Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

az deneme derken az embriyo var ilgi daha çok olur embriyonuza dedi... bilmiyorum sanırım üniversitede yaptıracağım ilkini olmadı şifa da o da olmazsa yaza İstanbul artık nasip bakalım hakkımızda hayırlısı...pko ya gelince Allah düşmanımın başına vermesin...ne diyeyim çok zor her ay menapoza girmişim gibi stres adet olamama yaşayan bilir...

Canım tüp bebekte başarıyı etkileyen ilk etken labaratuar doktor felan hikaye . Hangisinin laboratuarı iyi ise bence oraya git sen bosver doktor araştırmayı bunu araştır bence

hımm şimdi o zaman sanırım özelin daha iyi olur... aman yaa bunu nasıl araştırayım ben kimse yoğurdum ekşi demez ki...

eee devlet tede 410 tl alıyolar o zaman ne anladım devlette uğraşmayı... gider özelde yaptırırım olur biter... kafamda rahat olur gerekirse c.tesi günleride giderim...iştende az izin almış olurum

sibelim sesin soluğun çıkmaz oldu bebeğim napıyorsun

heh bende aynen güldüşümün dediğini dicektim :) nerdesin sen sibelum :))

evet canım aşşa yukarı aynı.hiç devlette uğraşığ yıpratma kendini.resmen mezbane,bizde inek muamelesi görüyoruz.he tabi bu benim fikrim.memnun kalanda olabilir:))

evet canım aşşa yukarı aynı.hiç devlette uğraşığ yıpratma kendini.resmen mezbane,bizde inek muamelesi görüyoruz.he tabi bu benim fikrim.memnun kalanda olabilir:))

yok canım ben arada çok fark var sanıyodum .. sen İstanbul tüp bebek enver beye gitmiştin dimi sanırım bende oraya gidecem ... bide iki arkadaşım daha :) sürümden kazandırcaz adamlara :))

günaydın kızlar.guldusum canım hayırlı olsun biraz gecikmeli oldu kusura bakma bikaç gündür giremiyordum.canım ağrılarından bahsetmişsin eğer tüp bebeğe geçicek olursam benimde en büyük korkum bu ohss denen şey.sende çok şişkinlik yaptımı ağrıların falan ne durumda canım.birde bu ilaçların ileriye dönük bir yan etkisi varmı acaba bunun hakkında bir bilgin varmı

Annecik nasılsın gectimi accuk ağrıların ..

canım ne olsun bugün biraz daha iyiyim çok şükür. biraz ağrım var ama şükür.
Opdan beri nerdeyse 21 gün geçti her gün ağrı bugün anladım ağrı çekememk nasıl bişeymiş çok şükür umarım tekrarlamaz
sen nasılsın canım

Günaydın canım. Rica ederim ne demek çok teşekkür ederim.
Evet çok ağrı çektim canım çok ileri ohss değildim ama fena yaptı beni,
Korkma canım herkeste olmuyor. Ben op.dan sonra çekmeye başladım zaten bugün şükür biraz iyiym diğer günlere göre yine ağrıalrım var ama öncekiler gibi değil.
20 gün sürdü canım allah kimsyee göstermesin umarım tekrarlamaz
Korkuyorum tekrbar olacak diye. Hamile olduğumun heyecanını bile yaşayamadım halada inanmıyorum ya:)
Yan etkisi hormon yükleniyor canım vücuduna yok diyorlar ama muhakak var.
Bunun için bol su içmek lazımki dışarı atabilesin.

gulsusum canım seninki sebepsiz infertiliteydi dimi?birde ne kadar süre olmadıktan sonra tüpe geçtin

Evet canım sebesiz infertelite. 3 yıllık evliyim. Bir yıl sonra denedik 8 ay olmadı dr gittik klomenle başladı 5 ay kullandım. sonra başka dr. iğnelrle kendiliğinde olMAsını bekledik yine olmadı. yine dr değiŞtirdim en son doktorum. Onunlada bir kere iğnelerle kendiliğinden bekledik olmadı. Sonra aşılamaya geçtik bir kerede aşılama oldum yine olmadı. Dedim artık denemek istemiyorum aşılama tüpe geçelim
Zaten en büyük hatam bu kadar uğraşıp para ve zaman kaybetmekti.
Keşke baştan tüp yapsaydım.

ben zübeyde hanıma gittim canım geçen hafta.yanımda oturan bir kızla konuştum.eşinde problem varmış direk aşılama demişler ve kız 5. aşılama için gelmişti.5. den sonra tüp bebeğe geçicez demişler.ben çok şaşırdım 5 kere aşılamayı duyunca.ve 5 inide devlet ödemiş

Mrb caniiiiiiiimmmmmmmm tebrik ederim sağlıkla al kucağına yawrunu cok sevindimmmmm:118::118::118+

Canım hatırlarsan ben marmara üniversitesine gitmiştim yani maddi durumun iyiyse özelde yaptır tüpü devlette perişan oluyorsun özellikle çalışan bayansan.
Yani 5 kez denemek işkence ya yani bence olmaması lazım çok yıpratıcı

diğer özellere göre fiyatı çok düşük değil mi guldusum 6 binlerden bahsetti.başarı oranı ne istanbul tüp bebeğin bilginiz varmı?
Canım ben reglimi bekliyorum hemen tüpe başlıycam Allahın izni ile 1günlük gecikme oldu bekliyorum...

inş. gerek kalmamıştır canım bi süpriz beliyodur:) benimde bu ay gece itibariyle hüsranla spnuçlandı yine yedim kırmızıyı önümüzdeki aya kaldı umutlar.tüp için biraz cesaretim yok neden bilmiyorum ama çalıştığımdan heralde korkuyorum başlamaya bide akrabalarımla birlikte çalışıyorum onlardan habersiz nasıl ederim bilmiyorum?? sanırım kış dönemini beklicem tüp için önce sizin bebişleri büyütelim bakalım :):)

Eveet bir asilamanin daha sonuna geldik. Suan yatiyorum 14 gun sonra sonucu alirim artik geri sayim baslasin Bismillahirrahmanirrahim dedik Allaha biraktik insaallah hayirli sonuclar aliriz

mrb canım çok teşekkür ederim. : İmşallah hepimizin bebişleri gelecek.
Sen ne yaptın
Hazirandaki ilk asilamadan sonra iki ay ara verdim sali günü de randevu aldım hsg cektircem canim kafami kurcaliyo tuplerim....duruma gore devam edicem artik

Eveet bir asilamanin daha sonuna geldik. Suan yatiyorum 14 gun sonra sonucu alirim artik geri sayim baslasin Bismillahirrahmanirrahim dedik Allaha biraktik insaallah hayirli sonuclar aliriz
Mrb canım hayırlı olsun asilaman rabbim gonlundekini versin ins.....

Hadi canım hayırlı olsun
İnşallah güel sonuçlar alırsın bebişin tutunur sana

Hazirandaki ilk asilamadan sonra iki ay ara verdim sali günü de randevu aldım hsg cektircem canim kafami kurcaliyo tuplerim....duruma gore devam edicem artik

Önceden hsgçekilmemişmiydin canım
hsg çekilmeden neden aşılama yaptılar ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…