Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

medıcana da çalışıyor muayene ücreti 180tl[/QUOTE]

canım medicanayla anlaşmadı var

doğum ve tüp bebek gibi işlemleri medicana da yapıyor

ben 3 senedir onun hastasıyım ordan bşiliyorum

canım medicanayla anlaşmadı var

doğum ve tüp bebek gibi işlemleri medicana da yapıyor

ben 3 senedir onun hastasıyım ordan bşiliyorum[/QUOTE]

ama rapor yazıyor hastaneye bağlı olmasa raporu geçmez

yarın aşılama var ve ben çok korkuyorum ya bişey soracağım ben bu çatlatma iğnesini bugün 11:30 da vurundum yarın 17:00 de aşılama var önceki yazılara bakıyorum benim aşılama vakti çok erken geliyor

beklemede dişyelim

tüp bebek yaptıracaktım aslında bu ay aksilikler oldu

kararsız kaldım ahmet bostancıya yaptırsam yoksa ist da mı yaptırsam

Sende sorun ne deniz.
Ankardasın sanırım. Gönlün nereyi isityorsa rahat edeceksen orda yaptr
İstanbulda tanıdığın doktor var mı

Aşılama günüm belli oldu kızlar, cuma gününe inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Korkma canım rahat bırak kendini kasma. Kasarsan canın acır. Zaten 4-5 dakika sürüyor. Güzel şeyler düşün doktor işini hallederken :)) Doktorum demişti bana. Bende vallahi şu pozisyonda pek güzel şeyler düşünemiyorum demiştim :))))
Bazı doktorlar 29. sattede yapıyorlar.

Peygamber efendimiz Hz.ali'ye bu şekilde dua etmesini öğütlemiş "rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı eylediğni nasip eyle".. rabbim duaları kabul olan kullarından eyler hepimizi inşallah.. bir de birbirimize dua edelim. kulun başka kula duası kabul olurmuş..

sağol canım bide aşılamadan sonra hemen kalkabiliyor muyuz bir süre bekletiyorlar mı

sağol canım bide aşılamadan sonra hemen kalkabiliyor muyuz bir süre bekletiyorlar mı

Hemen kalkmıyorsun canım. Koltukta biraz başını aşağıya doğru verdiriyor doktor yarım saat o pozisyonda bekliyorsun.
Akşam eve gidince duş alma ama. Ertesi güne al. Ağır kaldırma, zıplama,koşma zaten doktorun bunları söyler.

hayırlısı olsun hakkında umutlu.. umudunu kaybetme ama..( üzüldüm diyecek bişey bulamadım başka (

Sende sorun ne deniz.
Ankardasın sanırım. Gönlün nereyi isityorsa rahat edeceksen orda yaptr
İstanbulda tanıdığın doktor var mı

ANKARADAYIM

ist da tanıdığım bir dr yok ama araştırıyorum

ank ahmet bostancı, ist halit fırat erden

hepimiz için hayırlı olur umarım

verdiğin bilgiler için sağol canım bende yarın yıllık izne ayrılıyorum evde dinleneyim biraz dedim hem daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…