Hayırlı olsun canım dök kurtlarını düğündehadi bakalım 3. Tup bebekte senden benim test günüm 26 is bu arada
Canım yok çok zor değil çok şükür hiç korkmaama accuk ağrı yaptı çok değil Ama genede uyandırdı;(
guldusum Maşallahhh çok güzel degerin maşallahhh, çok sevindim çok mutlu oldum.
canım coooooooooook mutlu oldum.... gün boyu evde yoktum erkek kardeşimin düğün hazırlıkları var Allah ' ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....
ayyyyyyyy çok sevindim gerçekten Allah' ım kızlar bu bize bir ümit haydi ozikaa sıra sendeben de pazartesi doktora gidiyorum adet söktürücü verirse o da peşine tüpe başlayacağım pazartesi Erzurum a yolculuk var
Kuşum iyi geçti 5. Gun embriyosu olduama baksana pazar sabah sabah uyandım regli ağrısı gibi hafif bi ağrı var normal mi acaba güldusum
Oh oh haydi maşallah canımm sıradaki bebiş senden gelecek allahın izni ileKuşum iyi geçti 5. Gun embriyosu olduama baksana pazar sabah sabah uyandım regli ağrısı gibi hafif bi ağrı var normal mi acaba güldusum
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :)))Hala inanamıyorum
Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah ikinci bebişimizde senden gelecek :)
Nasıl geçti canım transferin Allah yardımcın olsun
Çok saol canım benim inşallah topiğimizde sizinde haberlerinizi alacağız
İnanamıyorum hala:))
Çok teşekkür ederim canım benim evet şükür rabbime:)
İnşallah canım ya haftaya pazartesi gideceğim bakalım :) Allah razı olsun canım sizlerdende güzel haberler bekliyorum:)
Hoşgeldin bebeğem :)))Çok teşekkür ederim canım benim. inanmazsı zor:))
Hadi sende başla artık :)oldun mu hasta
Ohhh ne güzel nasıl geçti tatilin
evet kızlar gece yıne agrıdan uyuyamadım
Her olumsuzluk beni buluyor diyorum artık vallahi dayanması cidden zor herkeste olmuyor bu bende sözde çok su yok ama duramıyorum ayakta
yarın işe nasıl gideceğim herkes soracak niye yürüyemiyorsun diye off
çok su içmeye özen gösteriyorm ki tuvalete fazla cıkayımda suyu atayım
içimde ne kadar gaz oluşmuş anlatamam sanki bütün havayı yutmuşum.
Umarım sizlerde bu sorun olmaz
Oh oh haydi maşallah canımm sıradaki bebiş senden gelecek allahın izni ile)Donduruldu mu hiç??
Canımmm onca zamandan sonra inanması zor olur tahminederim ben hep diyorumkii kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma inanmam)
Tatil güzel geçti canım ama senden aldığım haber beni havalara uçurdu)Hastalanmadım daha tüm tatil bugün olacak yarın olacak diye bekledim durdum ama tık yok pazartesi salı olmazsa söktürücü istiycem biranönce başlayayım bendee )
Canımm yaw doktorun ne diyor bu duruma??Buarada bol bol krem sür göbek çevrene çatlama için yoksa çok fena yara bile olabiliyor kuzenimden biliyorum ama yine doktora sormak lazım yaw ilk 3 ayda belki olmaz...
yok canım bende şişme yok şimdilik sancılarında azaldı nokta kadar leke geldi o kadar.. O da az evel misafirim geldi de azıcık hareket ettim ondan oldu herhalde kimsenin haberi olmayınca böle süprizler olabiliyor tabi;((Canım sen de şişme var mı peki su toplama falan... Ben ilaçların yan etkilerinden cok çabuk etkilenen bir bünyeye sahibim daha çok bundan korkuyorum
canım sakın söktürücÜ içme belki hamilesindırOh oh haydi maşallah canımm sıradaki bebiş senden gelecek allahın izni ile)Donduruldu mu hiç??
Canımmm onca zamandan sonra inanması zor olur tahminederim ben hep diyorumkii kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma inanmam)
Tatil güzel geçti canım ama senden aldığım haber beni havalara uçurdu)Hastalanmadım daha tüm tatil bugün olacak yarın olacak diye bekledim durdum ama tık yok pazartesi salı olmazsa söktürücü istiycem biranönce başlayayım bendee )
Canım benim nokta kadar akıntı gibi böle KIRMIZI bişi geldi normaldir dimi ya misafirim geldi mecbur mutfakta bişiler yaptım accuk ayakta kaldım ama;((ee canım belki hamilesindir:) bende öyle kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım.:))))
İğnelerden dolayı oldun diyor canım yüksek riski yok dedi su toplamış karnın ama çok deği dedi ama benim günlük yaşantımı engelliyor bu kadar su yapmaz dıyor serum aldım dun ama hala bi etkısı olmadı yarın kan vereyımde bakayım soracagım takrar olmazsa cekın suyu dıyecegım napım boyle hergun cekene kadar bı kere ıgne acısı cekerım daha ıyı
krem nemlendırıcı suruyorum ama olmazsa badem yagı vs alıcam bı netleşsinde
Canım benim nokta kadar akıntı gibi böle KIRMIZI bişi geldi normaldir dimi ya misafirim geldi mecbur mutfakta bişiler yaptım accuk ayakta kaldım ama;((
kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııııı
canım ben yaptıcam ama eylül gibi gidicem.. sen neyi merak ediyosun belki bildiğim bişeydir. araştırdım az buçuk...
günaydınnn.. muhteşem haberlerle geldim allahım ne güzel bi başlangıç
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. darısı benim ve herkesin başına amiinnn
ideen tüp bebek için ne gerekli devlette
canım kısaca yaşın çok büyük deilse belirgin bi rahatsılığın yoksa devlet hastanesinde iki kere aşılama yaptırmış olman lazım.. tüp bebek yapan devlet hastanesinde rapor çıkarıyosun.. bütn tahliller yenileniyo ikametgah evlilikcüzdanı ve resimle gidiyosun raporun çıkıyo o rapola ilaçlarını alıyosun ve tüpp bebeği yaptırıyosun...
canım kısaca yaşın çok büyük deilse belirgin bi rahatsılığın yoksa devlet hastanesinde iki kere aşılama yaptırmış olman lazım.. tüp bebek yapan devlet hastanesinde rapor çıkarıyosun.. bütn tahliller yenileniyo ikametgah evlilikcüzdanı ve resimle gidiyosun raporun çıkıyo o rapola ilaçlarını alıyosun ve tüpp bebeği yaptırıyosun...
aşılamaların devlette olmasımı şart peki
şart diye biliyorum canım özelleri kabul etmiyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?