Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sibelim sesin soluğun çıkmaz oldu bebeğim napıyorsun

Canlarımm tatilden gelfiğimden beri toparlanamadım tam olarak okuyup okuyup çıkıyorum Birde bir akrabamın dış gebeliği oldu ona çok üzüldüm kızcağız bizim gibi uğraşıyordu değeri 1000lere falan çıktı hamile diye sevindik önce fakat artış az oluyordu tüpte oluşmuş meğersembu gece hastaneye yatacak iğne yapacaklarmış olmadı cerrahi müd.olacak canım sıkkın yani hala da hastalanmadım pazartesi olmam lazım dı onun da sıkıntısı bastı kedim de tekrar rahatdızlandı hergün onu götürüyorum veterinereyarın fırsat bulursam test yaptırıp doktorla görüşücem söktürücü için...

Canım hiiç sanmıyorum sürpriz olacağını ya neyse...Bende korkmuyor değilim ve hiç kimseye aileden söylemeyecem oyüzden daha bi korkum var ama bebişler gelsin sağlıklı sıhatli inş onlar için herşey...Senin durum zor ozaman canım aile şirketiyse çaktırmamak zor hayırlısı olsun hakkında hakkımızda)Bizlerden sonra bu konuda en tecrübeli sen olucan ozaman zira herkesin tedavi sürecini biliyor olucan)

hadi canım ya çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun
sende moralini bozma canım herşey oluruna varıyor
dokktora bi git bakalım ne dyecek
kedinede geçmiş olsun evde hayvan beslemek zor

Bi yalan bulursun hayatım kontorllere giderken .bence tüpe geç derim
aşılama vs uğraşma

Nedense herkes tüp işini benim gibi kışa bırakmış
Kızlar bişiy diiym mi, benim hala bi umudum var hani geçen ay aşılama oldum ya belki bu ay etkisi ile gene olurum

Kızlar bişiy diiym mi, benim hala bi umudum var hani geçen ay aşılama oldum ya belki bu ay etkisi ile gene olurum

:)))Korkuttum herkesi galiba
Ama kızlar hepiniz benim gibi su toplayacak değilsiniz. Vallahi analttığıma pişman olucam
Olma ihtimali tabi ki var canım ilaçların etkisi ile. İnşallah tüpe gerek kalamadan olursun.

Bende rapor çıkarıp devlette ypatırcaktım kışı bulur diyodum ama rapor çıkarıp özele gitmeye karar verdim oda ekim sonu gitmiş olurum inşallah..

Peki nereye gideceksin cnaım karar verdin mi?

ya neydi o diğer hamile arkadaşın adı unuttum :) o İstanbul tüp bebekte yaptırmış sanırım 600 tl ve ilaçlarla 2,500 tutmuş bende oraya giderim sanırım.. yeride mecidiyeköyde galiba orayada rahat gidebilirim... idare ederiz yani.. telefon numarasını bulamıyorum İstanbul tüp bebeğin bi sorcaktım ne kadar diye?

gygler mi diyorsun.
Doktoru araştır canım en önemlisi o .1-2 bın lıra fazla olsun guvenebılecegın yer olsun.
En önemlisi birde 5 veya 6 gün transfer edebiliyorlar mı ortamları var mı? önemli
tabi 5-6 güne gelmesi yumurta kalitesinede bağlı

canım haklısın araştırmak lazımda benim araştırmaya dermanım yok artık inanki o devlet hastanelerinde git gel git gel öldüm öldüm dirildim 2 senedir...

Hadi canım hayırlı olsun
İnşallah güel sonuçlar alırsın bebişin tutunur sana

Önceden hsgçekilmemişmiydin canım
hsg çekilmeden neden aşılama yaptılar ki zaten

Ilk asilamaya başlamadan dr ben hsg cektirmek istiyorum dedim kk dan okudum hep önce hsg istemisler sonra aşılama yapılmış herkese...dr gerk yoook senin için dedi esimin israriyla tmm dedim....dun eşim dr ile görüşmüş ikinci aşılama için gelin demiş dr esimde biz hsg çektirmek istiyoruz demiş gerek yoook diyen adam bu sefer olur olur öyle çok daha iyi olur demiş....ya dr tecrubesiz desem degil burda alanında bir numara tüm hastaları çok memnun muayenehanesinde kaç kişiyle konuştuysam ilk once hsg istemiş benden niye istemiyor diye sinir oluyordum...adam prof öğretim üyesi

ya işte biz okuyup öğrenen insanlarız bize böyle tutarsızlık yapmamaları lazım.. sinirleniyorum böyle olunca... sen araştır sen söyle sen yap tedavini ama muayne başına 300-400 alsınlar... oldu sen kapat ben seni ararım diceksin işte..

devlette aynı halt... hiç bi farkları yok.. walla beni ayar ediyolar alcam en sonunda ultrason cihazını kendi kendimi hamile yapcam sonra tıp literatürüne geçcem

canım haklısın araştırmak lazımda benim araştırmaya dermanım yok artık inanki o devlet hastanelerinde git gel git gel öldüm öldüm dirildim 2 senedir...

