Slm ben daha önce sorduğunu girmedim pardon canım ben 3 aşılama yaptırdım istediğini sorabilirsin) ilk sorunu cevaplıyorum hayır hiç acitmiyor muayeneden cok farklı degil )
Bu arada guldusumun sonucunu şimdi gördüm çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ya ozika,guldusum sizi görünce 2. aşılamayı yaptırmadan tüp bebiş yaptırasım geliyor :) zaten aşılamayı da yaptırabilirsem ekim ayında Allah izin verirse yaptırmak istiyorum ya kısmet bakalım...
kızlarr ilk kan tahlilim 239.5 bugünki 624 çıktı.30 ağustosa da inşallah hayırlısıyla kese görmeye gidecez.çok şükür Allahıma inşallah ondada bi sorun çıkmaz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
kızlarr ayın 30 una çağırdılar ya kese için gebeliğimin 6 haftası bitmiş oluyor.kalp atışlarınıda duyabilir miyim??
Etme bebeğim isyan bugünler de geçecek akşamları bol bol dinlen Allah yardım etsin)
canım otamatik gebelşik hesaplama yaz nete çıkr.tahmini doğum tarihinide yazarak bende olduğu gün gün çıkar bebeğinin gelişimiAmin canım hepimizinkini.
Benim fikrimi sorarsan hiç aşılama ile zaman kaybetme canım insanın psikolojısı alt ust oluyor verdıgın para cabası
ama en ıysını sen bılırsın yıne
Hadi gözün aydın canım. çok sevindim. Benide 26 ağustosta çağırdı bakalım.
keseyi görürsün canım. gebeliğini nasıl hesapladın ben sormayı unuttum ağrıalrımdan kaç haftalık oldğumu bile bilmiyorum :)
Çalışıyorum canım ama cidden dayanamıyorum tarsnferden beri böyleyim biliyorsun.
Saaah ölüyorum sandım. eşimle kahvaltı hazırladık yedim tam üstümü giyiyordumki gögüs boşluğumdan kasıkalrıma kadar biri sanki bıcak sokmus aşağı yukarı çekiyor o ağrıyı anlatamam allah düşmanımın başına vermesin. 10 dk sürdü ama ömrümden ömür gitti. sanki su döktüler kafamdan aşağı ter içindeydim şu andada ruh gibiyim bütün enerjim gitti
günaydın kızlar...
glygler canım allah kucağına almak nasip etsin inş. sana bişey sorucam Zeynep kamilde de tüp bebek yaptırmışsın özelde de bana ne tavsiye edersin raporumu alıp özelemi gidiyim direk yoksa bende ilk tüp bebeği devlette deniyimmi.. yaklaşımları nasıl işlemler aynımı oluyo...
kesinlikle zeynep kamili tavsiye etmem.transfer olacağım zaman o kadar sıkışmıştım ki sancısı belime vurdu.sancıdan doğrulamaz vaziyette bana transfer yaptılar.ecel terleri döktüm.dr.yalvardım duramıyorum diye azarladı beni.bu işlem böyle diye.ne öylesi mikroplar.özelde başında piskolok,sıkışırsan boşaltmana izin veriyorlar.raporunu çıkarttır özele git.aşşa yukarı aynı para.
canım otamatik gebelşik hesaplama yaz nete çıkr.tahmini doğum tarihinide yazarak bende olduğu gün gün çıkar bebeğinin gelişimi
raporla ne kadar ödedin sen özelde ve devlette... hastane ve ilaç fiyatları ayrı ayrı ne kadar hatırlıyosan eğer yazabilir misin... bi arkadaşımın doktoru herşey dahil 3,500 e raporsuz yapmıştıda ona yakın bi fiyatsa direk oraya gidiyim diyorum...
canım 600 küsür astane aldı.700 800 ilaçlar gel git.bi kaç kere ka tahlili istediler2 5 faln tutmuştur
bu devlete ödediğinmi özel hastaneye ödediğinmi ?
Allah razı olsn.sizde durum nasıl
Kızlar nerdesiniz
ben depresyondayım da diğerlerini bilmiyorum guldusum....kafam karışık bugün söktürücüye başladım ama tüp bebeği nerde yaptırsam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim... şimdi soruyorum sizler durum şu:
ben Erzurum şifada prof yakup Kumtepe ile son aşılamamı yaptım. bundan sonra da onunla tüp deneyecektik. ama doktor Erzurum araştırmaya geçti 2 ay sonra tekrar şifaya (özel) geçebileceğini söyledi. pazartesi Erzurum araştırmaya gittim yakup beyle görüştüm. oda 2 yerin de kendisine göre artılarını söyledi ama dedi ki özel de az deneme olduğundan tüp için şans biraz daha yüksk... ama benim de sorunum şu şuan özelde ki doktor bana ilk aşılamamı yapan bayan ve aşılama sırasında eşimin değerlerinden ötürü beni moral olarak sıfırlayan bir doktor... şimdi sorularım
1)araştırmada yakup beyle mi
2) şifa da aklımda soru işareti olan doktorla mı
3) yoksa yakup bey şifaya geçene kadar beklemek mi
:44::44::44:ne dersiniz kızlar sizce ne yapmalıyım??????????????
Canım ben reglimi bekliyorum hemen tüpe başlıycam Allahın izni ile 1günlük gecikme oldu bekliyorum...
ben depresyondayım da diğerlerini bilmiyorum guldusum....kafam karışık bugün söktürücüye başladım ama tüp bebeği nerde yaptırsam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim... şimdi soruyorum sizler durum şu:
ben Erzurum şifada prof yakup Kumtepe ile son aşılamamı yaptım. bundan sonra da onunla tüp deneyecektik. ama doktor Erzurum araştırmaya geçti 2 ay sonra tekrar şifaya (özel) geçebileceğini söyledi. pazartesi Erzurum araştırmaya gittim yakup beyle görüştüm. oda 2 yerin de kendisine göre artılarını söyledi ama dedi ki özel de az deneme olduğundan tüp için şans biraz daha yüksk... ama benim de sorunum şu şuan özelde ki doktor bana ilk aşılamamı yapan bayan ve aşılama sırasında eşimin değerlerinden ötürü beni moral olarak sıfırlayan bir doktor... şimdi sorularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?