Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ikizler geliyordur inşallah :)
aminn inşaalah.millet korkutuyor tutması öenemli değil .çoğunun tutuyor ama kalp atışı olması önemli diye.hiç kalbimi bozmuyorum ama yinede aklıma gelmiyo değil.inşaallah bi sorun çıkmaz sonuna kadar.eşim gelsede biran önce gitsek şu kan tahliine.ben kendim gideyim dedim göndermedi.beraber gideriz diye.

Boşver canım sen gönlünü ferah tut :)
İnşallah oda olacak bu kadar yol kat ettik.
Hahah bizimki sabahın 6,30 da kalktı. :) Eşim araba kullnamamı yasakladı. Çok agresif oluyorum çünkü :) Beraber gittik sonra işe bıraktı beni. Ben cumartesı hastaneye gittim annemle. Ya nedendir bilmem ama hani kalp atışı v.s duyulmayacaksa eşlerin hastaneye gelmesine karşıyım. Neden diyeceksiniz ya hepsi off puff ne kadar bekleyeceğiz bilmem ne kadınlara cinnet geçirttiriyorlar

katılıyorum.ben kanda da gelmesini istemedim ama takıldı peşime o götürdüğü için mecburen.kan sonucunu alınca adam gibi sevindirmiyo bile sakin ol.bişey olur diye:)gelsede gitsek artık .

katılıyorum.ben kanda da gelmesini istemedim ama takıldı peşime o götürdüğü için mecburen.kan sonucunu alınca adam gibi sevindirmiyo bile sakin ol.bişey olur diye:)gelsede gitsek artık .

:)hahahah napsın adam oda mutlu oluyor korkuyor bişey olacak diye.
Hadi bakalım sağlıcakla git gel güzel haberlerle.

Yok canım 2 tane)

sen nasılsın yok dimi gelen giden

İyiyim canım ağrılarım da biraz azaldı sürekli dinleniyorum bakalım)

sen nası oldun ?? ya kızım sen hala niye inanamıyorsunuz İnan artıkhamişsin ve bebeğimiz geliyo

Dinlen canım
ben aynıım hayatım ağrılarla devam
Vallahi iananmıyorum nede zevkini çıkarabiliyorum. Bugün bide ağrım yetmez gibi belimede vurdu. Ağrıdan kambur yürüdüğüm için belimde ağrıyor. Vallahi isyan edesim var. Bütün olumsuzluklar benimi buldu diye.

şşttt sakınnnn
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın isyan etme çok şükür allahıma... geçicekte inşallah ağrıların.. doktorun ne diyo ağrılar için

şşttt sakınnnn
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın isyan etme çok şükür allahıma... geçicekte inşallah ağrıların.. doktorun ne diyo ağrılar için

Şükürde hayatım vallahi psikoljım alt üst.
7*24 ağrı ile yaşamak illet. Gece 2-3 saat ancak uyuyorum oda kesik kesik.
Doktor yapacak bişey yok diyor ekndiliğinden geçecek serum verdiler yine bişey yok.
Hatta gebelik olduğu için 2-3 hafta belki daha fazla sürmeihtimali bile var.

yahu sevinsemi insan yoksa üzülse mi ? ilginç bi durum şaştım kaldım bu haline. Ama gene de değer be bu çektiğin sıkıntılara.
Benim anlamadığım tedavi gören hiç kimsede böyle bi durum duymamıştım, acaba sende neden oldu ?

Değer evetde ne bileyim işte bazen çok sıkılıyorum
tüp bebekte bu risk var canım ohss diyorlar. 3 dercesi var benimki şu an 1 de ama bana göre sanki 3 gibi allahtan kusma vs yok.
Bunlar olsa 15 gün gibi bi süre haastanede yatıyrosun su çekiyrlar sürekli serum veriyorlar

olma nedenide ilaç dozajı yüksek alındığından tekrar yumurtalar oluşuyor ve onlarda su topluyorlar

Bu arada guldusumun sonucunu şimdi gördüm çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ya ozika,guldusum sizi görünce 2. aşılamayı yaptırmadan tüp bebiş yaptırasım geliyor :) zaten aşılamayı da yaptırabilirsem ekim ayında Allah izin verirse yaptırmak istiyorum ya kısmet bakalım...

Mervecim ya sana sorayım bir de dha önce sordum kimse bana cvp vermedi aşılama nasıl bir şey çok mu can acıtıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…