bir kere aşılama yaptırdım
tüm testler yapıldı eşime de bana da hiçbir şey yok nedensiz infertiltürkçe meali doğru zamanı bekliyoruz:) bu doktıor herhangi bri hastanede de çalışıyor mu muayene harici birde muayene ücreti ne kadar ?
şu an beklemedemisin.
beklemede dişyelim
tüp bebek yaptıracaktım aslında bu ay aksilikler oldu
kararsız kaldım ahmet bostancıya yaptırsam yoksa ist da mı yaptırsam
yarın aşılama var ve ben çok korkuyorum ya bişey soracağım ben bu çatlatma iğnesini bugün 11:30 da vurundum yarın 17:00 de aşılama var önceki yazılara bakıyorum benim aşılama vakti çok erken geliyor
Aşılama günüm belli oldu kızlar, cuma gününe inşallahRabbim hepimizin yardımcısı olsun
sevindim rahatlamıştırsın biraz hiç değilse. bi laf var ya çok hoşuma gidiyo.. allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... ya istediğim olsun yada olan beni mutsuz etmesin sabı ver gibi çok rahatlatıcı bi dua
Korkma canım rahat bırak kendini kasma. Kasarsan canın acır. Zaten 4-5 dakika sürüyor. Güzel şeyler düşün doktor işini hallederken :)) Doktorum demişti bana. Bende vallahi şu pozisyonda pek güzel şeyler düşünemiyorum demiştim :))))
Bazı doktorlar 29. sattede yapıyorlar.
sağol canım bide aşılamadan sonra hemen kalkabiliyor muyuz bir süre bekletiyorlar mı
kızlar hepinize merhaba...yazdıklarınızın hepsini okudum ağlayarak...çok duygulandırdınız beni..size müjdeli haberi vermeyi çok istemiştim ama bu seferde olmadı benim..sabahtan beri yollardayım şimdi geldim eve,sabaha karşı lavaboya gittiğimde 1-2 damla kan geldi korktum adet oldum diye,çünkü daha adetime 3 gün vardı,asla gününü şaşırmazdı...sonra içime bi umut doğdu,o umut hep var gerçi de,neyse belki yerleşme kanamasıdır diye sağlık ocağına gittim laboratuar bozukmuş,derken otobüse bindimm özel bi hastaneye gittim kan verdim ve sonuç negatif,demekki adet oluyorum...çok üzgünüm kızlar inşallah sizler beklediğiniz haberi alırsınız,allah yardımcınız olsun
Sende sorun ne deniz.
Ankardasın sanırım. Gönlün nereyi isityorsa rahat edeceksen orda yaptr
İstanbulda tanıdığın doktor var mı
Hemen kalkmıyorsun canım. Koltukta biraz başını aşağıya doğru verdiriyor doktor yarım saat o pozisyonda bekliyorsun.
Akşam eve gidince duş alma ama. Ertesi güne al. Ağır kaldırma, zıplama,koşma zaten doktorun bunları söyler.
Sende sorun ne deniz.
Ankardasın sanırım. Gönlün nereyi isityorsa rahat edeceksen orda yaptr
İstanbulda tanıdığın doktor var mı
verdiğin bilgiler için sağol canım bende yarın yıllık izne ayrılıyorum evde dinleneyim biraz dedim hem daha iyi olur
bende kromozom bozukluğu var en hafifiymiş
İnşallah hayırlısı olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?