Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
( ozaman o şansımda kalmadı peki devlette aşılama için ne gerekli

canım nie kaybolsun şansın ben gidince bi daha konuşurum eylülde gitcem detayları alırım...

aşılama için yine aynı şeyler tahliller tamamlanıo nüfus kayıt örmeği ikametgah işte evlilik cüzdanı resim... rapor çıkarıyolar iğneler için ucuza alıyosun aşılamanı yapıolar ücret almadan...

çok üzülüyorum iyice kafaya takar oldum nerde hangi hastanede hangi doktrda napcamı şaşırır oldum yapmalıyız yapmamalımıyız hangisi hayırlı anlamadım marmara ünv. nasıl bir bilginiz varmı siz hangisine gitceksiniz

Marmarayı bilmiyorum canım.. ben aşılamaları kanunide yaptırdım.. tüp bebek orda yapılmadığı için tüp bebeğe semiha şakire gidicem... bakalım araştırcaz bakcaz.. kimse bilemez yaptığı şeyin hayırlı olup olmadığını.. allah bilir. ona sığınıp içimzden geçenleri yapmaya çalışcaz. bu yolda mücadele etmek gerekiyorsa edicez canım elden başka bişi gelmez.. hepimiz üzülüyoruz hepimiz sıkılıyoruz ama sonuç güzel olacak bir gün inşallah.. geçen ay guldusume sorsan aynı şeyleri oda diyodu.. ama bak allahıma binlerce şükür mutlu sona geldi .. inşallah hayırlısı ile kucağınada alacak...

inşallah allah herkese nasip etsin kanuniden memnun kaldınızmı peki

inşallah allah herkese nasip etsin kanuniden memnun kaldınızmı peki

walla işte devlet hastanesi diyince ben daha çok korkardım ama iyiydi ha çok uğraşıyosun ama en ince detayına kadar bakılıyo.. benide bu rahatlatıyor uğraşsamda biliyorumki boşuna deil.. ben ameliyat oldum bide orda. tüplerimden biri iltihaplıydı.. memnunum yani ço kşükür. inşallah semiha şakirde iyi bi hastanedir..

inşallah gönlüne göre olur bende marmaraya gidicem büyük ihtimal başka gitcek biyer bilmiyorum birde çalışıyorum zor oluyor

Çok teşekkür ederim canım benim. Amin hepimizin inşallah
İnşallah güzelce büyümüştür yumuşlar güzel haberler getirirsin bize.
İnşallah tüpede gerek kalmaz canım

günaydınnn.. muhteşem haberlerle geldim allahım ne güzel bi başlangıç

canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. darısı benim ve herkesin başına amiinnn

Günaydın canım. Çok teşekkür ederim vallahi inanamıyorum hala. İnşallah topiğimizde herkes hamile kalacak :)

inşallah kuzum inşallah... ama sen biziyalnız bırakmıcan bizde doğurana kadar sözmüüü :)))

Yok canım ya hiç sanmam değilimdir hamile falan nerdee..
Hay allah ya inş biran önce düzelirde rahatlarsın canım buarada değerin maşallah güzel çıkmış canımm hiç düşük falan değil yani
canım sakın söktürücÜ içme belki hamilesindır) benim 3 tane de donduruldu allahım umarım gerek kalmaz ama )

Yok canım sanmıyorum okadar hoplamaya zıplamaya yoktur birşey ama zaten söktürücü verirse doktor ister gebelik testi 2_3gün bekleyeyim bakalım...
İnş gerek kalmaz canımm ama iyi olmuş yinede dondurulması buarada tek embriyo mu transfer edildi sana??

Yok bebişim gayet güzel degerin bu kadar artmayanlarda varhiç takılma önemli olan artması

Şükür canım ne bileyim herşeyden pimpiriklenir oldum .
Bu arada ben hamile olduğumu hala inanamıyorum :)

Belli olmz bebeğim bu işler :)
İnşallahc anım çok rahatsız edici bir durum hele çalışırken daha zor allahtan oturarak işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…