Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozelde ayni b.. Devlette... Tövbe ya rabbim yaaa....şimdi benim b tüplerimde sorun çıkarsa yasadigim hayal kirikliklarinin ve maddi durumumuzun telafisi olacak mi yoooookkkk....acaba bi ultrason cihazi ne kadar birer alsak barim evlere taksitlen:nasilsa hangi ilaclari kullanacagimizi biliyoruz
canim ins senin.icin en.hayırlı olanı secersin......ben konyadayim canım farklı dr lardan bahsediyoruz

Yok canim ben asilamadan once hsg cektirmek istiyorum dedim adama o ise yok senin icin gerekli degil dedi bi sorun oldugunu dusunsem isterim zaten ultrasinda hersey guzel dedi alaninda iyi diye guvendim tmm dedim simdi ikinci asillama icin gelin dediginde esim hsg cektirmek istiyoruz demiş bu kez olur olur böyle daha iyi olur demiş

yok canım ben arada çok fark var sanıyodum .. sen İstanbul tüp bebek enver beye gitmiştin dimi sanırım bende oraya gidecem ... bide iki arkadaşım daha :) sürümden kazandırcaz adamlara :))

yok canım aret kamar kanal 7 ye bütün kanallara çıkıyor.çok iyi bir dr.zaten o merkezin sahibi.gidersen benim ismimi ver kim önerdi diye gülay güler

başarı şansı çok yüksek canım.beni düşün mesela 9 yıldır hiç gebelik yokken önce Allah sonrada onların işlerini adam gibi yapmasıyla inşallah devamıda hayırlısıyla gelir hamileyim.

Aret beyi bilmiyorun ama memorial şişliye ön görüşmeye gittim ve gayet içime sindi semra hanımın ekibi var ve hepsi çok ilgili en önemlisi laboratuvar ve bu konuda bir numaraymış zaten...

canım ben baktım böyle idareten bi ultrason cihazı 12 bin fln nolcak dördümüz bi araya gelsek indirimli tüp bebek yapmış gibi oluruz ben hallederim hamile bırakırım hepinizi merak etmeyin

yok canım aret kamar kanal 7 ye bütün kanallara çıkıyor.çok iyi bir dr.zaten o merkezin sahibi.gidersen benim ismimi ver kim önerdi diye gülay güler

canım saolasın ... bende gidicem oraya şişlide dimi ön görüşmeye gitmeme gerek varmı yoksa rapor çıkıncamı gidiyim karar veremedim... onlar bütün tahlilleri kabul ederler zaten yeni yaptırcağım için...

canım ben önce hastaneyle telefonda görüştüm.raporumu çıkartıp geleceğimi söyledim aklıma akılan her soruyu sordum.ilkte mail atmıştım onlar bana döndüler.rahim filmin kaç senelik

canım ben önce hastaneyle telefonda görüştüm.raporumu çıkartıp geleceğimi söyledim aklıma akılan her soruyu sordum.ilkte mail atmıştım onlar bana döndüler.rahim filmin kaç senelik

Canım önce cvp verdiğin için teşekkürler sıkıyorum biliyorumda insan dal arıyo işte tutunacak ...

rahim filmim 1 senelik fln ama zaten ben ameliyat oldum tüplerden ameliyat raporumda var yani... 2 seneyi geçincemi yenisini istiyolar rahim filminin

yok canım 5 seneye kadar yetiyo sanırm.benim 7 senelik falandı yeniden istemişti.istediğin soruyu sorabilirsin

haftaya cuma canım.sanırm kalp atışınıda duyacak 6 hafta bitmiş oluyor.ilk senin müjdeli haberini alacaz inşallah.

Olabılır canım sanırım beni sadece kese için çağırdı.
Kalp atışı keseden 1-2 hafta sonra duyuluyormuş sanırım
sen jel ve iğne kullanıyormusun canım

evet canım progestoron iğne ,jel,östrojen bant,vitaminler,can sulandırıcı iğne:))delik değiş oldu her yarimm

İğneyi hergünmü vuruluyorsun.
Benimde öyle mosmor oldu kalçam. buz koy iğneden sonra çok rahatlatıyor ve beze oluşturmuyor
Bende sabah jel , folıkasıt,kan sulandırıcı hap akşamda iğne vuruluyorum.
Pazartesi bakalım değiştirecek mi?

evet canım hergün.estrofemde alıyorum ben günde 4 adet

Allah yardımcımız olsun canım ya
ıkı gun oncede bacagımı bısey ısırdı kaşın kaşın dur kıpkrımızı oldu
Ya diyorum bütün aksilikler beni mi buluyor :)

:))yok canım öyle düşünme en güzel uğurun bebeğin boşver sinek mi ısırmış karnın su mu toplamışş..:))

:))yok canım öyle düşünme en güzel uğurun bebeğin boşver sinek mi ısırmış karnın su mu toplamışş..:))

hAHAHAH:))Vallahi her yerimi bişey sokuyor anlamadım gitti.
Bu arada akşam gebelik tetsi aldım hep merak ederdim ikinci çizgi nasıl çıkıyor diye.
Aldım yaptım anında çıktı ben mal mal bakıyorum :) Eşim diyorki ne güzel ben diyorum ki hıı güzel sanırım hamilemiyimki :)
Ben hala inanamadım o modda değilim sorunmu var acaba bende :)

:)))ah canım dün bnde öyle düşünmediğim değil:))hatta evdeki silik çizgilide tekrar uygulasam mı diye düşünmedim değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…