öyle düşünme araştır.
Hatta maddi durumun yerinde ise hiç rapor vs uğraşma git öelde yaptır çık
Çalışan bayan için zor oluyor

öyle düşünme araştır.
Hatta maddi durumun yerinde ise hiç rapor vs uğraşma git öelde yaptır çık
Çalışan bayan için zor oluyor

canım bilsemki senin gibi şanslı olucam ilkinde kavuşcam bebeğime bi dk beklemem ama birincide olmazsa ikinci üçüncü kaldıramam... o yüzden raporumu alıp gitmek istiyorum özele

:)))Korkuttum herkesi galiba
Ama kızlar hepiniz benim gibi su toplayacak değilsiniz. Vallahi analttığıma pişman olucam
Olma ihtimali tabi ki var canım ilaçların etkisi ile. İnşallah tüpe gerek kalamadan olursun.

yok canım benim sakın asla sana gönderme olarak demedim, hani korkmadım da değil, ama herkes yaşamıyo bunu Allah beterinden saklasın.

Bende rapor çıkarıp devlette ypatırcaktım kışı bulur diyodum ama rapor çıkarıp özele gitmeye karar verdim oda ekim sonu gitmiş olurum inşallah..

Yaa o rapor işleri maşallah bek bi eziyetli oluyomuş. Bende kasım aralık gibi düşünüyorum. Ben aşılamayıda özelde yaptırdım gidip gelmemle 2 bin tl yi buldu. Şimdi tüp bebekte de 6-7 arası gidicek gibi.

canım işte ben aşılamalar içinde rapor çıkardım onunla uğraştım ama çok zorlanmadım inşallah tüp bebek raporuda kolaydır bu kadar... bir günde çıkmıştı aşılama raporu buda çıkar inşallah..

hadi canım ya çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun
sende moralini bozma canım herşey oluruna varıyor
dokktora bi git bakalım ne dyecek
kedinede geçmiş olsun evde hayvan beslemek zor

Amin canım doktoruna da sinir oldum hsg çektirmeden ilaç vermeye başlamış belki tüpler tıkalı nasıl ilaç veriyorsun benden ilk isteden hsg olmuştu bak şimdi sol tüpte 5mm olmuş bana öyle geliyorki tıkanıklık vardı rahme gelemedi orada gelişti off çok sinir oldum okadar da söyledim hsg çektirmeden birşey kullanma diye allah beterinden korusun inş tüplere bir zararı olmaz ama riski çok yüksek
Sevince zor gelmiyor ama sorumluluğu çok tabii...

Hicrancim senin doktor nerde adi ney.
Gyglerin dedigi doktoru diyorsun sen degilmi aret bey istanbul tupbebek merkezini bende ekimde oraya gitmeyi dusunuyorum ama ben iki hastane arasinda kaldim. Biri memorial sislide semra kahraman doktorun adi digeri istanbul tupbebek merkezi aret bey. Semra hanimi google cok haberini gorursun cik basarili bir doktor.
Aret beye mail attim hemen cevap verdiler gidene kadar iletisimde kalcam . Bide semra hanima mail atacam hangisi kafama yatarsa oraya gidecemkismet

Vallahi ne diyim hayatım adamın dalgınlığına geldi demek ki yoksa her doktor hsg den sonra aşılama yapr
yumurtada tıkanıklık varsa zaten aşılamanın faydası olmaz ki
neyse şimdi yapmak istemesi güzel hiç değilse.

canım bilsemki senin gibi şanslı olucam ilkinde kavuşcam bebeğime bi dk beklemem ama birincide olmazsa ikinci üçüncü kaldıramam... o yüzden raporumu alıp gitmek istiyorum özele

rapor hakkın avrsa elbette alman en güzeli
ama en başta olumsuz düşünme
benimde 2 seneden sonra anca tuttu bakalım kese göreblecekmiyim kese görüp kalp atışı duyana kadar hala ınanmıyorum
daha kutlama bıle yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…