tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah :) seni soru yağmuruna tutabilir miyim ?:)kızlarr ilk kan tahlilim 239.5 bugünki 624 çıktım.30 ağustosa da inşaallah hayırlısıyla kese görmeye gidecez.çok şükür Allahıma inşaallah ondada bi sorun çıkmaz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Yok canım 2 tane)
sen nasılsın yok dimi gelen giden
tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah :) seni soru yağmuruna tutabilir miyim ?:)
canım senin aşılama yapılmış mıydı? sizde problem neydi? ilk tüp bebek denemesi mi? nerde yaptırmıştınız?
kızlarr ilk kan tahlilim 239.5 bugünki 624 çıktı.30 ağustosa da inşallah hayırlısıyla kese görmeye gidecez.çok şükür Allahıma inşallah ondada bi sorun çıkmaz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Canımm süper ya maşallahçıkmaz canım allahın izni ile önce kese sonra kalbinin sesini duyacaksın )
kızlarr ilk kan tahlilim 239.5 bugünki 624 çıktı.30 ağustosa da inşallah hayırlısıyla kese görmeye gidecez.çok şükür Allahıma inşallah ondada bi sorun çıkmaz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Dinlen canım
ben aynıım hayatım ağrılarla devam
Vallahi iananmıyorum nede zevkini çıkarabiliyorum. Bugün bide ağrım yetmez gibi belimede vurdu. Ağrıdan kambur yürüdüğüm için belimde ağrıyor. Vallahi isyan edesim var. Bütün olumsuzluklar benimi buldu diye.
Canım biliyosun ben 3 kere aşılama yaptırdım ama tüp bebeğe başladıktan sonra o heyecanı yaşadıktan sonra keske bedenimi de ruhumuda cebimi de aşılamayla yormasaydim dedim ama gene sen bilirsinBu arada guldusumun sonucunu şimdi gördüm çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ya ozika,guldusum sizi görünce 2. aşılamayı yaptırmadan tüp bebiş yaptırasım geliyor :) zaten aşılamayı da yaptırabilirsem ekim ayında Allah izin verirse yaptırmak istiyorum ya kısmet bakalım...
Slm ben daha önce sorduğunu girmedim pardon canım ben 3 aşılama yaptırdım istediğini sorabilirsinMervecim ya sana sorayım bir de dha önce sordum kimse bana cvp vermediaşılama nasıl bir şey çok mu can acıtıyor ?
Ya deme ole belki hamilesindir canimmHuhuuuuuu ikizlerimiz gelecek ozamannn yehuuu
Yok canımmm henüz aşılama olurken ilaçlardan falan hep 27.gün oluyordum am normal döngüm 33 günde 1 oluyor bugün 33.gün tık yok anlamadım tatildeykende hergün olacakmışım gibi ağrım oldu anlam veremiyorum beklemedeyim biranönce olsamda gitsem doktora program yapamıyorum yaw)
teşekkürler sorunyok ve ozika :) tabii benden önce doktorum ne derse o:) doktorum bilir yaniigor bence maddi ve manevi olarak tüp bebek daha mantıklı benim de 3 aşılamam var sonuncusunu doktorun ısrarı ile yaptım hem vakit hem para kaybı zaten aşılama daha ziyade hareket sorunu olan spermlerde işe yarıyormuş... henüz yaptırmadım ama bence de tüp daha mantıklı 3 aşılama ile 1 seneden fazla zamanım gitti... tüp bebek parası kadarda para harcadım ...uzman da yaptı aşılamamı, doç. da prof da hepsini denedim bana nasip değilmiş ama aşılama ile hamile kalan da yok değil tabii... en iyisini yine sen bilirsin....
gözün aydın canım darısı başımıza......
Darısı basımıza arkadasım bize de bol bol dua et biliyorsun senin duaların kıymetli annecik)
evet canım 3tane aşılama yapıldı.ikinci tüp bebek denemem.ilki zeynep kamilde oldu.ve 9 yıldır hiç gebelik oluşmamıştı.görünürde hiçbir sorun yoktu.2.denemem istanbul tüp bebk merkezi aret beyde oldu.ve çok şükür hamileyim.darısı başınıza olsun inşalla.
canim tebrikler Allah tamamina erdirsin. bana yardimci olurmusun lütfen ben almanyadan tr. gelecem tüpbebek tedavisi icin ve sana nekadara mal oldu yani benim raporsuz olcak ve bütün tahlilleri orda yaptircam elimde olmasina ragmen. sende gün olarak ve fiyat olarak nekadar tuttu ortalama nekadar tutar raporsuz ayrintili yazarsan cok sevinirim ve nasil bi hastane ekib aret beyi istesem onda olabiliyormuyum? bende ikiz istiyorum ama yasim 28 ve iki tane transfer yaparlarmi??
cok sordum biliyorum ama inan arastiriyorum ya memorial sisli yada istanbul aret beyde yaptiracam kafamda cok karisik bi kac yorum yapilirsa aydinlanirim. cevabini bekliyorum canim tedavi süresi kac gün ve toplam harcama hersey dahil nekadar ve aret bey isteyince o yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?