. tüp bebek yapan devlet hastanesinde rapor çıkarıyosun.. bütn tahliller yenileniyo ikametgah evlilikcüzdanı ve resimle gidiyosun raporun çıkıyo o rapola ilaçlarını alıyosun ve tüpp bebeği yaptırıyosun...

ben iki kere özelde aşılama oldum ve sebep yok bende eşimde tüm sonuçlar normal yaşımda 24 bitiyor 25 grcem

aşılamaların devlette olmasımı şart peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…