yok canım 5 seneye kadar yetiyo sanırm.benim 7 senelik falandı yeniden istemişti.istediğin soruyu sorabilirsin
canım beni korkutan devletten çıkaracağım rapor inşallah yokuşa sürmezler işi
yok canım bişey çıkmaz.kan tahlili ultrasan gel bit o sıkıyor adamı.heyete girdi ,çıktı falan.Allah yardımcın olsun
benim sigortada sorun çıkmıştı ondan 3 ayı bulmuştu.adetin biter bitmez simir testi içinde gün al onu sakın unutma.yoksa 1 ay daha beklersin.çünki hemen adet bitimi oluyor bi de 3 günlük perhiz olması lazım.Saol canımallah hepimize yardımcı olsun..
tahlilleri bir günde veririm çıkması fln oarada eşimden fln tahlil isteseler hepsi bir aya hallolur diyorum ama senin ne kadar sürmüştü?
benim sigortada sorun çıkmıştı ondan 3 ayı bulmuştu.adetin biter bitmez simir testi içinde gün al onu sakın unutma.yoksa 1 ay daha beklersin.çünki hemen adet bitimi oluyor bi de 3 günlük perhiz olması lazım.
Canımm kan dulandırıcı niye veriyorlar pıhtılaşma falan mı var yoksa önlem amaçlı mı?İğneyi hergünmü vuruluyorsun.
Benimde öyle mosmor oldu kalçam. buz koy iğneden sonra çok rahatlatıyor ve beze oluşturmuyor
Bende sabah jel , folıkasıt,kan sulandırıcı hap akşamda iğne vuruluyorum.
Pazartesi bakalım değiştirecek mi?
Canım ben henüz başlamadım ozika yaptırdı memorial da bende onun sayesinde ön görüşme yaptım daha öncede medical parkta mı yaptırsam falan diyordum iki aşılamam orda oldu diye ama memorial ile görüşünce tamam dedim ekip sağlam laboratuvar 1 numara şimdi hastalanmayı bekliyorum tahminen söktürücü kullanmak zorunda kalıcam ve 1 hafta 10 gün sonra başlamış olucam tedaviye...Ben idene yazcaktim hicrana yazmisim
Idencim gecmise bi bakarmisin
Bende iki hastane arasinda kaldim
Gygler arkadasim aret beyde yaptirmis sibel arkadas memorialda ikiside cok iyi sen hangisini dusunuyon
Beraber gidelim kizeylulde ilk randevuyu alirim ben
Alitutku arkadasim ben frankfurtta yasiyorum benimkide seninki gibi beyaz pembe 25 euro dm mullerde var soyledigim gibi bozuk cikabiliyor bazen ama oda isaret veriyor bozuk cikinca
Oktora gorun yumurtlamam nasil diye sor canim en guzeli biz bazi aylar yumurtlamiyoruz bunuda unutma ben gecen ay yumurtlamamisim doktor ultrasonda gosterdi gelismemis bu ay bos dedi gecen ay icin
Ben idene yazcaktim hicrana yazmisim
Idencim gecmise bi bakarmisin
Bende iki hastane arasinda kaldim
Gygler arkadasim aret beyde yaptirmis sibel arkadas memorialda ikiside cok iyi sen hangisini dusunuyon
Beraber gidelim kizeylulde ilk randevuyu alirim ben
Alitutku arkadasim ben frankfurtta yasiyorum benimkide seninki gibi beyaz pembe 25 euro dm mullerde var soyledigim gibi bozuk cikabiliyor bazen ama oda isaret veriyor bozuk cikinca
Oktora gorun yumurtlamam nasil diye sor canim en guzeli biz bazi aylar yumurtlamiyoruz bunuda unutma ben gecen ay yumurtlamamisim doktor ultrasonda gosterdi gelismemis bu ay bos dedi gecen ay icin
hangi devlet hastanesi.
selam kızlar nasılsınız biz düğün telaşında olunca çok giremiyorum... hamişler ve hamişlik yolunda ilerleyenler( ozikaa gibi) nasıllar acep???? ben söktürücüye devam ediyorum. tarlusal pazar akşam bitecek bakalım ne zaman kanamam başlar sizce??? sonrada geliyorum tüüüüüüüüüüüüp bekle beni.........
Boşver canım eğlenmene bak azıcık olsa uzaklaşırsın belki düğün telaşından eğlen dansetselam kızlar nasılsınız biz düğün telaşında olunca çok giremiyorum... hamişler ve hamişlik yolunda ilerleyenler( ozikaa gibi) nasıllar acep???? ben söktürücüye devam ediyorum. tarlusal pazar akşam bitecek bakalım ne zaman kanamam başlar sizce??? sonrada geliyorum tüüüüüüüüüüüüp bekle beni.........
Eveeetttt yine bir pozitif gördüm bir kerede görmeyeyim yawww allah allah adetim zamanında gelse ne olur illa aksilik çıkacak ya şimdi tarlusal kullan o bitsin 10 gün adeti bekle ohooooo...((
kıızz pozitifi gördüm yazmışsın bende nasıl mutlu oldum sabah sabah...allah seni.. olsun kuzum hep beraber tüp bebişlerimiz olcak :) herşeyin hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?