Annecik nasılsın gectimi accuk ağrıların ..sibelim sesin soluğun çıkmaz oldu bebeğim napıyorsun
Canım bende hastalanmayı bekliyorum olmadı bende söktürücü alıcam gelmedi birtürlü hay ben bu pko nun emi...
Bence kafanda soru işareti olan doktoru direk ele canım bu süreçte doktorunla iletişim çok önemli ayrıca moral olarakta seni bozmuş bir doktorla olmaz bence şahsen ben onu direk elerdim...İstersen araştırmada yaptır özelde daha az deneme varsa ekip yeteri kadar tecrübeli mi nedense bu soru geldi aklıma zira çok deneme olan yerdeki laboratuvar ve ekip bana daha tecrübeliymiş gibi geliyor tüp bebek sadece doktora da bağlı değil laboratuvar kısmı da çok önemli hatta çok çok önemli..
Canım tüp bebekte başarıyı etkileyen ilk etken labaratuar doktor felan hikaye . Hangisinin laboratuarı iyi ise bence oraya git sen bosver doktor araştırmayı bunu araştır bence
özel canımm
devlette aşşa ykarı aynı.ama özelde ilaç fazla kullandım.ama kullandım yani devlet hastanesi nedense 30 kutı bacak iğnesi yazdı 4 tane kullandım.özelde yazdıkları ilaç günü gününe
Canım bende hastalanmayı bekliyorum olmadı bende söktürücü alıcam gelmedi birtürlü hay ben bu pko nun emi...
Bence kafanda soru işareti olan doktoru direk ele canım bu süreçte doktorunla iletişim çok önemli ayrıca moral olarakta seni bozmuş bir doktorla olmaz bence şahsen ben onu direk elerdim...İstersen araştırmada yaptır özelde daha az deneme varsa ekip yeteri kadar tecrübeli mi nedense bu soru geldi aklıma zira çok deneme olan yerdeki laboratuvar ve ekip bana daha tecrübeliymiş gibi geliyor tüp bebek sadece doktora da bağlı değil laboratuvar kısmı da çok önemli hatta çok çok önemli..
sibelim sesin soluğun çıkmaz oldu bebeğim napıyorsun
evet canım aşşa yukarı aynı.hiç devlette uğraşığ yıpratma kendini.resmen mezbane,bizde inek muamelesi görüyoruz.he tabi bu benim fikrim.memnun kalanda olabilir:))eee devlet tede 410 tl alıyolar o zaman ne anladım devlette uğraşmayı... gider özelde yaptırırım olur biter... kafamda rahat olur gerekirse c.tesi günleride giderim...iştende az izin almış olurum
heh bende aynen güldüşümün dediğini dicektim :) nerdesin sen sibelum :))
evet canım aşşa yukarı aynı.hiç devlette uğraşığ yıpratma kendini.resmen mezbane,bizde inek muamelesi görüyoruz.he tabi bu benim fikrim.memnun kalanda olabilir:))
Annecik nasılsın gectimi accuk ağrıların ..
günaydın kızlar.guldusum canım hayırlı olsun biraz gecikmeli oldu kusura bakma bikaç gündür giremiyordum.canım ağrılarından bahsetmişsin eğer tüp bebeğe geçicek olursam benimde en büyük korkum bu ohss denen şey.sende çok şişkinlik yaptımı ağrıların falan ne durumda canım.birde bu ilaçların ileriye dönük bir yan etkisi varmı acaba bunun hakkında bir bilgin varmı
gulsusum canım seninki sebepsiz infertiliteydi dimi?birde ne kadar süre olmadıktan sonra tüpe geçtin
Evet canım sebesiz infertelite. 3 yıllık evliyim. Bir yıl sonra denedik 8 ay olmadı dr gittik klomenle başladı 5 ay kullandım. sonra başka dr. iğnelrle kendiliğinde olMAsını bekledik yine olmadı. yine dr değiŞtirdim en son doktorum. Onunlada bir kere iğnelerle kendiliğinden bekledik olmadı. Sonra aşılamaya geçtik bir kerede aşılama oldum yine olmadı. Dedim artık denemek istemiyorum aşılama tüpe geçelim
Zaten en büyük hatam bu kadar uğraşıp para ve zaman kaybetmekti.
Keşke baştan tüp yapsaydım.
ben zübeyde hanıma gittim canım geçen hafta.yanımda oturan bir kızla konuştum.eşinde problem varmış direk aşılama demişler ve kız 5. aşılama için gelmişti.5. den sonra tüp bebeğe geçicez demişler.ben çok şaşırdım 5 kere aşılamayı duyunca.ve 5 inide devlet ödemiş
Mrb caniiiiiiiimmmmmmmm tebrik ederim sağlıkla al kucağına yawrunu cok sevindimmmmm:118::118::118+
diğer özellere göre fiyatı çok düşük değil mi guldusum 6 binlerden bahsetti.başarı oranı ne istanbul tüp bebeğin bilginiz varmı?özel canımm
devlette aşşa ykarı aynı.ama özelde ilaç fazla kullandım.ama kullandım yani devlet hastanesi nedense 30 kutı bacak iğnesi yazdı 4 tane kullandım.özelde yazdıkları ilaç günü gününe
Canım ben reglimi bekliyorum hemen tüpe başlıycam Allahın izni ile 1günlük gecikme oldu bekliyorum...
Hazirandaki ilk asilamadan sonra iki ay ara verdim sali günü de randevu aldım hsg cektircem canim kafami kurcaliyo tuplerim....duruma gore devam edicem artikmrb canım çok teşekkür ederim. : İmşallah hepimizin bebişleri gelecek.
Sen ne yaptın
Mrb canım hayırlı olsun asilaman rabbim gonlundekini versin ins.....Eveet bir asilamanin daha sonuna geldik. Suan yatiyorum 14 gun sonra sonucu alirim artik geri sayim baslasin Bismillahirrahmanirrahim dedik Allaha biraktik insaallah hayirli sonuclar aliriz
Eveet bir asilamanin daha sonuna geldik. Suan yatiyorum 14 gun sonra sonucu alirim artik geri sayim baslasin Bismillahirrahmanirrahim dedik Allaha biraktik insaallah hayirli sonuclar aliriz
Hazirandaki ilk asilamadan sonra iki ay ara verdim sali günü de randevu aldım hsg cektircem canim kafami kurcaliyo tuplerim....duruma gore devam edicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?